Skocz do zawartości

Warn za inne zdanie niż ma moderator

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 CvK

CvK

Użytkownik

• Użytkownik
  • 103 postów

Napisano 23 wrzesień 2011 - 14:27

Witam otrzymałem dzisiaj warna :) Dał mi go moderator Anubis.

Po wspólnej dyskusji doszedłem do IMHO zgrabnego wniosku, iż "Jeśli ktoś wierzy w to, że kobieta pulchna może się podobać to zapewne wierzy też w sprawiedliwość na świecie i Św. Mikołaja." co bardzo przeszkadzało moderatorowi, a dla przykładu polecam przejrzeć wcześniejsze posty:

Cytat

cYnIu, w sumie masz racje :D ja tez nie :D

Cytat

Może się podobać. Tylko kto by taką chciał ?:)

Cytat

I to jest prawda bo ja tak samo uważam :)

One do tematu wnoszą mniej i obyło się bez warna.

Bardzo śmieszne xD
to dla typów, którym nie jest obce te hennessy, głodnych jak psy ale nie na Pedigree
idą na bouns, cel jedyny Veni Vidi Vici, kumasz jak jesteś jednym z nich...

biorę ten cash, atmosfere, ten vibe, bo dzisiaj bedzie flaaaj flaj-flaj-flaj-flaj

VNM - Flaj

#2 endorfina.

endorfina.

Użytkownik

• endorfina
  • 314 postów

Napisano 23 wrzesień 2011 - 14:33

no warn to chyba przesada, co nie zmienia faktu, że Cvk jest uparty i myśli, że jego zdanie jest najważniejsze ^^... bo dlaczego ktoś, kto wierzy, że pulchna kobieta się podoba jest głupkiem? (uprościłam sobie) są gusta i guściki.
Kiedyś zmierzałam do szczęścia dziś nie wiem sama gdzie biegnę
Bo niebo jest już chyba zbyt odległe

#3 Anubis

Anubis

Andrut

• V.I.P.
  • 568 postów

Napisano 23 wrzesień 2011 - 14:36

Cytat

Może się podobać. Tylko kto by taką chciał ?:)
Pytanie, zadane w temacie - odpowiedź w poście. To, że nie treściwa, to już sprawa użytkownika, nie moja. ;)

Cytat

I to jest prawda bo ja tak samo uważam :)
Zauważ, że w tym wypadku T85 poparł cytat innego użytkownika, więc znowu - wypowiedział się na temat.

Cytat

cYnIu, w sumie masz racje :D ja tez nie :D
Okej, zasługuje na warna, ale nie widzę sensu wlepiania warna osobie, która ostatni raz była na forum ,,2010-03-12, 10:10 (Minut: 0)".

Cytat

Warn za inne zdanie niż ma moderator
Czy dostałeś warna w postach, w których wypowiadasz swoją opinię? Nie. Czy ktokolwiek inny dostał warna za inną opinię? Nie. Dostałeś warna za wypowiedź, zdanie, które nijak ma się do pytania postawionego w temacie. Dodatkowo, mogłeś się domyśleć, że skoro praktycznie identyczny post wylądował w koszu, to coś jest z nim nie tak. ;)

Tyle ode mnie. Wg mnie warn słuszny. Czekamy na Obcego. ;)
"...Ślicznie! Kobieta kocha mnie bezgranicznie..." :>

#4 Obcy

Obcy

Administrator

• Administrator
  • 825 postów
  • Gadu-Gadu:

Napisano 23 wrzesień 2011 - 14:43

CvK,
no niestety, warn to może byt wiele, jednak Anubis ma rację. Jeśli jeden Twój post został usunięty to już powinno Ci dać do myślenia..... nie dało wiec masz warna. Tutaj nie bawimy się w 'ostrzeżenia słowne'. Teraz może zaczniesz zwracać uwagę na to co piszesz. :)

#5 endorfina.

endorfina.

Użytkownik

• endorfina
  • 314 postów

Napisano 23 wrzesień 2011 - 21:37

jak dla mnie wypowiedział się jak najbardziej na temat
Kiedyś zmierzałam do szczęścia dziś nie wiem sama gdzie biegnę
Bo niebo jest już chyba zbyt odległe

#6 CvK

CvK

Użytkownik

• Użytkownik
  • 103 postów

Napisano 29 wrzesień 2011 - 12:22

Cytat

Pytanie, zadane w temacie - odpowiedź w poście. To, że nie treściwa, to już sprawa użytkownika, nie moja.
Czyli de facto nie dostał warna, ja tak, ok.

Cytat

Zauważ, że w tym wypadku T85 poparł cytat innego użytkownika, więc znowu - wypowiedział się na temat.
Nie wniósł jednak nic nowego do tematu podobnie jak ja, mimo wszystko nie ma warna, ja tak, ok.

Cytat

Okej, zasługuje na warna, ale nie widzę sensu wlepiania warna osobie, która ostatni raz była na forum ,,2010-03-12, 10:10 (Minut: 0)".
Poza tym, "nie wszedł Ci w drogę" nie polemizowała z Tobą, więc się upiekło, ok.

Cytat

Czy dostałeś warna w postach, w których wypowiadasz swoją opinię?
http://andriskos.pl/...ail&userid=1487

Cytat

Dostałeś warna za wypowiedź, zdanie, które nijak ma się do pytania postawionego w temacie.
Pytanie: Czy puszysta kobieta może się podobać?
Odpowiedź: Jeśli ktoś wierzy w to, że kobieta pulchna może się podobać to zapewne wierzy też w sprawiedliwość na świecie i Św. Mikołaja.
Czy to ma się nijak do tematu to w sumie nie wiem.

Cytat

Dodatkowo, mogłeś się domyśleć, że skoro praktycznie identyczny post wylądował w koszu, to coś jest z nim nie tak.
Praktycznie, sam to przyznałeś i ja również przyznaję. PRAKTYCZNIE podobny post wylądował w koszy, gdyż odnosił się do Twojej osoby, miałeś więc prawo usunąć go z tematu, jednak nowy odnosi się do ogółu i nie pretenduje do warna.

Cytat

Teraz może zaczniesz zwracać uwagę na to co piszesz.
Jeśli tylko osoby upoważnione zaczną zwracać uwagę na posty, którym przyznają warny.

Jak dla mnie warn jest jednoznacznie następstwem braku argumentów ze strony Anubisa i mojej niechęci do dalszej, głębszej z nim rozmowy na wiadomy temat mimo wszystko dziękuję administratorowi i moderatorowi za poświęcenie mi swojego czasu i napisanie mi treściwych odpowiedzi w tym temacie.

Pozdrawiam.
to dla typów, którym nie jest obce te hennessy, głodnych jak psy ale nie na Pedigree
idą na bouns, cel jedyny Veni Vidi Vici, kumasz jak jesteś jednym z nich...

biorę ten cash, atmosfere, ten vibe, bo dzisiaj bedzie flaaaj flaj-flaj-flaj-flaj

VNM - Flaj

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych