Skocz do zawartości

Pyskaty

• Zamknięty Temat jest zamknięty
25 odpowiedzi w tym temacie

#1 Poziomka

Poziomka

Użytkownik

• Użytkownik
  • 193 postów

Napisano 23 listopad 2009 - 18:57

Pysakty z każdego tematu robi offtop. Wprowadza zamęt na forum, często bywa zbyt pewny siebie i wtrąca niepotrzebne uwagi. Myślę, że nie tylko ja dochodzę do takich wniosków po przeczytaniu jego postów. Mimo wielu uwag nie tylko z mojej strony ale także ze strony innych użytkowników nie widac żadnej poprawy. SPAM i nabijanie postów -,-'
Jasne, fajnie jak jest ktoś z poczuciem humoru, ale wszystko ma swoje granice. Na luźne rozmowy powinien byc przeznaczony temat ''Offtopic'' lub coś takiego. Np. Z rozmowy ''co bym w sobie zmieniła'' wyszło zupełnie coś innego...

#2 młoda

młoda

Wyjadacz

• Użytkownik
  • 1647 postów

Napisano 23 listopad 2009 - 19:06

Cytat

Mimo wielu uwag nie tylko z mojej strony ale także ze strony innych użytkowników
właśnie Poziomko- użytkowników. żaden moderator ani admin go nie upomniał.
kolejna sprawa to syf w tematach [;

#3 Poziomka

Poziomka

Użytkownik

• Użytkownik
  • 193 postów

Napisano 23 listopad 2009 - 19:07

Jeżeli nie ma nic do powiedzenia w danym temacie to niech nie pisze, bo zaśmieca i wiadomości stają się nieczytelne.
One love one heart !

#4 młoda

młoda

Wyjadacz

• Użytkownik
  • 1647 postów

Napisano 23 listopad 2009 - 19:08

a po co mi to piszesz? [;
ja wiem jak jest, Ty wiesz. a syf jest, bo nikt nie pilnuje porządku.

#5 Poziomka

Poziomka

Użytkownik

• Użytkownik
  • 193 postów

Napisano 23 listopad 2009 - 19:09

Dlatego właśnie założyłam ten temat aby w końcu ktoś się tym zainteresował.
Czekamy...
[;
One love one heart !

#6 Pyskaty

Pyskaty

Użytkownik

• Użytkownik
  • 131 postów

Napisano 23 listopad 2009 - 19:41

Cytat

Pysakty z każdego tematu robi offtop
wyprowadź się na inne forum ;-)

Cytat

Wprowadza zamęt na forum, często bywa zbyt pewny siebie i wtrąca niepotrzebne uwagi
podaj punkt w regulaminie w którym jest mowa o tym że nie można siać zamętu :> być zbyt pewnym siebie i wtrącać uwag :>

Cytat

Myślę, że nie tylko ja dochodzę do takich wniosków po przeczytaniu jego postów
zauważyłem tu pewien humorystyczny akcent mianowicie początek tego zdania mnie rozbawił " myślę " he he dobre ;-)

Cytat

Np. Z rozmowy ''co bym w sobie zmieniła'' wyszło zupełnie coś innego...
Chwila chwila mogę komentować to co napisali inni użytkownicy dzięki temu powstaje dyskusja a nie wchodzę czytam ... " jaki kolor podoba Ci się najbardziej " i każdy wpisze zielony i zajebiście pogadali wymienili się spostrzeżeniami ;> spamem nazwałbym to co ty piszesz obojętnie czy na temat czy nie i powinnaś dostać dożywocie ;-)
Może nie jestem modny, może nie jestem słodki
nie znasz mojej mordy? chcesz cukru , kup se
lolipopsy ocknij się, jestem sobą, nie idzie za mną fama widzisz jaki jestem, pasuje? nie? to wypierdalaj

Widzisz mnie po swojemu, ale bywa mylne
myślisz, że za czymś gonię, a to nie mój wyścig
ja ci powiem coś, a ty dalej masz swoją wizję
nie będę taki, jakiego sobie wyśnisz

#7 MalinoweLove

MalinoweLove

Andrut

• Użytkownik
  • 1103 postów

Napisano 23 listopad 2009 - 19:46

Pyskaty, naprawdę przeginasz i Poziomka ma tutaj rację. A Ty się jeszcze podkładasz.
Jeśli będziesz dalej taki "zabawny" to długo z Nami nie pobędziesz na tym forum i będziesz musiał sam "wyprowadzić się na inne forum".
Co do tych zaśmieconych tematów, to posprzątamy tam. :P
Be yourself, don't take anyone's shit and never let them take you alive - Gerard Way

#8 GorzkaCzekolada

GorzkaCzekolada

Użytkownik

• Użytkownik
  • 181 postów

Napisano 23 listopad 2009 - 19:46

Ach te słowne prowokacje Pyskatego.
Zobaczymy co administracja odpowie.

#9 Pyskaty

Pyskaty

Użytkownik

• Użytkownik
  • 131 postów

Napisano 23 listopad 2009 - 19:50

Cytat

Pyskaty, naprawdę przeginasz i Poziomka ma tutaj rację. A Ty się jeszcze podkładasz
ciekawe czemu mnie to nie dziwi że poparłaś poziomke he

Cytat

Jeśli będziesz dalej taki "zabawny" to długo z Nami nie pobędziesz na tym forum i będziesz musiał sam "wyprowadzić się na inne forum".
oooo zobacz jak się boję ...myślisz że dostałaś test moda i jesteś kimś ? chcesz teraz pokazać swoją twardą rękę jaka to jesteś bezlitosna że będziesz prowadziła to forum swoją żelazną ręką ?

Cytat

Co do tych zaśmieconych tematów, to posprzątamy tam.
no chyba od tego jesteś nie ? zajmij się swoją pracą :>

Załóżmy sobie wątek krąg adoracyjny i wszyscy liżmy sobie dupy mówmy jacy to jesteśmy zajebiści ile to dobra w nas wciskajmy sobie kity i swojego zdania nie miejmy wybierzmy jedną osobe która będzie zaczynać wątek a my wszyscy będziemy pisać tak masz rację zajebiście gadasz popieram Cię w 100 % ... wtedy na forum będzie cudownie i milutko mrauł ;-)
lolipopsy ocknij się, jestem sobą, nie idzie za mną fama widzisz jaki jestem, pasuje? nie? to wypierdalaj

#10 MalinoweLove

MalinoweLove

Andrut

• Użytkownik
  • 1103 postów

Napisano 23 listopad 2009 - 19:56

Pyskaty, o co Ci w ogóle chodzi?
Jestem na razie modem i jestem kimś? Weź Ty człowieku pomyśl, zanim napiszesz coś takiego beznadziejnego. A dlaczego Cię to nie dziwi, że poparłam Poziomkę? Przecież ma rację.
Be yourself, don't take anyone's shit and never let them take you alive - Gerard Way

#11 rebellious angel

rebellious angel

Wyjadacz

• Użytkownik
  • 1916 postów

Napisano 23 listopad 2009 - 19:56

Pyskaty ma trochę racji, ale nie do końca. Fakt, na forum panuje bałagan i trzeba coś z tym zrobić.
Pyskaty w pewnym sensie rozwija dyskusję, ale trochę nie na temat..

Cytat

'co bym w sobie zmieniła''
Tak jak w tym temacie, ja w sumie też zaczęłam offtopować, ale Pyskaty mnie sprowokował. ; >

<3

#12 Pyskaty

Pyskaty

Użytkownik

• Użytkownik
  • 131 postów

Napisano 23 listopad 2009 - 20:02

Cytat

Pyskaty, o co Ci w ogóle chodzi?
Moderatorem powinna być osoba inteligentna, bo wyraźnie wszystko napisałem a Ty nadal pytasz o co mi chodzi ... popatrz w lustro i zadaj sobie pytanie co Ty sobą prezentujesz ?
gdzie byłaś jak jakiś lachon tu do mnie pisał że jestem debilem ? a może to Ty byłaś ? ;>

Cytat

Jestem na razie modem i jestem kimś? Weź Ty człowieku pomyśl, zanim napiszesz coś takiego beznadziejnego
Beznadziejne jedyne w tym wszystkim jest twoje rozumowanie ;-)

Cytat

A dlaczego Cię to nie dziwi, że poparłam Poziomkę? Przecież ma rację.
w czym ma rację > ? ja jej racji nie przyznaje

Cytat

Pyskaty w pewnym sensie rozwija dyskusję, ale trochę nie na temat..
Czasem trzeba lekko odejść od tematu ... nie zgadasz się z kimś z jego zdaniem to tłumaczysz swoje i powstaje dyskusja wywołana danym tematem ... a tu inteligencja forumowa myśli że to spam ;-) gratuluję ... kto wybiera tych modów ?

Cytat

ale Pyskaty mnie sprowokował. ; >
to się ogarnij i pilnuj moje prowokacje są wszędzie znane :>

#13 Poziomka

Poziomka

Użytkownik

• Użytkownik
  • 193 postów

Napisano 23 listopad 2009 - 20:17

Dyskutuj sobie ale na temat. Zupełnie odbiegasz od tego o czym piszemy i nie mówie o '' co bym w sobie zmieniła'' ale o innych postach.
Owszem Modzi sią żeby sprzątac na forum a użytkownicy aby ze sobą rozmawiac a nie śmiecic.
każdy wie że wprowadzasz zamęt, Ty oczywiscie nie mozesz sie przyznac tylko wciaz atakujesz nas tymi ''przezabawnymi'' tekstami. Ja z forum na pewno przez Ciebie nie odejdę, myślę że prędzej ty tu długo nie zabawisz.
One love one heart !

#14 Oliwia

Oliwia

Użytkownik

• Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 23 listopad 2009 - 20:18

Pyskaty dobrze pisze i ogólnie jest spox.

#15 tidus106

tidus106

Użytkownik

• Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 23 listopad 2009 - 20:19

Pyskaty, Faktycznie dziewczyny moją rację piszesz posty np w dziale zdjąć troszkę ich obrażasz spamujesz powinieś mieć juz odrazu warna lepiej nie nabiaj

#16 młoda

młoda

Wyjadacz

• Użytkownik
  • 1647 postów

Napisano 23 listopad 2009 - 20:20

mi On nie przeszkadza, dzięki niemu jest ciekawiej, ale ten syf w tematach mnie wkurza.

#17 Poziomka

Poziomka

Użytkownik

• Użytkownik
  • 193 postów

Napisano 23 listopad 2009 - 20:23

Cytat

Nie zgodziłabym się z tobą. Hmm, twierdzisz tak bo ekhem...''miło'' skomentował twoje zdjęcia. Czasem przesadza z uwagami, bywa zabawnie ( przecież nie wymagam wielkiej powagi itd.) ale jak już wcześniej wspomniałam- wszystko ma swoje granice i radziłabym jej nie przekraczac. Nie wiem czy tobie Pyskaty dobrze czyta się post w którym nie wie się o co chodzi bo jest w nim poruszone jednocześnie 5 tematów.

#18 GośćAmethyst_*

GośćAmethyst_*
  • Gość

Napisano 23 listopad 2009 - 20:23

Cytat

mi On nie przeszkadza, dzięki niemu jest ciekawiej,
Mi także nie przeszkadza;) Wprowadza więcej życia na forum i coś się dzieje również dzięki niemu.

Cytat

ale ten syf w tematach mnie wkurza.
Postaram się posprzątać bałagan w tematach.
Malinowe pomożesz?

#19 Pyskaty

Pyskaty

Użytkownik

• Użytkownik
  • 131 postów

Napisano 23 listopad 2009 - 20:25

Cytat

każdy wie że wprowadzasz zamęt, Ty oczywiscie nie mozesz sie przyznac tylko wciaz atakujesz nas tymi ''przezabawnymi'' tekstami.
niczym was nie atakuje to po pierwsze po drugie skąd wiesz że się nie przyznam ? zapytaj czy wprowadzam zamęt to Ci odpowiem a nie od razu wysuwasz jakieś teorie swoje ;-)

Cytat

Ja z forum na pewno przez Ciebie nie odejdę, myślę że prędzej ty tu długo nie zabawisz.
uuuu odejdę i co ? poczujesz się lepiej ? bo każdy powie że masz zajebiste fotki że jesteś zajebista laska że zajebiscie sie z toba gada ... a jak powie co innego to pogadasz i dostanie warna ? super ;-)

Cytat

jeb jaka ironia masakra

Cytat

Pyskaty, Faktycznie dziewczyny moją rację piszesz posty np w dziale zdjąć troszkę ich obrażasz spamujesz powinieś mieć juz odrazu warna lepiej nie nabiaj
Ty jako twórca czy kim tu jesteś tego forum śmiesz mi mówić że ja spamuje ? a gdzie byłeś gdy Yakub napisał że jestem debilem ? czemu tego nikt nie widzi ? co zastanawiające ;-)

Dobrze od dziś będę pisał już na temat będzie pięknie cudownie kraina miodem i mlekiem zalana ;-)

#20 Oliwia

Oliwia

Użytkownik

• Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 23 listopad 2009 - 20:34

Cytat

jeb jaka ironia masakra