Mama zawsze powtarzała mi, że całkiem nieźle piszę. Acz... Jakoś nigdy nie mogłam przekonać się do swoich tekstów, więc w końcu zaprzestałam w ogóle. Ale może jeszcze kiedyś coś wyskrobię... :D :)
Pisanie
Rozpoczęty przez
Pogodynka
, maj 24 2009 17:26
69 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19 wrzesień 2011 - 09:31
Kiedyś starałem się pisać opowiadania fantasy, ale zawsze w głowie jakoś wyglądało to lepiej niż gdy już przelałem swoje wizje na papier :p potem wszystko poszło na laptopa, a potem po formacie straciłem wszystko niestety
A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice, miotając gromy, odbiera życie, ten mój Bóg sam się we mnie zatraca, bo gdy mnie widzi oczy odwraca.
Napisano 25 marzec 2012 - 18:17
Bardzo lubię pisać. Piszę wiersze, opowiadania, chodzi mi czasem po głowie, by porwać się na coś większego. Czy to umiem - nie wiem, ale na pewno sprawia mi to przyjemność.
Napisano 29 marzec 2012 - 08:57
Jak byłam nastolatką to pamiętniki pisywałam namietnie chyba z 6 zeszytów sie zebrało i musze przyznać, że fajne to było i mi pomagało jakos wyrazić siebie to co czuje i mysle 
Jednak wszystkies paliłam gdy po kilku latach zabralam sie do ich czytania.
Śmiać mi sie chciało z tych bzdur.
Jednak wszystkies paliłam gdy po kilku latach zabralam sie do ich czytania.
Śmiać mi sie chciało z tych bzdur.
Fire cannot kill a dragon.
Napisano 03 kwiecień 2012 - 13:26
jak mam humor to siądę zapodam bit w słuchawki i pisze i pisze i pisze
ale to zalezy
czesto pod wplywem chwili wpada pare linijek do lba i trzeba je zapisac chocby na komorce co by zrobic cos z tego kiedys w domu
"Lubie hajs, dobry melanz, trawe, koks i zimna wode...
A pisanie o uczuciach - to przychodzi z trudem..."
Agy <3
"Ty masz dziewczyne pedala, ja mam faceta idiote..."
A pisanie o uczuciach - to przychodzi z trudem..."
Agy <3
"Ty masz dziewczyne pedala, ja mam faceta idiote..."
Napisano 07 kwiecień 2012 - 20:38
Lubię pisać opowiadania, ale zwykle jak pisze to takie dla siebie. Nie rozpowszechniam raczej.

„Ważne jest, by nigdy nie przestać pytać.Ciekawość nie istnieje bez przyczyny.Wystarczy więc, jeśli spróbujemy zrozumieć choć trochę tej tajemnicy każdego dnia.Nigdy nie trać świętej ciekawości.Kto nie potrafi pytać nie potrafi żyć.” - Albert Einstein
Napisano 15 kwiecień 2012 - 10:25
To w zasadzie mój sposób na życie. Ostatnio głównie piszę wiersze, czasem jakieś krótkie formy. Myślę nad napisaniem czegoś dłuższego i chyba to marzenie się spełni, bo trzeba w końcu wziąć się za magisterkę
It is absurd to divide people into good and bad. People are either charming or tedious. - Oscar Wilde.
Napisano 04 maj 2012 - 21:58
Nawet lubię, ale ostatnio nie mam na to zbyt dużo chęci, ani czasu.
Najpierw pisałam wiersze (jakieś 2 lata temu), a potem zaczęłam pisać
teksty piosenek oraz opowiadania. Póki co jednak wolę się tym z nikim
nie dzielić. ; d
Najpierw pisałam wiersze (jakieś 2 lata temu), a potem zaczęłam pisać
teksty piosenek oraz opowiadania. Póki co jednak wolę się tym z nikim
nie dzielić. ; d
Żyje się chwilą, a czas jest tylko przezroczystą perłą wypełnioną oddechem. ♥
Napisano 07 maj 2012 - 09:17
też się czasami tak bawie ale nikomu zazwyczaj tego nie pokazuje ;3 (dzisiaj napisałem 3) to jest progress. może kiedyś udostępnie
Kiedy przyszłość to walka. Czy wiesz gdzie prawda leży?
Kiedy przeszłość jest warta, tyle co z niej zabierzesz.
Kiedy przeszłość jest warta, tyle co z niej zabierzesz.
Napisano 07 maj 2012 - 18:29
Jakoś nigdy nie ciągnęło mnie do pisania pamiętnika. Chyba tylko i wyłącznie z racji na to, iż może się do niego dobrać osoba niepowołana.. i wtedy byłoby niemiło
Ja to ja, a nie imię i nazwisko!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych