Jump to content

Podróże

Kaha

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Guest Forest

Ja także bardzo lubię podróżować. Najdalej do tej pory udało mi się być w Emiratach w tamte wakacje. Bardzo polecam ten kraj, zwłaszcza pustynia nocą wygląda ciekawie. W tym roku wyjeżdżam do Egiptu i mam nadzieję, że też będzie fajnie. A gdzie chciałbym pojechać? Na pewno do Stanów, jakoś strasznie tam mnie ciągnie sam nie wiem nawet dlaczego. Może uda się w następne wakacje tam pojechać :P

• 5 months later...
  • 4 months later...

Ostatnio stałam się typem domatora. Obieżyświatem też nigdy nie byłam, ale teraz przeważnie siedzę w domu. Zamierzam w wakacje z Mamą, pojechać w odwiedziny do mojej siostry Gosi, która z całą rodziną przeprowadziła się do Hiszpanii. Strasznie za nią tęsknię i za jej mężem i trzema siostrzeńcami. Niestety, oni raczej nie wrócą z Hiszpanii. :rozpacz: Tam im się lepiej żyje. Ale przynajmniej są szczęśliwi. :)

• 1 month later...

Praktycznie kazdego roku odwiedzam polskie gory i przy okazji zaczepialm Slowacje. W przyszlosci chcialbym odwiedzic Madere. Poza tym moim wielkim marzeniem jest wybrac sie kiedys na Kiribati i odwiedzic miejscowosc o nazwie Poland. A samym Kiribati zarazil mnie juz w podstawowce moj nauczyciel geografii, bo kiedys dostalem od niego za kare do napisania charakterystyke tego panstwa ;P

A podroze oczywiscie uwielbiam

Guest Anonymous

W każde wakacje gdzieś wyjeżdżam, zazwyczaj przywożę ze sobą miłe doświadczenia i wspomnienia. Jedyne czego nie lubię to pakowanie i rozpakowywanie. W tym roku z pewnością dojdzie do tego odległość, będę strasznie tęsknić.

Lubicie podróżować?

lubię to jest za mało powiedziane po prostu uwielbiam

Gdzie najbardziej chcielibyście się wybrać?
Włochy , Chiny , Turcja

A jaka wycieczka najbardziej Wam się udała/podoabała?

W górach byłam latem i zimą to,chyba było najlepsze moje wyprawy.

• 1 month later...

Nie lubię podróży, bo są męczące. Ale podróżować zawsze warto. Chciałabym się wybrać do Japonii.

Jaka podróż się wam najbardziej podobała ?

Mi się najbardziej podobał wyjazd do Danii, rok temu na wakacjach, było super, poznałam ciekawych ludzi, i wybawiłam się na najwspanialszych imprezach pod słońcem, chciałabym się jeszcze raz tam wybrać :]

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Podróże są cudowne, zawsze lubiłam wyjeżdżać w różne miejsca.

Najbardziej kolonie.... Wtedy można było dużo zwiedzić, zobaczyć, poznać.

Ciężko stwierdzić, które miejsce najbardziej mi się spodobało, bo każde ma swój urok.

Na Ukrainie jest ładnie. Wybrałabym sie tam jeszcze raz....

Albo Wiedeń,

Praga....

Cudowne miejsca i cudowne wspomnienia:)

Mam nadzieję na więcej jeszcze takich wycieczek.

• 1 month later...