Skocz do zawartości

Gdzie poznałaś swoją najlepszą przyjaciółkę/przyjaciela?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
59 odpowiedzi w tym temacie

#41 Darisabelly

Darisabelly

Użytkownik

• Użytkownik
  • 89 postów

Napisano 25 lipiec 2011 - 17:45

Przyjaciela - przez internet ; )
Przyjaciółkę w szkole.

#42 Mrs_Misery

Mrs_Misery

Użytkownik

• Użytkownik
  • 346 postów

Napisano 25 lipiec 2011 - 18:02

Poznałam ją na drugim końcu Polski, przy jednej z wizyt u znajomych, nigdy nie spotkałam lojalniejszej osoby. Wszystko zakończyło się kiepsko z mojej winy. Była jedyną z osób, którą naprawdę szczerze lubiłam.
Sun freedom

#43 Myka

Myka

Użytkownik

• Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 30 lipiec 2011 - 21:41

swoją przyjaciółkę znam już 17 lat, poznałam ją w zerówce :D

#44 endorfina.

endorfina.

Użytkownik

• endorfina
  • 314 postów

Napisano 18 sierpień 2011 - 01:15

przyjaciółkę w 1 klasie podstawówki, a konkretnie na placu zabaw w wakacje przed 1 klasą, czyli jakoś 13lat temu.
przyjaciela.. nasze mamy przyjaźniły się już jak były w ciąży ;P więc w sumie znam go od 20 lat, razem się wychowaliśmy.
drugiego przyjaciela poznałam przez byłego faceta u niego w domu.. jakiś 5 czy 4 lata temu
Kiedyś zmierzałam do szczęścia dziś nie wiem sama gdzie biegnę
Bo niebo jest już chyba zbyt odległe

#45 Fredzik

Fredzik

Użytkownik

• Użytkownik
  • 402 postów

Napisano 08 wrzesień 2011 - 08:00

Przyjaciółki brak, ale za to mam przyjaciela którego znam już od 10 lat, i nie sądzę żeby się ta znajomość miała szybko skończyć :) pomimo wielu zgrzytów które nieraz się pojawiają :p

#46 Prophet

Prophet

Użytkownik

• Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 08 wrzesień 2011 - 15:20

Miałem przyjaciółkę na studiach, ale potem, jak to często bywa w relacjach damsko-męskich, sprawy pomiędzy nami się dość mocno skomplikowały i obecnie sytuacja wygląda tak, że od dwóch lat nie mamy już ze sobą kontaktu.

Mam też przyjaciela, z którym znam się jeszcze od czasów przedszkola, ale dzisiaj widzę, że ta przyjaźń nie jest już tak silna, jak jeszcze kilka lat temu. Każdy z nas próbuje uporządkować swoje życie i tak jakoś przez to nie mamy dla siebie tyle czasu co kiedyś.
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie...

#47 Fredzik

Fredzik

Użytkownik

• Użytkownik
  • 402 postów

Napisano 08 wrzesień 2011 - 16:24

U mnie na szczęście nie mamy tego problemu :) pomimo 40 km odległości jeden zawsze znajdzie czas żeby odwiedzić drugiego lub z nim pogadać, a jak się zdarzy że obydwaj jesteśmy w Szczytnie to bez oldschoolowego piwa na torach się nigdy nie obejdzie :D

#48 karolinat

karolinat

Świeżak

• Nowy
  • 16 postów

Napisano 22 wrzesień 2011 - 13:05

mam 2 koleżanki takie od serca i w sumie znamy się kupę czasu od przedszkola;)

#49 agusiek

agusiek

kryzysowa narzeczona

• Użytkownik
  • 798 postów

Napisano 24 wrzesień 2011 - 15:43

Jedna z moich przyjaciółek, właściwie najbliższa jest moją sąsiadką więc znamy się od zawsze. Drugą poznałam w przedszkolu. :D A trzecią w liceum.
...Być zagadką, której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas...

#50 trus

trus

Andrut

• Użytkownik
  • 540 postów

Napisano 20 październik 2011 - 16:47

A na takim jednym fooooorum :>
kaszlę jak skur*ysyn,
bo jaram za dwóch,
nie mam sił by to rzucić, wiem - siara jak ch*j :)

#51 B4rt3K

B4rt3K

Użytkownik

• Użytkownik
  • 194 postów

Napisano 23 październik 2011 - 20:26

No cóż w moim najbliższym otoczeniu nie ma na tyle fajnych i wartościowych ludzi by się z nimi przyjaźnić. Są kumple od flaszki, koleżanki od wyjść lecz nie można to nazwać przyjaźnią. Za to trafiłem w Internecie na ludzi z którymi mogę pogadać o wszystkim. W realu oczywiście też ich spotykam.
Mów mi mi-mi-mi-mi-mi-mi-mistrz...

#52 CvK

CvK

Użytkownik

• Użytkownik
  • 103 postów

Napisano 24 październik 2011 - 13:32

Poznałem w przedszkolu wydawało mi się przyjaciela, z którym spędzałem dużo czasu głównie tylko z nim a kiedy byliśmy już w gimnazjum robił wiele, nie ważne jakich ale powiedzmy sobie "nielegalnych" rzeczy, a ja nie chciałem w to wejść i tak kontakt się urwał... potem w szkole średniej poznałem dużo ludzi i mam też "sąsiadów" ale nie nazwałbym żadnego przyjacielem "od serca", albo za dużo wymagam, albo takiego nie spotkałem i już się do tego przyzwyczaiłem.
to dla typów, którym nie jest obce te hennessy, głodnych jak psy ale nie na Pedigree
idą na bouns, cel jedyny Veni Vidi Vici, kumasz jak jesteś jednym z nich...

biorę ten cash, atmosfere, ten vibe, bo dzisiaj bedzie flaaaj flaj-flaj-flaj-flaj

VNM - Flaj

#53 Niewrażliwa

Niewrażliwa

Użytkownik

• Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 17 listopad 2011 - 17:54

W szkole, w pierwszej klasie SP. Zaczęło od tego, że chodziłyśmy razem do toalety (ale nie do przedziału gdzie stał sedes!). xD
Mam jedną najlepszą przyjaciółkę i mi starcza.

"Człowiek jest jak ćma: na oślep rwie się do ognia, choć go boli i choć się w nim spali. Robi to jednak dopóty [...] dopóki nie oprzytomnieje.
I tym różni się od ćmy."

B. Prus - "Lalka"

#54 miau

miau

Użytkownik

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 19 listopad 2011 - 20:53

Wyświetl postUżytkownik Dekster dnia 21 luty 2010 - 00:04 napisał

W Internecie :D.
i ja!

#55 Alina

Alina

Użytkownik

• Użytkownik
  • 168 postów

Napisano 09 grudzień 2011 - 20:38

Mojego najlepszego przyjaciela poznałam w szkole.
"Łatwo osiągnąć swój cel, jeśli ma się właściwą metodę." - Emil Cioran

#56 malwi

malwi

Świeżak

• Nowy
  • 6 postów

Napisano 24 styczeń 2012 - 09:20

5 lat temu przez siostrę (przyjaciela), a przyjaciółkę w szkole :)

#57 Jacqueline

Jacqueline

True blue

• Redaktor
  • 805 postów

Napisano 09 kwiecień 2012 - 17:46

przypadkiem, na 18nastce brata znajomego

#58 margot1616

margot1616

Miau

• Redaktor
  • 507 postów

Napisano 25 kwiecień 2012 - 12:15

Obie w szkole. Jedną, gdy dołączyła do mojej podstawówki, drugą, gdy spotkałyśmy się w jednej klasie w liceum :)

#59 Lexis

Lexis

Użytkownik

• Użytkownik
  • 407 postów

Napisano 25 kwiecień 2012 - 12:21

Miałam przyjaciółkę. Przyjaźniłyśmy się praktycznie od zerówki, ale ostatnio jakoś kontakt się urwał, bo wyjechała za granicę. Czasem gadamy przez Skype'a, ale trudno jest coś takiego podtrzymać w takich warunkach.

A swojego najlepszego przyjaciela poznałam przypadkiem na imprezie, to było jakieś 5 czy 6 lat temu. I do tej pory absolutnie nic się nie zmieniło ;)
It is absurd to divide people into good and bad. People are either charming or tedious. - Oscar Wilde.

#60 sparqe

sparqe

Użytkownik

• Użytkownik
  • 257 postów

Napisano 08 maj 2012 - 21:39

Dwie w szkole, a jedną przez internet (ale w realu też się widzimy, odkąd 2 lata temu spotkałyśmy się po raz 1szy).
Żyje się chwilą, a czas jest tylko przezroczystą perłą wypełnioną oddechem. ♥

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych