Skocz do zawartości

NIESPRAWIEDLIWY WARN

• Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 dolly

dolly

Andrut

• Użytkownik
  • 728 postów

Napisano 23 lipiec 2010 - 17:10

Założyłam ten temat ponieważ dostałam niesprawiedliwego warna zacznę od tego że od samego początku byłam na tym forum źle traktowana przez moderatorów jak i zwykłych userów dlaczego ? dlatego że mam blond włosy Kto by pomyślał że za blond włosy jest się na tym forum dyskryminowanym ?
Dostałam warna od dev Junior Administratora za jedno słowo "aha" przejrzałam tematy jest mas takich postów na przykład post "fuj" wyraża więcej nic aha ? aha też dużo wyraża tyle co rozumiem, zgadzam się
Pytam grzecznie na sb za co ten warn Pyskata wyskoczyła do mnie z mordą że dostałam warna za bluzganie ? eee?? jakie znowu bluzganie ?
Zadałam proste pytanie niestety nie otrzymałam odpowiedzi... zapytałam ponownie na co pyskata napisała ryby i blondynki głosu nie mają. Czy tak powinien zachowywać się moderator. Chyba J administrator i moderatorzy nie mają za co dawać warnów, dlatego dają je za blond włosy w do dodatku nie mogę tu nic napisać bo jestem blondynką ? Moderatorzy kompletnie nic na tym forum nie robią tematy się powtarzają. Dlaczego Moderator pyskata nie dostała warna za takie chamstwo ?
Dlaczego kissmyass nie dostał warna za to że mnie pierwszy obraził napisał do mnie jesteś upośledzona
A w końcu też ma pieniążki może sobie tego warna wykupić
A ja już wiem za co ten warn, zapytałam się tu delikatnie o vipa , czy mam na niego szanse później napisałam że nie ma już warnów A wiadomo , że nikt vipa z warnem nie dostanie to było bardzo chamskie, ze strony dev.
Ja chciałam zostać na tym forum napisałam sobie 40 nowych tematów.
A moderatorzy tak jak już wcześniej wspomniałam , są na tym forum zbędni bo nic pożytecznego nie robią nawet jeżeli ktoś wyśle link pod tematem który jest, to oni nie zwrócą na to uwagi, nawet kiedy byłam obrażana przez kissa nikt nie zareagował.
A kiedy poprosiłam pyskatą żeby mi zdjęcie usunęła to napisała daj spokój młoda
co nie potrafi usunąć, czy z nadmiaru pracy moderatora nie ma czasu ?
Zaj*bisty moderator nie ma co !
Dlaczego inni za jedno słowo w poście nie dostali warna tylko ja ?
Co ja tu jestem jakaś gorsza?
Powinnam dostać upomnienie słowne, bo to zdarzyło mi się tylko raz, tak jak to robią na innych forach. Zostałam tu bardzo źle potraktowana, bo gdy chciałam wyjaśnić sprawę warna, zaczęli grozić że dostanę drugiego za dyskusje.
Nie zakładałabym tego tematu, gdybym chciała z tego forum odejść Nie potraficie docenić pracy obcego, każdy użytkownik powinien się tu liczyć a takim zachowaniem jak dawanie za jeden post ze słowem aha warna, i potem obrażanie go. Tylko zniechęca.

#2 Obcy

Obcy

Administrator

• Administrator
  • 823 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 23 lipiec 2010 - 17:43

Nie ja dałem ci tego warna i nie ja powinienem ci tłumaczyć o jego słuszności. TAK uważam ze jest słuszny. Twój post był zdawkowy i podchodził pod nabijanie / spamowanie.
Czemu 'aha' zostało ukarane a 'fuj' nie?
Dlatego że owe fuj wyrażało konkretną opinie na zadane w poście pytanie. A co miało oznaczać aha?

To tyle ode mnie, nie będę wdawał się w dalsze dyskusje na ten temat.
Warn Ci przeszkadza - wykup go

#3 dolly

dolly

Andrut

• Użytkownik
  • 728 postów

Napisano 23 lipiec 2010 - 17:51

Cytat

Nie ja dałem ci tego warna i nie ja powinienem ci tłumaczyć o jego słuszności. TAK uważam ze jest słuszny. Twój post był zdawkowy i podchodził pod nabijanie / spamowanie.
Czemu 'aha' zostało ukarane a 'fuj' nie?
Dlatego że owe fuj wyrażało konkretną opinie na zadane w poście pytanie. A co miało oznaczać aha?

To tyle ode mnie, nie będę wdawał się w dalsze dyskusje na ten temat.
Warn Ci przeszkadza - wykup go
aha

[ Komentarz dodany przez: Obcy: 2010-07-23, 18:57 ]
prowokujesz a potem będzie płacz

[ Komentarz dodany przez: Dev: 2010-07-23, 20:01 ]
A ja będę sypał ostrzeżeniami aż się nauczysz. W takiej sytuacji ponowne naginanie regulaminu jest dla mnie IGNORANCJĄ.
Przykro mi, +1.

#4 kissmyass

kissmyass

Andrut

• Użytkownik
  • 737 postów

Napisano 23 lipiec 2010 - 17:54

Cytat

Dlaczego kissmyass nie dostał warna za to że mnie pierwszy obraził napisał do mnie jesteś upośledzona

Ty kissa zostaw w spokoju....Bo ja zadałem tam raczej pytanie "czy jesteś...."

#5 GośćDev_*

GośćDev_*
  • Gość

Napisano 23 lipiec 2010 - 18:59

Cytat

Założyłam ten temat ponieważ dostałam niesprawiedliwego warna zacznę od tego że od samego początku byłam na tym forum źle traktowana przez moderatorów jak i zwykłych userów dlaczego ? dlatego że mam blond włosy Kto by pomyślał że za blond włosy jest się na tym forum dyskryminowanym ?

Nikt tutaj nie dyskryminuje za kolor włosów. Wszystkie komentarze dot. blondu były zwykłą ironią lub z żartobliwym tonem.

Cytat

Dostałam warna od dev Junior Administratora za jedno słowo "aha" przejrzałam tematy jest mas takich postów na przykład post "fuj" wyraża więcej nic aha ? aha też dużo wyraża tyle co rozumiem, zgadzam się

Jeśli uważasz, że jakieś posty są niezgodne z regulaminem, proszę bardzo! Wystarczy zgłosić je moderatorem, zostaną sprawdzone i jeśli członek GTW uzna, że dany użytkownik powinien zostać ukarany, zrobi to.
Dla mnie 'aha' to ewidentne NABIJANIE POSTÓW.

Cytat

Pytam grzecznie na sb za co ten warn Pyskata wyskoczyła do mnie z mordą że dostałam warna za bluzganie ? eee?? jakie znowu bluzganie ?
Zadałam proste pytanie niestety nie otrzymałam odpowiedzi... zapytałam ponownie na co pyskata napisała ryby i blondynki głosu nie mają. Czy tak powinien zachowywać się moderator.

Pyskata myślała, że chodzi Ci o poprzedniego warna. A w tym sformułowaniu o rybach i blondynkach też jest ironia...
Jeśli nie odpowiada Ci praca któregoś z moderatorów, pisz w tym dziale o wydalenie go z GTW. Wątpię jednak by coś to pomogło.

Cytat

Chyba J administrator i moderatorzy nie mają za co dawać warnów, dlatego dają je za blond włosy w do dodatku nie mogę tu nic napisać bo jestem blondynką ?

Posłuchaj. Mam daleko gdzieś jakiego koloru są Twoje włosy. Możesz mieć i rude, mnie to mało interesuje, bo ostrzeżenia są z powodu łamania bądź naginania regulaminu.

Cytat

Nie było mnie przy tym, ale jeśli żaden moderator nie zwrócił na to uwagi, mogłaś stworzyć temat ze screenem, napisać, że zostałaś tym urażona. Zapewne kissmyass zostałby ukarany.

Cytat

A ja już wiem za co ten warn, zapytałam się tu delikatnie o vipa , czy mam na niego szanse później napisałam że nie ma już warnów A wiadomo , że nikt vipa z warnem nie dostanie to było bardzo chamskie, ze strony dev.

Ostrzeżenie zostało nadane z powodu niskiego poziomu merytorycznego postu.
Nie zwracam uwagi na to czy ubiegasz się o VIPa, czy też nie. Mało mnie to interesuje i nikt tutaj nie będzie miał taryf ulgowych.
Czy moja praca na forum może być nazwana chamstwem?

Cytat

Ja chciałam zostać na tym forum napisałam sobie 40 nowych tematów.

Przypominam o tym, że warn to NIE JEST zakaz pisania czy też wchodzenia na forum.
Ludzie.. To jest ostrzeżenie! Służy temu żeby zobaczyć swój błąd i starać się go nie powtórzyć.

Cytat

Nie zakładałabym tego tematu, gdybym chciała z tego forum odejść Nie potraficie docenić pracy obcego, każdy użytkownik powinien się tu liczyć a takim zachowaniem jak dawanie za jeden post ze słowem aha warna, i potem obrażanie go. Tylko zniechęca

Powinno mobilizować do większego wkładu w wyrażanie się w postach. Zniechęcać może takie nabijanie.

Warna można wykupić http://www.andriskos.pl/3107.htm

Pozdrawiam.

#6 Alice

Alice

Użytkownik

• Użytkownik
  • 142 postów

Napisano 23 lipiec 2010 - 19:42

Cytat

od samego początku byłam na tym forum źle traktowana przez moderatorów jak i zwykłych userów
A nie przyszło Tobie do głowy, że sama dałaś im do tego powód?

Cytat

dostałam niesprawiedliwego warna
O sprawiedliwości ostrzeżeń decyduje administracja forum, a nie zwykły user.

Cytat

Bo widocznie Kiss miał stuprocentową rację, co widzę po Twoim poście w tym temacie.

Cytat

zapytałam się tu delikatnie o vipa
Buahahahahaha :lol-above: Jak to było delikatnie to jestem księdzem. Pierwszy raz od dawna widziałam tak namolne dopytywanie się o coś. Upierdliwizm w czystej postaci, ot co!

Cytat

Pytam grzecznie na sb za co ten warn Pyskata wyskoczyła do mnie z mordą
No, no zdanie to absolutny wersal, naprawde . Po mordzie to mozna dostac jak sie lazi po obcych bramach.

Cytat

Nie potraficie docenić pracy obcego
Szczyt lizusostwa i hipokryzji. Jestes najbardziej zaklamana osoba, jaka kiedykolwiek mialam nieprzyjemnosc poznac.

Poza tym, sadzisz takie byki interpunkcyjne i gramatyczne, ze mozg wysiada. Pierwszoklasisci z podstwowki pisza o niebo poprawniej od Ciebie. A Ty sie dziwisz, ze maja Cie za glupia, rozowa blondynke rodem z dowcipow. Na kazdym innym forum bys wyleciala z glosny hukiem, a admin z radoscia zablokowalby juz dawno Tobie dostep do forum. Obcy najwyrazniej jest oaza cierpliwosci. Ciesz sie, ze nie mam tu zadnych uprawnien, bo Twoj wylot z tego forum bylby wyjatkowo spektakularny.

Ponizej masz swoj post, poprawiony. Jest tak czerwony, ze az oczy bola od patrzenia. Gratuluje pokazania jak to bardzo jestes yntelygentna. Szkoda tylko, ze to Tobie w ogole nie wyszlo.

Cytat

Założyłam ten temat, ponieważ dostałam niesprawiedliwego warna. Zacznę od tego, że od samego początku byłam na tym forum źle traktowana, zarówno przez moderatorów, jak i zwykłych userów - dlaczego? Dlatego, że mam blond włosy? Kto by pomyślał, że za blond włosy jest się na tym forum dyskryminowanym?
Dostałam warna od Dev Junior Administratora za jedno słowo: "aha". Przejrzałam tematy i jest masa takich postów, na przykład post "fuj". Wyraża więcej niż „aha"? "Aha też dużo wyraża, tyle co rozumiem, zgadzam się.
Pytam grzecznie na sb za co ten warn. Pyskata wyskoczyła do mnie z mordą, że dostałam warna za bluzganie? Eee? Jakie znowu bluzganie?
Zadałam proste pytanie i niestety nie otrzymałam odpowiedzi. Zapytałam ponownie, na co Pyskata napisałaryby i blondynki głosu nie mają. Czy tak powinien zachowywać się moderator? Chyba Junior Administrator i Moderatorzy nie mają za co dawać warnów, dlatego dają je za blond włosy. W dodatku nie mogę tu nic napisać, bo jestem blondynką? Moderatorzy kompletnie nic na tym forum nie robią, tematy się powtarzają. Dlaczego Moderator Pyskata nie dostała warna za takie chamstwo?
Dlaczego Kissmyass nie dostał warna za to, że mnie pierwszy obraził? Napisał do mnie jesteś upośledzona .
A w końcu też ma pieniążki i może sobie tego warna wykupić.
A ja już wiem za co ten warn. Zapytałam się tu delikatnie o VIP’a, czy mam na niego szanse później. Napisałam, że nie mam już warnów. A wiadomo , że nikt VIP’a z warnem nie dostanie. To było bardzo chamskie ze strony Deva.
Ja chciałam zostać na tym forum. Napisałam 40 nowych tematów.
A Moderatorzy, tak jak już wcześniej wspomniałam , są na tym forum zbędni, bo nic pożytecznego nie robią. Nawet jeżeli ktoś wyśle link pod tematem, który jest, to oni nie zwrócą na to uwagi. Nawet kiedy byłam obrażana przez Kissa nikt nie zareagował.
A kiedy poprosiłam Pyskatą, żeby mi zdjęcie usunęła, to napisała:[i] „daj spokój młoda”
.
Co, nie potrafi usunąć? Czy z nadmiaru pracy moderatora nie ma czasu?
Zaj*bisty moderator nie ma co!
Dlaczego inni, za jedno słowo w poście nie dostali warna, tylko ja?
Co, ja tu jestem jakaś gorsza?
Powinnam dostać upomnienie słowne, bo to zdarzyło mi się tylko raz, tak jak to robią na innych forach. Zostałam tu bardzo źle potraktowana, bo gdy chciałam wyjaśnić sprawę warna, zaczęli grozić, że dostanę drugiego za dyskusje.
Nie zakładałabym tego tematu, gdybym chciała z tego forum odejść. Nie potraficie docenić pracy Obcego. Każdy użytkownik powinien się tu liczyć, a takim zachowaniem, jak dawanie za jeden post ze słowemaha warna_i potem obrażanie go, tylko zniechęca.

See a world in a grain of sand

#7 Daerdin

Daerdin

Andrut

• Użytkownik
  • 516 postów

Napisano 23 lipiec 2010 - 20:48

Zasłużyłaś to masz ;] I nie gadaj, że ktoś tu daje warny za kolor włosów, bo to nie ma nic do rzeczy. Postami typu "aha" do tematu nic nie wnosisz, więc miałaś prawo dostać ostrzeżenie.

#8 Pyskata.

Pyskata.

Andrut

• V.I.P.
  • 1491 postów

Napisano 23 lipiec 2010 - 21:12

Jesteś na mnie cięta, ja na Ciebie również. Ale najeżdżanie na mnie za to, że wyraziłam tylko swoje zdanie apropo warn'a którego dał Ci Mateusz, jest żałosne. Jest JA, uważał to za słuszne, to dał Ci ostrzeżenie. Na tym polega jego praca. Jeżeli tak zinterpretował Twój post (tzn. że jest nabijaniem) to nic z tym nie zrobimy. Osobiście uważam, że miał rację i tyle.
Myślisz, że wpadniesz tu po tych aferach co zrobiłaś i nagle wszyscy będą Ci dupkę lizać, bo ty taka biedna, dostałaś warna a nie zwracamy się do Ciebie 'piękna, inteligentka, kochana koleżanko'? Ej, wybacz, ale na szacunek trzeba swobie zasłużyć.
I nie komentuj mojej pracy, gdybym była taką złą moderatorką to już bym nie siedziała tyle czasu na swoj stanowisku. Daj już spokój, bo słuchać Cię nie można.

Cytat

Zostałam tu bardzo źle potraktowana
Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom.

Cytat

Moderatorzy kompletnie nic na tym forum nie robią tematy się powtarzają. Dlaczego Moderator pyskata nie dostała warna za takie chamstwo ?
W dupie byłaś, gówno widziałaś. Jesteś tu od niedawna z powrotem, nie wiesz co się działo ;] Cały Team dobrze pracuje, forum jest w świetnym stanie, jak tylko znajdzie się jakiś zły temat to robimy z nim porządek. Po za tym, parę razy Ci mówiłam - nie czepiaj się na każdym kroku mojej pracy jako moderatorki, po Twoje zdanie przestanie być kompletnie brane pod uwagę. Dobrze wypełniam swoją prace, tak myślę. Ale jak Ci zależy, pogadam dzisiaj z Obcym, może ma do mnie jakieś zastrzeżenia, najwyżej wylecę z Team'u...
Wiesz, że usnąć ciężko, gdy wokół tylko ciemność
Wpatrując się w księżyc nie mogąc go dosięgnąć
Chcesz być ze mną, ja chce być z tobą i kropka
Dotrwać musimy, choć by to miało potrwać.

http://McZiutka.odpowie.pl/ moje odpowie.pl
http://indecisivefemale.blogspot.com/ mój blog.

#9 kissmyass

kissmyass

Andrut

• Użytkownik
  • 737 postów

Napisano 24 lipiec 2010 - 00:32

Cytat

Ale jak Ci zależy, pogadam dzisiaj z Obcym, może ma do mnie jakieś zastrzeżenia, najwyżej wylecę z Team'u...

Jak Ty wylecisz z Teamu, to ja wylecę w kosmos :D

Moderatorzy się tu świetnie spisują, i nie ma co rozdrapywać tego tematu.
Dolly miała szansę wykupienia swojego ostrzeżenia, nie skorzystała, trudno...płakać chyba nie będziemy z tego powodu?
Warn był surowy ;P, aczkolwiek nie podważam jego słuszności.

#10 Daerdin

Daerdin

Andrut

• Użytkownik
  • 516 postów

Napisano 24 lipiec 2010 - 09:08

Teraz zapewne się obrazisz i znowu znikniesz ;]

#11 GorzkaCzekolada

GorzkaCzekolada

Użytkownik

• Użytkownik
  • 181 postów

Napisano 24 lipiec 2010 - 12:01

Przepraszam, że się wypowiem, ale czy Dolly to nie kissmyass?
Na jednym forum wyszło to na jaw.

#12 Pyskata.

Pyskata.

Andrut

• V.I.P.
  • 1491 postów

Napisano 24 lipiec 2010 - 12:06

GorzkaCzekolada, to nie temat do rozmów, już team o tym rozmawiał więc nie wygrzebujmy tego ;]
Wiesz, że usnąć ciężko, gdy wokół tylko ciemność
Wpatrując się w księżyc nie mogąc go dosięgnąć
Chcesz być ze mną, ja chce być z tobą i kropka
Dotrwać musimy, choć by to miało potrwać.

http://McZiutka.odpowie.pl/ moje odpowie.pl
http://indecisivefemale.blogspot.com/ mój blog.

#13 GośćDev_*

GośćDev_*
  • Gość

Napisano 24 lipiec 2010 - 12:34

Temat uważam za wyjaśniony.
Nikt oprócz autora tematu nie ma zastrzeżeń co do ostrzeżenia.
Zamykam i na przyszłość proszę o konstruowanie obszerniejszych wypowiedzi.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych