Skocz do zawartości

Origami

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 pvm

pvm

Świeżak

• Nowy
  • 18 postów

Napisano 06 maj 2011 - 16:09

Są tu jacyś fani origami? od kiedy składacie?

Ja osobiście kiedyś dużo składałem "origami modułowe" ^^ teraz niestety już nie mam tego zapału co kiedyś ;/

[you] cześć :)

#2 Myś

Myś

Andrut

• V.I.P.
  • 1175 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 12 maj 2011 - 14:42

kiedyś "bawiłam" się takimi rzeczami alee jakoś mi przeszło może dlatego, że nie bardzo mnie ciekawiły.. ;)
` Czekam, aż staniesz u mych drzwi.
Twoja twarz, wszystko powie mi.
Jeszcze wciąż, płomień tli się w nas.

Nie dopuśćmy, żeby zgasł! ♥

#3 Zafascynowana.

Zafascynowana.

Użytkownik

• Redaktor
  • 284 postów

Napisano 10 maj 2012 - 11:34

Nigdy się w to "nie bawiłam", na takie rzeczy lubię patrzeć, ale robienie ich zupełnie mnie nie ciekawi ;)

#4 sparqe

sparqe

Użytkownik

• Użytkownik
  • 257 postów

Napisano 10 maj 2012 - 19:00

Lubię od czasu do czasu porobić origami, chociaż nie mamw tym jakieś wielkiej wprawy. Kiedyś na angielskim nauczycielka uczyła całą moją klasę robić łabędzia oraz bociana z origami i trochę nas tym zaraziła. Aktualnie od czasu do czasu bawię się w to z koleżanką.
Żyje się chwilą, a czas jest tylko przezroczystą perłą wypełnioną oddechem. ♥

#5 WhiteAngel

WhiteAngel

Użytkownik

• Użytkownik
  • 152 postów

Napisano 10 maj 2012 - 19:17

Lubię patrzeć jak koleżanka robi coś fajnego. Ja się do tego nie nadaje. Brak mi cierpliwości
Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy

#6 Jacqueline

Jacqueline

True blue

• Redaktor
  • 805 postów

Napisano 10 maj 2012 - 23:01

dzięki temu mega wyrabiam sobie cierpliwość ale musze mieć dobry humor bo inaczej nic mi nie wychodzi. pare rzeczy w życiu zrobilam. nie były one mega trudne. np pikajace serduszko, jakies kwiatki, pudełko pikaczu.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych