Zacząłem niedawno biegać, i niestety moja kondycja i wydolność jest bardzo kiepska, rozglądam się za zdrowymi napojami pomagającymi na wzmocnienie. Polepszające wydolność, spotkaliście się z czymś odpowiednim?
Napoje poprawiające kondycje i wydolność?
Rozpoczęty przez
Fredzik
, lis 07 2011 13:44
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 wrzesień 2011 - 15:02
Cytat
Zacząłem niedawno biegać, i niestety moja kondycja i wydolność jest bardzo kiepska, rozglądam się za zdrowymi napojami pomagającymi na wzmocnienie. Polepszające wydolność, spotkaliście się z czymś odpowiednim?
To nie żarty, odżywiaj się zdrowo i jeśli dopiero co zacząłeś nie biegaj często już na pewno nie codziennie, ja zaczynając biegałem maksymalnie dwa dni w tygodniu.
to dla typów, którym nie jest obce te hennessy, głodnych jak psy ale nie na Pedigree
idą na bouns, cel jedyny Veni Vidi Vici, kumasz jak jesteś jednym z nich...
biorę ten cash, atmosfere, ten vibe, bo dzisiaj bedzie flaaaj flaj-flaj-flaj-flaj
VNM - Flaj
idą na bouns, cel jedyny Veni Vidi Vici, kumasz jak jesteś jednym z nich...
biorę ten cash, atmosfere, ten vibe, bo dzisiaj bedzie flaaaj flaj-flaj-flaj-flaj
VNM - Flaj
Napisano 17 wrzesień 2011 - 08:11
Napojów polepszających wydolność nie ma. Są zawsze napoje energetyczne, chociaż one nie pomogą Ci w osiągnięciu lepszej sprawności. Musisz ją wyćwiczyć sam, łącząc treningi z odpowiednią dietą. ;) Biegać możesz nawet i co dwa dni, ale z odpowiednio dostosowaną intensywnością. Najlepiej znajdź u Wujka Google jakiś trening, i dostosuj się do niego. ;)
"...Ślicznie! Kobieta kocha mnie bezgranicznie..." :>
Napisano 07 listopad 2011 - 09:09
Jak dla mnie najlepszym napojem po bieganiu jest wielka pieniawa, która dodatkowo przyczynia sie do poprawy przemiany materii:)
Napisano 07 listopad 2011 - 13:44
Po bieganiu najlepsze jest zimne piwko :p
A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice, miotając gromy, odbiera życie, ten mój Bóg sam się we mnie zatraca, bo gdy mnie widzi oczy odwraca.
Napisano 13 styczeń 2012 - 23:43
Użytkownik Fredzik dnia 07 listopad 2011 - 13:44 napisał
Po bieganiu najlepsze jest zimne piwko 
Jeśli chodzi o napoje, nie bawię się w takie specyfiki. Wiadomo, że początki joggingu bywają ciężkie. Żadnymi napojami i proszkami nie polepszysz swojej wydolności - jedynie wytrwałością, siłą woli i systematycznością. Z czasem się wyrobisz.
Napisano 14 styczeń 2012 - 08:56
Wszystko to kwestia odpowiedniej diety, jak gdzieś już pisałeś/aś. Wiadomo, że trochę lżej będzie komuś biegać jak dostarczy sobie w napoju trochę węglowodanów niż ktoś, kto cały dzień chodzi o pustym żołądku i suchym pysku.
Napisano 14 styczeń 2012 - 23:58
A więc Bartuś zaszpanuje wiedzą, którą jakiś tam czas temu zdobył. Otóż, najlepsza przy jakimkolwiek wysiłku ponoć jest i owszem, woda, ALE:
- z sokiem z cytryny,
- z miodem.
- z sokiem z cytryny,
- z miodem.
"...Ślicznie! Kobieta kocha mnie bezgranicznie..." :>
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych