Skocz do zawartości

Co czytasz?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
224 odpowiedzi w tym temacie

#221 Nef

Nef

Administratorka

• Użytkownik
  • 78 postów

Napisano 27 luty 2012 - 11:27

"Domina" Barbara Wood.
Książka opowiada o losach młodej lekarki Samanty, która niestrudzenie dąży do celu w trudnym i niedostępnym męskim świecie, zacofanych ludzi z uprzedzeniami do kobiety lekarza.
Fire cannot kill a dragon.

#222 Allyna

Allyna

Użytkownik

• Użytkownik
  • 247 postów

Napisano 07 kwiecień 2012 - 21:31

Lubię psychologiczne, kryminały. A ostatnio czytam ,,Alchemika" napisanego przez Paulo Coelho. Wcześniej ,,Niewinny" by Harlan Coben.

Oczywiście uwielbiam też wszystkie części Harrego Pottera :)
Dołączona grafika
„Ważne jest, by nigdy nie przestać pytać.Ciekawość nie istnieje bez przyczyny.Wystarczy więc, jeśli spróbujemy zrozumieć choć trochę tej tajemnicy każdego dnia.Nigdy nie trać świętej ciekawości.Kto nie potrafi pytać nie potrafi żyć.” - Albert Einstein

#223 T85

T85

Azbestowy piroman

• Moderator
  • 1461 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 07 kwiecień 2012 - 23:33

Osttnio skończyłem czytać "Toy Wars" Andrzeja Ziemiańskiego i powiem szczerze że to bardzo fajna książka dla miłośników fantastyki. Ale nie fantastyki z wampirami i tym podobnymi stworzeniami xD.
A teraz czytam pierwszy tom Achai tego samego autora co Toy Wars :P

#224 margot1616

margot1616

Miau

• Redaktor
  • 507 postów

Napisano 08 kwiecień 2012 - 19:42

"Sekretna córka" Shilpi Somaya Gowda. Książka opowiada o dwóch rodzinach. W jednej z nich matka zmuszona jest oddać córkę do adopcji, kilka miesięcy później w Ameryce zostaje ona zaadoptowana przez młode małżeństwo, które nie może mieć dzieci.

Nie skończyłam jej jeszcze, ale póki co mam o niej pozytywne zdanie. Polecam osobom, które fascynują się kulturą Indii, gdyż większość zdarzeń ma miejsce właśnie tam.

#225 Jacqueline

Jacqueline

True blue

• Redaktor
  • 805 postów

Napisano 14 kwiecień 2012 - 18:09

Zabrałam się za "Cień tempalriuszy"tzn raczej planuję, jakoś nie mam weny. Ale z pewnością się nie zawiodę. Dobrapozycja. Lubię zagadki i taką tematykę.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych