Cześć ;D
Ostatnimi czasy zaczęło mnie interesować tworzenie i miksowanie muzyki. Problem polega na tym, że właściwie to nie mam o tym zielonego pojęcia. Może jest tutaj ktoś kto się na tym zna? Fajnie byłoby gdyby ktoś napisał jak używać niektórych programów.
Pozdro Majki ;D
Tworzenie / Miksowanie muzyki (Nowe hobby)
Rozpoczęty przez
nosense
, sie 16 2011 17:00
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 kwiecień 2011 - 13:43
Samotność jest dobra wtedy i tylko wtedy, kiedy nie jest się zakochanym...
Napisano 23 maj 2011 - 12:47
swego czasu też się w to bawiłam, ale jakoś przestałam, a teraz już sama bym nie wiedziała co robić chyba, aale udało się zrobić pare spoko beatów we fruity loops
Kiedyś zmierzałam do szczęścia dziś nie wiem sama gdzie biegnę
Bo niebo jest już chyba zbyt odległe
Bo niebo jest już chyba zbyt odległe
Napisano 24 czerwiec 2011 - 19:45
Naucz się sam! Ja zacząłem w 2007 roku, wszystko sam, krok po kroku- świetna satysfakcja osiągnąć wszystko samemu. :P
Napisano 16 sierpień 2011 - 17:00
Jeżeli mówimy o sofcie, to do tworzenia polecam FL lub CUBASE 5, sam jadę na FL bo ma wbudowanych masę efektów i wtyczek, (w połączeniu z kilkoma dodatkowymi urządzeniami można naprawdę tworzyć cuda), poza tym w sieci jest też dużo ciekawych generatorów i innych pierdół do ściągnięcia, a na YouTube można znaleźć też dużo ciekawych filmów/tutoriali w których można dowiedzieć się ciekawych rzeczy o zabawie w FL'u.
Do miksowania polecam VDJ lub Traktor DJ Studio, wszyscy mówią że VDJ jest dużo łatwiejszy w obsłudze w sumie mają rację, jednak jak dla mnie to Traktorem lepiej się operuje.
Jeżeli chcesz to mogę ci sprzedać zestaw 2 playery Numarka i mikser Reloopa jeżeli dalej się tym interesujesz. :)
Do miksowania polecam VDJ lub Traktor DJ Studio, wszyscy mówią że VDJ jest dużo łatwiejszy w obsłudze w sumie mają rację, jednak jak dla mnie to Traktorem lepiej się operuje.
Jeżeli chcesz to mogę ci sprzedać zestaw 2 playery Numarka i mikser Reloopa jeżeli dalej się tym interesujesz. :)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych