Skocz do zawartości

Muzyka ;)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
38 odpowiedzi w tym temacie

#21 nosense

nosense

Użytkownik

• Użytkownik
  • 57 postów

Napisano 21 sierpień 2011 - 10:50

W dniu dzisiejszym to wystarczająco głośną muzyką jest dla mnie cisza. ;/
A tak poza tym to jest to również mieszanka gatunkowa nawet z metalu jakieś pojedyncze utwory się trafiają mimo że nie trawię tej muzyki.

#22 Kobeszko

Kobeszko

Użytkownik

• Użytkownik
  • 60 postów

Napisano 27 sierpień 2011 - 19:28

Muzyka to moja pasja. Nie ograniczam się tylko i wyłącznie do słuchania, bo wtedy nie można by nazwać tego pasją :>
Gram na gitarze (wszelkie rodzaje), ogólnie mówiąc jest to metal. Brałem udział w kilku projektach, mniej lub bardziej udanych i interesujących. Obecnie "reaktywowaliśmy" ten pierwszy i chyba najlepszy skład. Gramy totalnie amatorsko, jak na razie rejestrujemy materiał w profesjonalnym studio. Nie po to żeby podbić świat, a zwyczajnie dla zabawy.

#23 Fredzik

Fredzik

Użytkownik

• Użytkownik
  • 402 postów

Napisano 07 wrzesień 2011 - 10:50

Ja gram na gitarze basowej, a muzyka którą słucham rozciąga się na wieeele gatunków, chociaż moim ulubionym jest metal wszelkiego rodzaju :)

#24 Prophet

Prophet

Użytkownik

• Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 07 wrzesień 2011 - 16:59

Muzyka jest bardzo ważna dla mnie, ale tylko do słuchania. Nie gram na niczym. Pod tym względem słoń mi nadepnął na ucho ^_^

Gust muzyczny mam bardzo różnorodny, ale preferuję głownie wszelkie odmiany starego dobrego rock'n'rolla. Najczęściej w moich słuchawkach lecą Nickelback, Bon Jovi, Papa Roach, The Offspring. Ostatnio załapałem zajawkę na cięższe brzmienie, a konkretnie Lordi.

Nie ograniczam się jednak tylko do tych zespołów. Słucham w zasadzie wszystkiego co mi wpadnie w ucho ^_^
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie...

#25 Słoń

Słoń

Świeżak

• Nowy
  • 3 postów

Napisano 29 grudzień 2011 - 13:03

HIP HOP 4Ever;d

#26 Sinister

Sinister

Świeżak

• Nowy
  • 33 postów

Napisano 26 luty 2012 - 17:55

Jeśli chodzi o muzykę, to tylko metal i jego odmiany, czasami rock. Grać na instrumencie - nie gram, chociaż chciałbym się nauczyć grywać na perkusji. Najczęściej słucham Sabatona, Red Hot Chilli Peppers, Eluveitie, Hammerfall, Disturbed, Acid Drinkers oraz Rammstein. Jest jeszcze ich mnóstwo, za dużo by wymieniać.

#27 Allyna

Allyna

Użytkownik

• Użytkownik
  • 247 postów

Napisano 07 kwiecień 2012 - 20:34

Od hip hopu do rocka np. Eminem, Pezet, 50 cent, Wiz Khalifa, Flo Rida, 30 second to Mars, Nirvana, Nickelback, Coldplay, Lifehouse, Simple Plan i wiele innych.
Dołączona grafika
„Ważne jest, by nigdy nie przestać pytać.Ciekawość nie istnieje bez przyczyny.Wystarczy więc, jeśli spróbujemy zrozumieć choć trochę tej tajemnicy każdego dnia.Nigdy nie trać świętej ciekawości.Kto nie potrafi pytać nie potrafi żyć.” - Albert Einstein

#28 Guśka

Guśka

Użytkownik

• Moderator
  • 417 postów

Napisano 09 kwiecień 2012 - 18:41

Z gatunków muzyki najbardziej lubię indie rock i alternatywny rock ( oczywiście jestem otwarta na wszelkie gatunki muzyczne ). A moje ulubione zespoły? Ojej, trochę będzie ich do wymieniania, więc napiszę tylko część:
- Coldplay
- Mikke Snow
- Bow Wow
- Foster The People
- Linkin Park
- Eldo
- Chylińska
- Perfect
- Bon Iver
- Ellie Goulding
- Lissie
- Florence And The Machine
- Grouplove
- Kings Of Leon
.. i wiele wiele innych.
Dobrze też zaznaczyć, że zazwyczaj, a nawet zawsze z jednego zespołu nie podobają mi się wszystkie ich piosenki tylko niektóre.

"I change shapes just to hide in this place but I'm still an animal " ~ M.S.

#29 Jacqueline

Jacqueline

True blue

• Redaktor
  • 805 postów

Napisano 14 kwiecień 2012 - 20:24

Nie słucham jednego gatunku muzyki. Kocham rocka, rap, ale lubie też posłuchać reggae, dubstepu i hardstylu.

#30 Lexis

Lexis

Użytkownik

• Użytkownik
  • 407 postów

Napisano 14 kwiecień 2012 - 20:45

W zasadzie co mi wpadnie w ucho. Lubię starego rocka, zasłuchu*ę się w Led Zeppelin, Deep Purple, Queenie, The Doors, Pink Floyd, Dire Straits. Jestem wielbicielką Michaela Jacksona, cenię Elvisa, Beatlesów, Stonesów. Ostatnio przypadło mi do gustu Kings Of Leon, Muse i Coldplay. Z polskich zespołów słucham Hey i Myslovitz.
Lubię też muzykę poważną: Mozarta, Straussa, Debussy'ego, Chopina.
It is absurd to divide people into good and bad. People are either charming or tedious. - Oscar Wilde.

#31 Mrs_Misery

Mrs_Misery

Użytkownik

• Użytkownik
  • 346 postów

Napisano 15 kwiecień 2012 - 09:21

Uwielbiam folk, neo folk, ambient, muzykę celtycką, no i starszy rock. Rammstein, Led Zeppelin, Vali, Wardruna, Jelonek i jego skrzypce, Bon Iver, Fitst aid kit. Ale i ze względu na pianino, Yann Tiersen, Mozart.
Sun freedom

#32 Lexis

Lexis

Użytkownik

• Użytkownik
  • 407 postów

Napisano 15 kwiecień 2012 - 09:24

Ach, no i Rammstein, moja miłość, jak już pisałam.
It is absurd to divide people into good and bad. People are either charming or tedious. - Oscar Wilde.

#33 Imogene

Imogene

Świeżak

• Nowy
  • 31 postów

Napisano 25 kwiecień 2012 - 20:22

Gram na pianienie. Ulubiona muzyka? Wiele tego! Właściwie z każdego gatunku coś mi wpadnie w ucho, jednak tak głównie:
post-hardcore, screamo, rock, hard rock, punk, heavy metal, thrash metal, black metal, death metal, metal, grunge:).

Once more I say godbye, to you.

#34 Lexis

Lexis

Użytkownik

• Użytkownik
  • 407 postów

Napisano 25 kwiecień 2012 - 20:30

Ach, gram sobie w wolnych chwilach na pianinie, właściwie od dzieciństwa, a w jeszcze wolniejszych chwilach brzdękam na gitarze i czasem walnę w perkusję (ale to tylko na jam session).

#35 T85

T85

Azbestowy piroman

• Moderator
  • 1461 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 25 kwiecień 2012 - 20:36

Wyświetl postUżytkownik Imogene dnia 25 kwiecień 2012 - 20:22 napisał

Właściwie z każdego gatunku coś mi wpadnie w ucho, jednak tak głównie:
post-hardcore, screamo, rock, hard rock, punk, heavy metal, thrash metal, black metal, death metal, metal, grunge:).
Już ciebie lubię jak tak Sonio bo mam coś podobnego :)

#36 Monotonna

Monotonna

Świeżak

• Nowy
  • 16 postów

Napisano 04 maj 2012 - 14:44

Ja słucham głównie rocka i metalu. Nie dałabym rady wymienić wszystkich zespołów, dlatego też wymienię tylko jakąś część : Metallica, Nirvana, RHCP, Pink Floyd, Slayer, Slipknot, AC/DC, Coldplay, Kings of Leon, Muse.

#37 sparqe

sparqe

Użytkownik

• Użytkownik
  • 257 postów

Napisano 04 maj 2012 - 21:56

Ja szczerze powiedziawszy słucham wszystkiego, co wpadnie w ucho.
Jednak najogólniej to: reggae, rock, metal i przede wszystkim PL rap.
Żyje się chwilą, a czas jest tylko przezroczystą perłą wypełnioną oddechem. ♥

#38 HorrorcoreDzifko

HorrorcoreDzifko

Użytkownik

• Nadajnik
  • 150 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 09 maj 2012 - 16:06

Nie ograniczam się do jednego gatunku, słucham wszystkiego, zaczynając od Dżemu, kończąc na WSRH.

Ja to ja, a nie imię i nazwisko!

Dołączona grafika

#39 Zafascynowana.

Zafascynowana.

Użytkownik

• Redaktor
  • 284 postów

Napisano 10 maj 2012 - 08:30

Nie ograniczam się do jednego gatunku muzyki, ale najczęściej słucham alternatywnego rocka, rocka i rapu zagranicznego i polskiego ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych