Pyskaty
#41 GośćDev_*
Napisano 03 grudzień 2009 - 20:29
Moderator powinien posiadać kulturę osobistą i obiektywnie moderować, a nie tak jak np. ja, dostałem jedno ostrzeżenie za to, że niby go obraziłem chociaż nie sprecyzowałem o kogo mi chodziło. Drugie ostrzeżenie? Moderator nie powinien dać się sprowokować, a on podtrzymywał offtop przy tym mnie warnując:) A gdyby te słowa nie były kierowane do niego, a np. do jakiegoś innego użytkownika no to zapewne i on by się nie przyczepił ani żaden inny moderator.
Nie rozumiem też co tu się na forum dzieje.. Gość zarejestrowany jest 2 tygodnie, a dostaje test moderatora. To jest kabaret! Moderator powinien być osobą zaufaną, a nie pierwszy lepszy zadumany w sobie chłopaczek.
Pamiętacie co niektórzy jaka tu była atmosfera w przedziale marzec-czerwiec? Mieliśmy świetną ekipę. No i się rozpadło.
Największy problem tego forum to kompetencja administracji względem niektórych spraw. Mogę się założyć, że o większości zmian mloda dowiaduje się dopiero wtedy, gdy zauważy to na forum..
Taki też był powód mojego odejścia z administracji..
Tak Magiczka... Najważniejsza jest współpraca ;)
Napisano 03 grudzień 2009 - 20:30
#43 GośćDev_*
Napisano 03 grudzień 2009 - 20:31
Cytat
Ja lubię tu pisać, ale nie życzę sobie, żeby moje posty były komentowane w chamski sposób. Nie odpowiada mi takie coś.
#44 GośćAmethyst_*
Napisano 03 grudzień 2009 - 20:33
Cytat
Cytat
Może na ten czas aż ma mieć testowego moderatora skończycie na nim psy wieszać i dacie mu popracować ....?
#45 GośćDev_*
Napisano 03 grudzień 2009 - 20:38
Cytat
Sami się nie zmieniamy, to ludzie nas zmieniają:)
To teraz wytłumacz mi, czy miał podstawy żeby mnie warnować?
#46 GośćAmethyst_*
Napisano 03 grudzień 2009 - 20:43
Cytat
Cytat
Pozdro.
#47 GośćDev_*
Napisano 03 grudzień 2009 - 20:47
Cytat
Ale zrozum, że z nim nie da się nawiązać dialogu na poziomie.
On jest pod waszym zwierzchnictwem, a więc mógłbym prosić Cię jako Admina o pomoc w załatwieniu tej sprawy?
Cytat
Nie zrozumiałaś odniesienia. Nieważne..
Ja nie wierzę żeby z dnia na dzień zmieniło się jego postępowanie. Nawet jakby przez ten okres testowy starał się zachowywać, to i tak prostactwo wróci:)
Napisano 03 grudzień 2009 - 20:53
Cytat
shamandalie, cham jest był i bedzie chamem
tego nie zmienisz
Cytat
ja miałem tak na przemo.org w okresie testowym
#49 GośćAmethyst_*
Napisano 03 grudzień 2009 - 21:11
Cytat
Nigdy nie mów nigdy :*
Cytat
Cytat
Drugi raz powinieneś porozmawiać z osobą od której dostałeś warna.
Napisano 03 grudzień 2009 - 21:34
Jak możecie tak najeżdżać na Pyskatego, jakby wam co najmniej rodziców zabił. ...Piszecie, że jest taki czy owaki, ale tego kolesia się nie da nie...lubić. Pwp nie jest taki zły... w gruncie rzeczy sympatyczny, choć bywa złośliwy. Ważne i wyraziste ogniwo tego forum.
Więc zostawcie go w świętym spokoju hieny!
Napisano 03 grudzień 2009 - 21:35
Napisano 03 grudzień 2009 - 21:42
Cytat
Cetin wyzywał Krolewskiego kiedyś na forum a został Junior Adminem! Wy nie chcecie pwp bo jest szczery i oryginalny, przeszkadza wam . Szkoda słów na was...
#53 GośćDev_*
Napisano 03 grudzień 2009 - 21:59
Cytat
Cetin wyzywał Krolewskiego kiedyś na forum a został Junior Adminem! Wy nie chcecie pwp bo jest szczery i oryginalny, przeszkadza wam . Szkoda słów na was...
Jeżeli to nie jest bronienie, to ja jestem księdzem:)
Napisano 03 grudzień 2009 - 22:02
Nie będziecie go osaczali hieny!
Napisano 03 grudzień 2009 - 22:15
Mglista kup sobie okulary, ale takie specjalne, dzięki którym będziesz mogła patrzeć obiektywnie i realnie na świat.
Popatrz na mnie- jestem szczera, popatrz na Pyskatego- jest szczery; i teraz mi powiedz, czy ja jestem tak perfidnie chamska i upierdliwa jak On? I czy dostrzegasz różnicę między moją szczerością a jego.
a to jego strasznie warnami jest nadzwyczaj śmieszne :D bo sam powinien już dostać nie jeden raz. haha.
Napisano 03 grudzień 2009 - 22:34
Cytat
Nie będziecie go osaczali hieny!
Napisano 03 grudzień 2009 - 22:39
Cytat
Napisano 03 grudzień 2009 - 22:46
Cytat
Napisano 04 grudzień 2009 - 06:15
Cytat
A Ty mogłabyś w końcu przestać lizać dupę każdemu z administracji??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty