Skocz do zawartości

Adam Malysz jako rajdowiec

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 deepack16

deepack16

Świeżak

• Nowy
  • 11 postów

Napisano 25 czerwiec 2011 - 18:58

Jak myślicie czemu on teraz będzie startował nie boji się powinien być ostrożniejszy i nie startować tylko na emeryture

#2 BziQ

BziQ

Weteran

• V.I.P.
  • 683 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 25 czerwiec 2011 - 19:02

Wiesz jak komuś za mało pieniędzy w kiermanie to będzie się pchał wszędzie gdzie tylko kasa leci, moim zdaniem powinien się rodziną zająć a nie dalej kasę trzepać, tyle co na skokach zarobił to mu już wystarczy.

#3 Prelegent

Prelegent

Użytkownik

• Użytkownik
  • 147 postów

Napisano 25 czerwiec 2011 - 19:03

Przecież to mały wielki człowiek renesansu :puppyeyes:
Moja nieśmiertelność jest krótka ale pewna.

#4 eli

eli

Świeżak

• Nowy
  • 20 postów

Napisano 26 czerwiec 2011 - 00:03

Jednak dla mnie ma on w sobie taką skromność, taki zwykły prosty facet. Ciekawe, czy Wy po ukończeniu kariery jako skoczek narciarski mielibyście odłożone pieniądze wystarczające na godne życie aż do śmierci.

Dodatkowo, mam nadzieje że to nie drugi Mariusz Pudzianowski, który pcha się wszędzie.
Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie. - George Bernard Shaw

#5 T85

T85

Azbestowy piroman

• Moderator
  • 1466 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 26 czerwiec 2011 - 13:43

Oj trochę mnie ten wybór jego dziwi w pewnym sensie. Ale może te rajdy to jest jego pasja którą chciał spełnić i wtedy go rozumiem

#6 Marcinox

Marcinox

Andrut

• Użytkownik
  • 672 postów

Napisano 29 czerwiec 2011 - 09:01

Ani jedno ani Kubicy nigdy nie lubiłem, nie wiem dlaczego i nie wiem za co, nie chodzi o to, że zarabiają czy coś to ich sprawa..
Mało mnie obchodzi czy będzie rajdowcem, klaunem czy kim tam jeszcze, tak samo jeśli chodzi o Kubicę, wisi mnie to.

Cytat

nie boji
Ktoś mu na byka cholernego poprawił :hihi:
` skoro urodziłaś się suką, to księżniczką niestety nie umrzesz! `

#7 benia

benia

Świeżak

• Nowy
  • 11 postów

Napisano 30 listopad 2011 - 12:11

Osobiście bardzo kibicuję Małyszowi, to się chwali, że ma pomysł na siebie. Ostatnio jak byłam u mojego mechanika w mitcarze, to dowiedziałam się bwielu cennych informacji o samochodzie rajdowym naszego mistrza. Chciałabym kiedyś wsiąść z Panem Adamem do Mitsubishi Pajero:)

#8 Fredzik

Fredzik

Użytkownik

• Użytkownik
  • 402 postów

Napisano 30 listopad 2011 - 15:49

Moim zdaniem on po prostu nie lubi siedzieć w domu, jest typem człowieka wiecznie w ruchu, przecież jako skoczek jeździł po całym świecie i nie uważam że robi to dla kasy, po prostu chce się zająć swoją drugą pasją.
A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice, miotając gromy, odbiera życie, ten mój Bóg sam się we mnie zatraca, bo gdy mnie widzi oczy odwraca.

#9 Obcy

Obcy

Administrator

• Administrator
  • 825 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 30 listopad 2011 - 21:39

W sumie nie wiem czemu sport rajdowy wybrał. Ze skokami to ma raczej mało wspólnego. Już bliżej mu było do saneczkarstwa xD no ale jego sprawa. Sam Małysz ani mnie ziębi ani grzeje. Nie śledzę(iłem) jego poczynań. Źle mu też nie życzę

#10 meleja

meleja

Świeżak

• Nowy
  • 4 postów

Napisano 30 grudzień 2011 - 22:08

Ostatnio jak byłam u swojego mechanika w mitcarze, to pogadałam z nim na temat Adama Małysza. Pan Wojtek, którego serdecznie pozdrawiam, powiedział mi, że zna naszego mistrza osobiście, i że to było jego marzenie startować w rajdach. Sądzę, że po prostu robi swoje i realizuje plany. Przecież musi coś robić:)

#11 Koleszko

Koleszko

Masta Blasta

• V.I.P.
  • 1979 postów

Napisano 04 styczeń 2012 - 23:33

Nie powiem, ciekawi mnie to. Szkoda tylko, że odkąd skończył skakać, ucichło o nim w mediach. Mogliby czasem jakiś rajd pokazać. Skoro to było jego marzenie, jego plan. To niech mu się wiedzie.
Dołączona grafika

#12 Samuel

Samuel

Lubi placki

• Użytkownik
  • 749 postów

Napisano 05 styczeń 2012 - 14:14

Marudzenie na Małysza (którego się najprawdopodobniej nawet nie zna osobiście) to najbardziej zidiociałe podejście na świecie. Ciekawe czy te marudy odmówiłyby, gdyby ktoś im płacił za robienie czegoś, co lubią.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych