Marcinox 37 Zgłoś ten post Napisano September 30, 2015 Siemanko ludziska. Tworzę ten post by tutaj pisać ogólnie o dodatkach, które przydałoby się dodać do forum, bądź których brakuje, taki ogólny temat żeby nie robić kilku bezsensownych. Mam prośbę do Administracji by dodała cytac selekcyjny bo tego brakuje i jest to dość uciażliwe. Druga sprawa może warto by było dodać taki bajerek jak nie wiem dany nastrój usera, który by wyświetlał się pod nickiem, ilością postów, ostrzeżeń.. coś ciekawego i fajnego myślę, trzecia sprawa to dodanie opcji gdzie wyświetli obok "Nowa zawartość" ilość podkreślone jakimś kolorkiem dodanych postów - nowych no i oczywiście opcję przeczytaj wszystko też by się tu w tym przydało. Tyle ode mnie czekam na odzwe i jakieś zmiany w tym kierunku. Pozdrawiam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Niebieska 91 Zgłoś ten post Napisano September 30, 2015 Masz opcję Cytuj, ona tak działa ;) Co do reszty można pomyśleć. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Nygus 50 Zgłoś ten post Napisano September 30, 2015 Marcinox widać, że Ci się nudzi :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Niebieska 91 Zgłoś ten post Napisano September 30, 2015 Owszem :P Zajmij się dziewczyną :P ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcinox 37 Zgłoś ten post Napisano October 1, 2015 Masz opcję Cytuj, ona tak działa ;) Mam ale czasem chcesz wyciąć coś i musze co cały wpis usuwać? TO bez sensu.. ALe ok nie to nie ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Niebieska 91 Zgłoś ten post Napisano October 1, 2015 Sprawa jest taka, że większość dodatków do IPB jest płatna :P PS. Ktoś zapomniał o moim specyficznym poczuciu humoru :P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Obcy 142 Zgłoś ten post Napisano October 1, 2015 Marcin nie masz tego? http://prntscr.com/8mn0gy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
eXmate 62 Zgłoś ten post Napisano October 1, 2015 Cytowanie selektywne jest w standardzie ipb. Domyślnie po zaznaczeniu danego tekstu powinien się wyświetlić dymek js z tą opcją. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcinox 37 Zgłoś ten post Napisano October 3, 2015 Marcin nie masz tego? http://prntscr.com/8mn0gy U mnie nie wyświetla ilości.. No ok nie było tematu :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Obcy 142 Zgłoś ten post Napisano October 3, 2015 Już powinieneś mieć licznik. 1 Marcinox reacted to this Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach