Skocz do zawartości

koleszko-pw.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
25 odpowiedzi w tym temacie

#1 GośćNika_*

GośćNika_*
  • Gość

Napisano 25 luty 2010 - 21:22

Moi drodzy państwo... dostałam bardzo "miłe" pw od Koleszki... proszę zobaczyć:

Dołączona grafika

Gdybyś nie był wulgarny nie upubliczniałabym tego...

dziękuję za te obelgi, miło mi było.. to świadczy o twojej kulturze..

#2 Obcy

Obcy

Administrator

• Administrator
  • 823 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 25 luty 2010 - 21:24

Zohar,
masz nagrodę za ten popis, a ponoć miałeś sie zmienić

Cytat

Na tym forum trochę narozrabiałem z tym nickiem. A że się zmieniłem chcę zacząć all od początku. To na pierwszy ogień poszła zmiana nicku.

#3 GośćAmethyst_*

GośćAmethyst_*
  • Gość

Napisano 25 luty 2010 - 21:44

Daniel, nie spodziewałam się tego po Tobie....:(

#4 GośćDev_*

GośćDev_*
  • Gość

Napisano 25 luty 2010 - 21:45

Ale on chyba niesłusznie dostał te ostrzeżenie..
Przecież to jest PRYWATNA WIADOMOŚĆ.
To świadczy tylko o kulturze, ale nie jest powodem do ostrzeżeń. Co innego reklama..

#5 Daerdin

Daerdin

Andrut

• Użytkownik
  • 516 postów

Napisano 25 luty 2010 - 21:48

Ale nie można w taki sposób się do kogoś odzywać. Ale fakt jest taki że Beata się w to niepotrzebnie wtrąca, jeżeli chce zmienić nick, to niech zmieni.

#6 GośćDev_*

GośćDev_*
  • Gość

Napisano 25 luty 2010 - 21:51

Ja też bym się zdenerwował jakby jakiś user wtrącał się w sprawy JA-Obsługa Forum.
Nie oszukujmy się, na forum padały różne słowa, często nawet obrazy. Ale w sumie prawie zawsze obywało się bez ostrzeżeń. Może zróbcie regulamin prywatnych wiadomości? Albo założę ankietę czy można offtopować w PW...

#7 Obcy

Obcy

Administrator

• Administrator
  • 823 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 25 luty 2010 - 21:52

Dev,
gdy ktoś informuje mnie o takich mnewrach i dokumentuje to tak silnymi dowodami to czuje się w obowiązku działać.... prosactwu na andriskosie stanowcze NIE

#8 GośćAmethyst_*

GośćAmethyst_*
  • Gość

Napisano 25 luty 2010 - 21:52

Dev, masz rację..bo regulamin nic nie wspomina że za obrażliwe PW można otrzymać warna....uważam, że PW to prywatna korespondencja mięszy userami i nie powinna być na forum publikowana....wyjątkiem jest spam , reklama... Koleszko nie ładnie postąpił i tu nic go nie usprawiedliwia ale warn...nie wiem...

#9 GośćDev_*

GośćDev_*
  • Gość

Napisano 25 luty 2010 - 21:56

Cytat

Dev,
gdy ktoś informuje mnie o takich mnewrach i dokumentuje to tak silnymi dowodami to czuje się w obowiązku działać.... prosactwu na andriskosie stanowcze NIE

Ale to sprawa prywatna, między nimi. Kultura wypowiedzi nie jest upubliczniona.
Sam dostałem kilka prywatnych wiadomości, gdzie było przekleństwo..

To PW nie jest obraźliwe, zresztą...
Nawet skarga nie jest złożona, nikt nie domaga się ukarania użytkownika.

#10 GośćAnonymous_*

GośćAnonymous_*
  • Gość

Napisano 25 luty 2010 - 21:59

Przypominają mi się lata przedszkolne i latanie ze skargami do mamy 'mamo, a X mnie przezywa' . Oczywiście, niestosownie się odezwał do osoby starszej, ale pani Beata mogła mu osobiście zwrócić uwagę. Jednak skoro Obcy podjął taką a nie inną decyzję to chyba nic tu nie wskóramy.

#11 GośćNika_*

GośćNika_*
  • Gość

Napisano 25 luty 2010 - 22:01

Cytat

Ale fakt jest taki że Beata się w to niepotrzebnie wtrąca, jeżeli chce zmienić nick, to niech zmieni.
Mam prawo zabrać głos i wypowiedzieć się jak każdy użytkownik... nie toleruję chamstwa i wulgaryzmów... jest mi naprawdę przykro i tyle.

#12 GośćNika_*

GośćNika_*
  • Gość

Napisano 25 luty 2010 - 22:09

Cytat

ale pani Beata mogła mu osobiście zwrócić uwagę
"Pani" Luvuu... proszę mi nie mówić co miałam zrobić, ja zrobiłam to co uważałam za słuszne. Administrator mógł nie dawać ostrzeżenia, to była jego decyzja że jednak Koleszko dostał ostrzeżenie.

#13 GośćAnonymous_*

GośćAnonymous_*
  • Gość

Napisano 25 luty 2010 - 22:13

Bez pani, jestem młodsza dlatego też tak się zwróciłam. Rozumiem Twoją (?) postawę w tej sprawie, naprawdę. W sumie najlepiej będzie jak nie będę się udzielać, sprawa nie dotyczy mnie, a Wy się sami bez problemu dogadacie.

#14 GośćAmethyst_*

GośćAmethyst_*
  • Gość

Napisano 25 luty 2010 - 22:16

Radzę załatwić tą sprawę na PW...nie róbcie już OT. To temat o zmianie nicka.

#15 GośćNika_*

GośćNika_*
  • Gość

Napisano 25 luty 2010 - 22:17

Nie prosiłam o ostrzeżenie dla Koleszki, czy to jasne? liczyłam na same tylko upomnienie od admina..

Cytat

Rozumiem Twoją (?) postawę w tej sprawie, naprawdę. W sumie najlepiej będzie jak nie będę się udzielać, sprawa nie dotyczy mnie, a Wy się sami bez problemu dogadacie.
i bardzo mi miło, że zwróciłaś się do mnie na Ty :)

Cytat

Radzę załatwić tą sprawę na PW...nie róbcie już OT. To temat o zmianie nicka.
Więc jeśli chodzi o kwestie zmiany nicka to jestem za tym aby była możliwość zmiany nicka ale tylko raz i w uzasadnionych przypadkach, a nie dlatego że stary nick się znudził lub coś podobnego. Zmiana nicka powinna być konkretnie uzasadniona.

#16 młoda

młoda

Wyjadacz

• Użytkownik
  • 1647 postów

Napisano 25 luty 2010 - 22:42

tak rozliczacie za pw, ale za off top to nikt już warna nie rzucił? dlaczego?

masz jakąś skargę, to zapraszam, aby założyć temat w odpowiednim dziale.

co się tyczy warna: to pw, prywatna rozmowa. nie powinna być karana, poza tym nie wyskoczył z żadną obelgą tylko sobie przeklą. takim tokiem myślenia powinno się wlepiać warna za przekleństwa na płaszczyźnie realnej.

i kolejna sprawa- zmiana nicka to sprawa user-admin. po co się osoby trzecie wpinają? pewne sprawy można na pw załatwić.

#17 GośćNika_*

GośćNika_*
  • Gość

Napisano 25 luty 2010 - 23:18

Cytat

i kolejna sprawa- zmiana nicka to sprawa user-admin. po co się osoby trzecie wpinają? pewne sprawy można na pw załatwić.
To po co się mówi o tym publicznie skoro to sprawa user- admin?

#18 GośćDev_*

GośćDev_*
  • Gość

Napisano 25 luty 2010 - 23:20

Cytat

Wszystko po to aby uniknąć zamieszania na forum. Administrator przeczyta post, odejmie wymaganą kwotę GC i zmieni nick informując o tym fakcie przez dopisanie się do posta

Dlatego.

#19 GośćNika_*

GośćNika_*
  • Gość

Napisano 25 luty 2010 - 23:25

Nie będę się więcej wypowiadała na temat tego pw... widzę, że więcej tu zamieszania zrobiłam niż coś pożytecznego, więc przepraszam bardzo wszystkich... jednak nie zmienia to faktu, że jest mi b.przykro Koleszko i tyle.

pozdrawiam.

#20 Koleszko

Koleszko

Masta Blasta

• V.I.P.
  • 1974 postów

Napisano 26 luty 2010 - 09:57

Cytat

Nie będę się więcej wypowiadała na temat tego pw... widzę, że więcej tu zamieszania zrobiłam niż coś pożytecznego, więc przepraszam bardzo wszystkich... jednak nie zmienia to faktu, że jest mi b.przykro Koleszko i tyle.
Trudno. Było się nie wtrącać.

Ale Obcy żal mi Cię za tego warna... Tego za offtop jeszcze rozumiem, ale ten drugi to z deka nie słuszny...
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych