Skocz do zawartości

Pyskaty

• Zamknięty Temat jest zamknięty
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 kon-a-L-

kon-a-L-

Świeżak

• Nowy
  • 48 postów

Napisano 07 grudzień 2009 - 17:54

Co do samego pyskatego, powstrzymam się od opinii. Przybrać taki nick, pokazywać różki, wkurzać większość i tłumacząc to wszystko w podpisie, że "jest sobą", a jak się coś nie podoba to "wypierdalać". Powiem tylko tyle, że mało interesujące i żenujące - wszystko można olać. Ale jako moderator nadużywa uprawnień.

Cytat

pamiętaj że twoja mama i tata słuchali jej całe życie więc wychodzi na to że są ....... ;-) he he i wyszedłeś ty czyli ...... ;-) hheh
Pyskaty sam wystawia opinie o sobie, a ja nawet nie mam zamiaru tłumaczyć mitomanowi, upodobań moich rodziców. Nie mam pojęcia skąd się o tym dowiedział i wcale mnie to nie obchodzi ani nie obraża. Może pisać sobie co chce.
Ale gdy tylko coś podobnego pada z mojej strony grozi warnem, którego swoją drogą nie ma prawa dać. To tyczy się równości pomiędzy userem a modem.

Druga sprawa. Gdy tylko udowodnię swoją rację w dziale moderowanym przez powyższego moderatora, on od razu usuwa wszystkie posty dotyczące tej dyskusji. Jak np. w dziale przywitań gdy off-topował tłumaczył się, że posty nie przeszkadzają, bo nie są naliczane.. ale gdy tylko mu udowodniłem, że nie ma racji to mimo to, że te posty de facto mi nie naliczyły to i tak je usunął.. to mu najwyraźniej przeszkadzało...

Nie przeszkadza mi to, że pyskaty jest kłótliwy, ale chodzi oto, że nie powstrzyma się od nadużycia praw moderatora dla ratowania swojej reputacji. Na moderatora niestety jest wg nie dojrzały.
Nie da się ukryć, że jest darzony sympatią przez adminkę. Nie ma w tym nic złego. Skoro administratorka toleruję pyskatego ma do tego prawo, ale apeluję o zdrowy rozsądek. Nie chodzi mi o pochopne podjęcie decyzji odsunięcia pyskatego moderatora, ale o mocne przemyślenie tej sprawy.
"Dobro zwycięża każde oręża zawsze będziesz czuł tu mój ciężar
Psychologia tłumu i tumult.. Ja to rozpieprzam siłą rozumu"

#2 MagicalFire

MagicalFire

Użytkownik

• Zbanowany
  • PipPip
  • 184 postów

Napisano 07 grudzień 2009 - 18:01

Cytat

"]Ale jako moderator nadużywa uprawnień.
jak ja to mówiłem nikt mnie nie słuchał poza paroma osobami
ciekawe ile bedzie jeszcze skarg na tego osobnika

#3 Pyskaty

Pyskaty

Użytkownik

• Użytkownik
  • 131 postów

Napisano 07 grudzień 2009 - 18:45

Cytat

"]Co do samego pyskatego, powstrzymam się od opinii
no to nieźle się powstrzymałeś ;-)

Cytat

Ale gdy tylko coś podobnego pada z mojej strony grozi warnem, którego swoją drogą nie ma prawa dać. To tyczy się równości pomiędzy userem a modem.
podobnego ? mówienie że mozna mnie porównać do szmaty to jest podobne ;-) ? ja w moich zdaniach nie używam takich słów ;-) a równości nie będzie nigdy między userami a modami ;-)

Cytat

"]Gdy tylko udowodnię swoją rację w dziale moderowanym przez powyższego moderatora, on od razu usuwa wszystkie posty dotyczące tej dyskusji
gdzie udowodniłeś choć raz swoją rację ? bo chyba byłem wtedy na innym forum ...

Cytat

"]w dziale przywitań gdy off-topował tłumaczył się, że posty nie przeszkadzają, bo nie są naliczane.. ale gdy tylko mu udowodniłem, że nie ma racji to mimo to, że te posty de facto mi nie naliczyły to i tak je usuną
tak to prawda usunąłem je bo ci przeszkadzały więc widzisz jesteś jak baba jakiś niezdecydowany ... najpierw piszesz by w twoim temacie nie pisać więc usunąłem to co teraz ci przeszkadza ? chciałeś tego to masz i źle ...

Cytat

"]Nie przeszkadza mi to, że pyskaty jest kłótliwy, ale chodzi oto, że nie powstrzyma się od nadużycia praw moderatora dla ratowania swojej reputacj
kiedy nadużyłem swoich praw słucham ... podaj mi cytat moich wypowiedzi kiedy przekroczyłem swoje uprawnienia ;-)

Cytat

"]ale o mocne przemyślenie tej sprawy.
jak masz tak narzekać to lepiej przemyśl swój pobyt tu ;-)

Cytat

jak ja to mówiłem nikt mnie nie słuchał poza paroma osobami
ciekawe ile bedzie jeszcze skarg na tego osobnika
Ciekawe nie jest to ile będzie skarg ... najciekawsze jest to ile razy jeszcze będziesz płakał ... żalił się ..tupał nóżkami jak małe dziecko ;-) no i dzwonił do adminki i kłamał bezczelnie ;-) kto jak kto ale ty nie powinieneś w ogóle się odzywać ;-)
Może nie jestem modny, może nie jestem słodki
nie znasz mojej mordy? chcesz cukru , kup se
lolipopsy ocknij się, jestem sobą, nie idzie za mną fama widzisz jaki jestem, pasuje? nie? to wypierdalaj

Widzisz mnie po swojemu, ale bywa mylne
myślisz, że za czymś gonię, a to nie mój wyścig
ja ci powiem coś, a ty dalej masz swoją wizję
nie będę taki, jakiego sobie wyśnisz

#4 młoda

młoda

Wyjadacz

• Użytkownik
  • 1647 postów

Napisano 07 grudzień 2009 - 19:42

sorry, ale Wasze skargi moją osobę już wkurwiają.

jak będzie dawał ciała, to tak jak pisałam- zwolni stołek. nikt nie jest idealny, i obecnie nie mamy lepszego kandydata na moderatora. myślę, że Pyskaty się wdrąży i przestanie popełniać swoje 'wybryki'.
zresztą sama zauważam, że czasem komuś coś wytknie, a w swoim zachowaniu nie widzi nic złego.
ale czy są osoby idealne? sama pewnie też czasem nawalam.

#5 Mglista

Mglista

Andrut

• Użytkownik
  • 980 postów

Napisano 07 grudzień 2009 - 19:51

Pyskaty! :

Cytat

Nie daj się
ludzie niech swoje myślą
Nie daj się
Z diabłem do piekła wyślą
Nie daj się
Warto być zawsze tylko sobą x2
:letssin:

#6 kon-a-L-

kon-a-L-

Świeżak

• Nowy
  • 48 postów

Napisano 07 grudzień 2009 - 20:24

Cytat

podobnego ? mówienie że mozna mnie porównać do szmaty to jest podobne
z porównaniem do szmaty dostałem warna i styka. nie mówię o tym.

Cytat

ja w moich zdaniach nie używam takich słów
dochodzisz do samej granicy, ale puki jej nie przekraczasz to mnie nie rusza

Cytat

a równości nie będzie nigdy między userami a modami
takim modem jak ty to nie

Cytat

gdzie udowodniłeś choć raz swoją rację ?
to że usunąłeś tamte posty to najlepszy dowód na to

Cytat

tak to prawda usunąłem je bo ci przeszkadzały więc widzisz jesteś jak baba jakiś niezdecydowany ... najpierw piszesz by w twoim temacie nie pisać więc usunąłem to co teraz ci przeszkadza ? chciałeś tego to masz i źle ...
po czym poznać kłamcę? po tym jak się powtarza, w tym cytacie 2 razy powiedziałeś, że usunąłeś. a swoją drogą się nie zgrywaj - swoich pierwszych postów nie usunąłeś.. i co panie moderatorze.. tylko moją odpowiedz łącznie ze swoimi późniejszymi.. heh

Cytat

podaj mi cytat moich wypowiedzi kiedy przekroczyłem swoje uprawnienia
to że usuwasz niewygodne posty.. tego raczej nie zacytuję.. człowieku....

Cytat

sorry, ale Wasze skargi moją osobę już wkurwiają.
może to wytłumaczysz co Cię tak wkurwia??

Cytat

myślę, że Pyskaty się wdrąży i przestanie popełniać swoje 'wybryki'.
ty myślisz, tak ja myślę inaczej. sam napisane ma w podpisie, że jak Ci się coś nie podoba to masz "wypierdalać" więc najprawdopodobniej się nie zmieni

Cytat

zresztą sama zauważam, że czasem komuś coś wytknie, a w swoim zachowaniu nie widzi nic złego.
pół biedy. gorzej jak mu rację udowodnisz, a on skasuje te posty, po to moda dostał?

Cytat

ale czy są osoby idealne?
nie ma, ale mitoman jako moderator to nie najlepszy pomysł.

Cytat

Pyskaty! :
Cytat:
Nie daj się
ludzie niech swoje myślą
Nie daj się
Z diabłem do piekła wyślą
Nie daj się
Warto być zawsze tylko sobą x2

:letssin:
buahahahahahaha :rotfl: NIE DAJ SIĘ PYSKATY :rotfl:

#7 MagicalFire

MagicalFire

Użytkownik

• Zbanowany
  • PipPip
  • 184 postów

Napisano 07 grudzień 2009 - 20:29

Cytat

"]takim modem jak ty to nie
dokładnie

Cytat

a równości nie będzie nigdy między userami a modami ;-)
zapamietaj sobie ze moderator to tez użytkownik i jego tez dotyczy regulamin

#8 Poziomka

Poziomka

Użytkownik

• Użytkownik
  • 193 postów

Napisano 07 grudzień 2009 - 20:32

Każdy wie jaki jest Pyskaty, ja przyznaję że widzę poprawę po ostatnich skargach. On już taki jest i nie zmienimy go na siłę. To kolejny temat o nim wiec nie widze potrzeby dlaej tutaj pisac. Macie problemy piszcie w starym temcie otworzonym przeze mnie. Są jeszcze 2 kolejne- macie duży wybór. Ta klotnia do niczego nie prowadzi tylko niepotrzebnie wprowadza niemila atmosfere.
One love one heart !

#9 kon-a-L-

kon-a-L-

Świeżak

• Nowy
  • 48 postów

Napisano 07 grudzień 2009 - 20:41

Cytat

Każdy wie jaki jest Pyskaty, ja przyznaję że widzę poprawę po ostatnich skargach. On już taki jest i nie zmienimy go na siłę.
Zrozum, że mi wisi to jakim jest on człowiekiem, ale to temat o nim jako o moderatorze..

Cytat

Ta klotnia do niczego nie prowadzi
wymiana argumentów

#10 młoda

młoda

Wyjadacz

• Użytkownik
  • 1647 postów

Napisano 07 grudzień 2009 - 20:43

sprawa jest prosta- Wy sie dalej go czepiacie. jakbyście olali sprawę to On zapewne też.
do mnie jakoś przestał się przyczepiać.

Cytat

"]może to wytłumaczysz co Cię tak wkurwia??
to jeszcze tego nie wiesz?
w każdym temacie Pyskaty to, Pyskaty tamto. jak byście dali sobie spokój, to Pyskaty nie musiałby się bronić. proste.

nie mówię, że nie macie racji.

Cytat

a równości nie będzie nigdy między userami a modami ;-)
w8. w jakim sensie to rozumiesz?
będziesz się wywyższał?
uważasz, że regulamin Ciebie nie dotyczy?
[bo wiesz, różnie to można interpretować.]

#11 kon-a-L-

kon-a-L-

Świeżak

• Nowy
  • 48 postów

Napisano 07 grudzień 2009 - 21:04

Cytat

jakbyście olali sprawę to On zapewne też.
hęęę? ma pisać "co mu ślina na język przyniesie" a gdy ja mu odpowiem to skasuje moje posty bo jest modem i mam to olać?

Cytat

w każdym temacie Pyskaty to, Pyskaty tamto. jak byście dali sobie spokój, to Pyskaty nie musiałby się bronić. proste.
masz rację, ale tutaj chodzi o relację user-mod. I używanie opcji "usuń post" przez niewłaściwą osobę, na pewno nie w celu utrzymania porządku.

#12 MagicalFire

MagicalFire

Użytkownik

• Zbanowany
  • PipPip
  • 184 postów

Napisano 07 grudzień 2009 - 21:16

Cytat

"]I używanie opcji "usuń post" przez niewłaściwą osobę, na pewno nie w celu utrzymania porządku.
no to zablokować mu ta opcje i po sprawie

Cytat

uważasz, że regulamin Ciebie nie dotyczy?
pewnie tak

#13 Pyskaty

Pyskaty

Użytkownik

• Użytkownik
  • 131 postów

Napisano 07 grudzień 2009 - 21:27

Cytat

no to zablokować mu ta opcje i po sprawie
tak samo jak zablokowali ci opcje myślenie ? kurde chyba tak skutecznie nie zadziałają ;-)

Cytat

"]hęęę? ma pisać "co mu ślina na język przyniesie" a gdy ja mu odpowiem to skasuje moje posty bo jest modem i mam to olać?
porównaj swoje posty do moich ja nikogo od szmat itp nie wyzwałem ... twoich rodziców nie obraziłem bo dałem kropki to ty sobie wmówiłeś co pod nimi sie kryje ;-) mówisz ciągle o jakiś postach które usunąłem dlaczego nie powiesz że sam tego chciałeś ? chciałeś by nie spamować w twoim temacie życzenie zostało spełnione a teraz myślisz że ja usuwam niewygodne dla mnie posty ... to czemu nie usunąłem wszystkich tych w których jest mowa o mnie ? odpowiedz jest prosta mam te wasze wypociny głęboko w dupie ;-)

Płaczki marne ;-) płaczcie dalej tylko nie zalejcie kabli bo może was kopnąc ;-)
lolipopsy ocknij się, jestem sobą, nie idzie za mną fama widzisz jaki jestem, pasuje? nie? to wypierdalaj

#14 MagicalFire

MagicalFire

Użytkownik

• Zbanowany
  • PipPip
  • 184 postów

Napisano 07 grudzień 2009 - 21:29

Cytat

tak samo jak zablokowali ci opcje myślenie ? kurde chyba tak skutecznie nie zadziałają ;-)
widac ze nic sie nie zmieniłes

#15 Pyskaty

Pyskaty

Użytkownik

• Użytkownik
  • 131 postów

Napisano 07 grudzień 2009 - 21:34

Cytat

widac ze nic sie nie zmieniłes
kto powiedział że się zmieniłem ? co wmówisz wszystkim że ci pisałem na PW " MF słuchaj zmieniłem się teraz już będzie wszystko ok mówie ci odwołam ci warna nie będę nic do ciebie pisał " poważnie myślisz że jestes wiarygodną osobą do jakichkolwiek osądów ?

#16 GośćAmethyst_*

GośćAmethyst_*
  • Gość

Napisano 07 grudzień 2009 - 21:38

Koniec tego dobrego moi mili.
Mam dość tych narzekań, skarg i bóg wie czego jeszcze!

Chcecie ciągnąć tą jakże interesującą dyskysję to zapraszam na PW.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych