Weszłam na forum i widzę kłótnie w sb a także i to, że Pyskaty stracił rangę. Chcę się dowiedzieć (jeśli można) jaki był powód odebrania mu moderki, tylko to i tyle.
Dziękuje, pozdrawiam.
Wyjaśnienie w sprawie Pyskatego
Rozpoczęty przez
młoda
, gru 27 2009 19:55
9 odpowiedzi w tym temacie
#1 GośćNika_*
#2 GośćAmethyst_*
Napisano 27 grudzień 2009 - 17:54
pewnie nikt prawy Ci nie napisze..tak samo jak ze mną...Pyskaty nie był wazeliniazem, pisał co myśli, był szczery to okazalo się jak widać niewygodne dla obecnej Administracji :( a szkoda bo dobrze się sprawował jako moderator...
Napisano 27 grudzień 2009 - 17:57
jak to jaki ? wielki dev posłał wniosek i dał argumenty które zaważyły na mym losie hehehe
argumenty typu
Chamskie i prostackie zachowanie i poparł to tym że zapytałem czy lubi gośc jeść cyne i od tego powstał jego nick tak uraziło to deva hehe ;-)
nastepny był jak dobrze pamiętam to że zamiast Calladorek napisałem calafior i tu powstała głeboka myśl deva że inni użytkownicy którzy mieliby przekształcony nick przeze mnie czuli by się źle i odeszli by z forum heheheh ;-) a tylko raz przekształciłem nick ;-)
kurde więcej nie pamiętam a bym napisał bo jazda była niezła ;-)
aaa jeszzcze wisieńka młoda mówi że jestem chamski i wulgarny ... co tez przeszkadza devovi a gdy napisałem że jak był dziki benek i deksterek i inni co przeklinali tematu nie było tylko jak ja raz na jakiś czas użyje przekleństwa jest źle ;-)
zauważyć chce jednak że młoda ma w napisie " wredna suka " co jest dziwne bo też wulgarne ;-)
argumenty typu
Chamskie i prostackie zachowanie i poparł to tym że zapytałem czy lubi gośc jeść cyne i od tego powstał jego nick tak uraziło to deva hehe ;-)
nastepny był jak dobrze pamiętam to że zamiast Calladorek napisałem calafior i tu powstała głeboka myśl deva że inni użytkownicy którzy mieliby przekształcony nick przeze mnie czuli by się źle i odeszli by z forum heheheh ;-) a tylko raz przekształciłem nick ;-)
kurde więcej nie pamiętam a bym napisał bo jazda była niezła ;-)
aaa jeszzcze wisieńka młoda mówi że jestem chamski i wulgarny ... co tez przeszkadza devovi a gdy napisałem że jak był dziki benek i deksterek i inni co przeklinali tematu nie było tylko jak ja raz na jakiś czas użyje przekleństwa jest źle ;-)
zauważyć chce jednak że młoda ma w napisie " wredna suka " co jest dziwne bo też wulgarne ;-)
Może nie jestem modny, może nie jestem słodki
nie znasz mojej mordy? chcesz cukru , kup se
lolipopsy ocknij się, jestem sobą, nie idzie za mną fama widzisz jaki jestem, pasuje? nie? to wypierdalaj
Widzisz mnie po swojemu, ale bywa mylne
myślisz, że za czymś gonię, a to nie mój wyścig
ja ci powiem coś, a ty dalej masz swoją wizję
nie będę taki, jakiego sobie wyśnisz
lolipopsy ocknij się, jestem sobą, nie idzie za mną fama widzisz jaki jestem, pasuje? nie? to wypierdalaj
Napisano 27 grudzień 2009 - 17:58
Cytat
pisał co myśli, był szczery
i to byl(jest) jego plus, ale nie pozwole obrazac userow i bluzgac na forum
Napisano 27 grudzień 2009 - 17:59
Cytat
a gdy napisałem że jak był dziki benek i deksterek i inni
akurat wtedy nie bylem adminem....zaden argument 4me
Napisano 27 grudzień 2009 - 18:02
Cytat
skopiujcie to wszystko co tam bełkotaliście i poczytają ludzie bo czemu nie ?
Może nie jestem modny, może nie jestem słodki
#7 GośćAmethyst_*
Napisano 27 grudzień 2009 - 18:37
Cytat
Wróciłeś gdy zapanował spokój... :(
#8 GośćDev_*
Napisano 27 grudzień 2009 - 18:56
Administracji nie spodobało się zachowanie Pyskatego.
Został on pozbawiony rangi bez możliwości odwołania się.
Został on pozbawiony rangi bez możliwości odwołania się.
Napisano 27 grudzień 2009 - 19:29
To znaczy że jako jedyna jestem modem, tak ? Może kogoś do pomocy mi znajdziecie np. Shamandalie. Sama nie dam rady...
One love one heart !
Napisano 27 grudzień 2009 - 19:55
Cytat
wisieńka młoda mówi że jestem chamski i wulgarny
i właśnie moi drodzy tak wygląda z Nim rozmowa- ja kulturalnie mu piszę co mi się nie podoba, a On mnie w prostacki i bezczelny sposób zaczyna obrażać. jego obrona to atak na drugą osobę.
stracił rangę, bo jest chamski, czepialski, prowokuje sprzeczki.
miałeś swoją szansę, ja wierzyłam, że jednak się zmienisz. jednak widzę, że nie potrafisz czasem przemilczeć, musisz każdemu dokopać. chyba masz problemy z samooceną i czujesz się niedowartościowany.
bless.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty