Czy w Waszych szkołach zdarzali się zboczeni nauczyciele? Niby normalnie prowadzą lekcje, a za chwile wyskoczą z czymś co nie raz nas potrafiło zaskoczyć? Jeśli tak, to co takiego mówili, jak myślicie dlaczego tak niektórzy się zachowują?
Czy w przyszłości chcielibyście by taki nauczyciel uczył wasze dzieci?
Zboczeni nauczyciele
Rozpoczęty przez
Marcinox
, sie 22 2011 10:46
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 sierpień 2011 - 10:46
` skoro urodziłaś się suką, to księżniczką niestety nie umrzesz! `
Napisano 22 sierpień 2011 - 12:01
Krążyły plotki o tym jednym nauczycieli plastyki/ muzyki, że miał sprawę o molestowanie seksualne, ale został uniewinniony... Za to pewne było to, że jeśli jakaś dziewczyna założyła dekolt, miała u niego 6. Co takiego mówił? Na forum klasy nic szczególnego, za to pewnie na osobności.
"Łatwo osiągnąć swój cel, jeśli ma się właściwą metodę." - Emil Cioran
Napisano 22 sierpień 2011 - 14:49
Nauczyciel od informatyki często rzucał jakieś głupkawe komentarze do dziewczyn, z których chłopacy się śmiali. I zawsze wchodził na jakieś czaty erotyczne na lekcji.
No i nauczyciel od W-F'u zboczeniec. Prawie za to wyleciał ze szkoły. Łapanie za tyłek, gapienie się w cycki, "niby dotkniecie' biustu. No i non stop jakieś komentarze. Ale nawet go lubiłam. ;-)
No i nauczyciel od W-F'u zboczeniec. Prawie za to wyleciał ze szkoły. Łapanie za tyłek, gapienie się w cycki, "niby dotkniecie' biustu. No i non stop jakieś komentarze. Ale nawet go lubiłam. ;-)
Wiesz, że usnąć ciężko, gdy wokół tylko ciemność
Wpatrując się w księżyc nie mogąc go dosięgnąć
Chcesz być ze mną, ja chce być z tobą i kropka
Dotrwać musimy, choć by to miało potrwać.
http://McZiutka.odpowie.pl/ moje odpowie.pl
http://indecisivefemale.blogspot.com/ mój blog.
Wpatrując się w księżyc nie mogąc go dosięgnąć
Chcesz być ze mną, ja chce być z tobą i kropka
Dotrwać musimy, choć by to miało potrwać.
http://McZiutka.odpowie.pl/ moje odpowie.pl
http://indecisivefemale.blogspot.com/ mój blog.
Napisano 22 sierpień 2011 - 17:46
No to macie źle w tych szkołach naprawdę.
U mnie nie ma takich, na pewno bym nie chciała żeby mnie taki uczył cham i prostak
U mnie nie ma takich, na pewno bym nie chciała żeby mnie taki uczył cham i prostak
Napisano 22 sierpień 2011 - 17:51
Nie, u mnie w szkołach nie było takich nauczycieli.
Napisano 22 sierpień 2011 - 18:01
Jakiś cudem nie napotkałem takich nauczycieli pomijając fakt niektórych ewenementów którzy mnie uczyli. Ale jednak oni byli normalni
Napisano 22 sierpień 2011 - 22:58
W gimnazjum miałam nauczyciela techniki, który kocha swoją żonę ponad wszystko. Ale kocha też swoje uczennice :D I często walił może nie jakimiś szokującymi tekstami, no ale... zawsze coś :D
Mam matematyka, którego osobiście uwielbiam, ale czasem potrafi strzelić takim tekstem, że nie wiem gdzie mam oczy podziać :D
Mam matematyka, którego osobiście uwielbiam, ale czasem potrafi strzelić takim tekstem, że nie wiem gdzie mam oczy podziać :D
Dziękuję Ci z całą powagą i nieuchronnym lekkim wzruszeniem za to, że jesteś. I że ja mogę być.
Napisano 01 wrzesień 2011 - 14:21
W gimnazjum był jeden taki nauczyciel od wfu co łapał dziewczyny za tyłek albo w sztni podglądał jak się przebierały no alee nie był taki zły :P
` Czekam, aż staniesz u mych drzwi.
Twoja twarz, wszystko powie mi.
Jeszcze wciąż, płomień tli się w nas.
Nie dopuśćmy, żeby zgasł! ♥
Twoja twarz, wszystko powie mi.
Jeszcze wciąż, płomień tli się w nas.
Nie dopuśćmy, żeby zgasł! ♥
Napisano 05 wrzesień 2011 - 15:32
U nas w szkole takiego nie ma, albo o takowym nie wiem. Acz raczej trzymałbym się wersji pierwszej. Jedyni, którzy wybijają się z ,,szarej masy" to tacy, którzy próbują uczniom docinać, dopóki nie trafią na opór. ;)
"...Ślicznie! Kobieta kocha mnie bezgranicznie..." :>
Napisano 08 styczeń 2012 - 14:25
Jest u mnie LO gościu od wf. Czasami jak wyskoczy z jakimś tekstem to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Ostatnio rzucił tekst do 2 dziewczyn ode mnie z klasy czy jak idą z chłopakiem do łóżka to czy też idą we 2?, albo do kolegi mówił, że sobie fajną laskę wyrwał i zapytał czy już sie kochali. No to już trochę przegięcie...
`Mówią że wulkany drzemią w nas
Po szyje w chmurach, po kolana w oceanach
Ty i ja na zawsze <333!
Po szyje w chmurach, po kolana w oceanach
Ty i ja na zawsze <333!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych