witam
Napisano 25 październik 2011 - 18:45
Θ Mηie :sugoi: :
Słucham metalu , i rapu (głównie WSRH). Jestem typowym dresiarzem i mi to wisi jakie macie o nich zdanie. Interesuje mnie metal , rap , energetyka , architektura i informatyka.
Mam nadzieje że fajnie bedzie sie z wami pisało :thumbup:
Napisano 25 październik 2011 - 19:30
skąd jesteś? Ile masz lat?
Napisano 25 październik 2011 - 19:32
Baw się dobrze :)
Napisano 25 październik 2011 - 19:50
skąd jesteś, lat ile?
Bo niebo jest już chyba zbyt odległe
Napisano 25 październik 2011 - 19:53
Napisano 25 październik 2011 - 20:32
Wpatrując się w księżyc nie mogąc go dosięgnąć
Chcesz być ze mną, ja chce być z tobą i kropka
Dotrwać musimy, choć by to miało potrwać.
http://McZiutka.odpowie.pl/ moje odpowie.pl
http://indecisivefemale.blogspot.com/ mój blog.
Napisano 25 październik 2011 - 20:35
Cytat
Cytat
No, no, to nie taki typowy dresiarz. ;)
Siemanko. ;)
Napisano 26 październik 2011 - 07:38
Napisano 26 październik 2011 - 07:42
I co to za architektura, co Cie interesuje. Specyficzna epoka ? Lub architektura typowa dla konkretnego kraju ?
Napisano 26 październik 2011 - 12:22
Cytat
idą na bouns, cel jedyny Veni Vidi Vici, kumasz jak jesteś jednym z nich...
biorę ten cash, atmosfere, ten vibe, bo dzisiaj bedzie flaaaj flaj-flaj-flaj-flaj
VNM - Flaj
Napisano 26 październik 2011 - 12:24
Co do architektury to architektura nowoczesna. Chciałbym w przyszłości projektować nowoczesne budynki na zachodzie.
Metro 2033
Napisano 26 październik 2011 - 13:19
Cytat
biorę ten cash, atmosfere, ten vibe, bo dzisiaj bedzie flaaaj flaj-flaj-flaj-flaj
VNM - Flaj
Napisano 26 październik 2011 - 13:40
Cytat
Co do architektury to architektura nowoczesna. Chciałbym w przyszłości projektować nowoczesne budynki na zachodzie.
No, słysząc że jesteś dresiarzem już myślałem że się nie dogadamy, ba, że nawet nie będę próbował się dogadać. Ale jak widze, nie szata(n) zdobi człowieka ;).
Masz plusa za SOAD i Slayera rzecz jasna.
Napisano 26 październik 2011 - 13:41
Cytat
Chodze cały czas w dresie , bańka na krótko. Z kolegami chodzimy wieczorami gadamy i kibicujemy Ruchowi, wpier*** spuszczamy gdy ktoś zaczyna obrażać nam drużynę. Jeździmy na mecze , czasem idziemy na ustawki i nienawidzimy górnika.
Metro 2033
Napisano 26 październik 2011 - 13:48
Cytat
Spoko, ja też bywałem na ustawkach. Co prawda był to szkolne bójki jeden na jeden, ale się ustawialiśmy xD.
Dla mnie kibicowanie drużynie nie jest czymś złym, walka za nią, o ile w tej walce jest sens. Oglądnij sobie film "Skrzydlate Świnie" to zrozumiesz ;).
Napisano 26 październik 2011 - 16:07
Cytat
Cytat
Chodze cały czas w dresie , bańka na krótko. Z kolegami chodzimy wieczorami gadamy i kibicujemy Ruchowi, wpier*** spuszczamy gdy ktoś zaczyna obrażać nam drużynę. Jeździmy na mecze , czasem idziemy na ustawki i nienawidzimy górnika.
VNM - Flaj
Napisano 27 październik 2011 - 17:09
Cytat
Cytat
widzę, że mnie coś ominęło. Nie wiedziałam, że dresiarze mają kult drużyny. W roli ścisłości.. tak to robią chyba kibole. Zresztą nieważne. Dla mnie i tak ta cała Twoja dresomania jest śmieszna. Stawiam na to, że jeszcze trochę i Ci minie.
Napisano 29 październik 2011 - 20:08
Po szyje w chmurach, po kolana w oceanach
Ty i ja na zawsze <333!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych