Zazwyczaj rozpisuję się w swoim temacie o sobie, ale teraz jakoś nie mam weny na to. Zauważyłam, że na forum jest kilka osób mi znanych, mam nadzieję, że rozpoznają mnie. ;>
Jestem Paulina, rocznikowo mam 17 lat, ale niedługo skończę 18. Uwielbiam muzykę, chciałabym z nią związać swoją przyszłość. Niestety nie tworzę - nie mam takiej możliwości. Ale bardzo chciałabym grać na gitarze, najlepiej elektrycznej. Muzyki nie lubię dzielić na gatunki, ale prawdą jest, że łatwiej jest kreślić, jaki typ muzyki się lubi właśnie gatunkami. Jestem bardzo krytyczna co do utworów, ale nie dzielę gatunkowo. Ale cóż, wg gatunków przeważa u mnie metal, rock, rap, klasyczna, ostatnio d'n'b.
Ponadto interesuję się sztuką, jestem w klasie o profilu dziennikarsko-kulturowym.
Zawsze marzyłam o zostaniu muzykiem w kapeli metalowej właśnie albo o zostaniu policjantką. Byłam mało dziewczęcą dziewczynką. Wolałam zadawać się z chłopakami, bardziej ich lubiłam, lepiej się z nimi dogadywałam. I chyba zostało tak do dziś.
Myślę, że jak poprawię swoją kondycję fizyczną, to pójdę do WSPol, zapisałam się już na strzelectwo, co zresztą bardzo mi się podoba.
Mogłabym pisać wiele więcej, ale nie wiem, czy to, co już napisałam, nie zanudza Was. Jakbyście mieli jeszcze jakieś pytania - śmiało zadawajcie.
Pozdrawiam.