Kaha 1 Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Lubicie podróżować? Gdzie najbardziej chcielibyście się wybrać? A jaka wycieczka najbardziej Wam się udała/podoabała? Link to post
Guest Anonymous Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Lubię. Najbardziej podobała mi się wycieczka w Tatry. Chciałbym zwiedzić Afrykę. Link to post
Stephanie 1 Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Podróżować uwielbiam, co roku jestem w górach, teraz planuję również pojechać na parę dni nad morze... Chciałabym pojechać do Florencji. Link to post
Lorczi 1 Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Lubicie podróżować? Uwielbiam podróżować. Gdzie najbardziej chcielibyście się wybrać? Na Mazury... Link to post
Guest Anonymous Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Chyba nie lubię, a na pewno nie grupowych wycieczek. Męczy mnie podróż, zwiedzanie i tak dalej. Lubię siedzieć w domu :D. Link to post
pesca 1 Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam. Kocham poznawać nowe miejsca, kulturę... Strasznie ciągnie mnie do południowej ameryki. Link to post
Guest Forest Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Ja także bardzo lubię podróżować. Najdalej do tej pory udało mi się być w Emiratach w tamte wakacje. Bardzo polecam ten kraj, zwłaszcza pustynia nocą wygląda ciekawie. W tym roku wyjeżdżam do Egiptu i mam nadzieję, że też będzie fajnie. A gdzie chciałbym pojechać? Na pewno do Stanów, jakoś strasznie tam mnie ciągnie sam nie wiem nawet dlaczego. Może uda się w następne wakacje tam pojechać :P Link to post
val 75 Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Być może w Norwegi wyląduje- w pracy. Ale nic pewnego. Pogoda nie dopisuje- w desperacji zaczynam myśleć o Hiszpanii -.-' Link to post
Tabiitha 0 Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Ach, uwielbiam podróżować. Marzy mi się podróż do Japonii *___* No i.. odbyć podróż dookoła świata.. no ale to tylko marzenia. (: Link to post
Dr.Costa 0 Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Najczęściej podrózuje na wakacjach rowerem na wycieczki krajoznawcze samotnie. Pokonuje na dzień ok. 80 km rowerem po różnych trasach. Obecnie mam ponad 1200 km na liczniku, a rower mam ok. 3 miesięcy. Non stop w ruchu, ale w zimie stoi zakonserwowany :lmao: Link to post
Judy Neko 4 Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Ostatnio stałam się typem domatora. Obieżyświatem też nigdy nie byłam, ale teraz przeważnie siedzę w domu. Zamierzam w wakacje z Mamą, pojechać w odwiedziny do mojej siostry Gosi, która z całą rodziną przeprowadziła się do Hiszpanii. Strasznie za nią tęsknię i za jej mężem i trzema siostrzeńcami. Niestety, oni raczej nie wrócą z Hiszpanii. :rozpacz: Tam im się lepiej żyje. Ale przynajmniej są szczęśliwi. :) Link to post
Longas 1 Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Praktycznie kazdego roku odwiedzam polskie gory i przy okazji zaczepialm Slowacje. W przyszlosci chcialbym odwiedzic Madere. Poza tym moim wielkim marzeniem jest wybrac sie kiedys na Kiribati i odwiedzic miejscowosc o nazwie Poland. A samym Kiribati zarazil mnie juz w podstawowce moj nauczyciel geografii, bo kiedys dostalem od niego za kare do napisania charakterystyke tego panstwa ;P A podroze oczywiscie uwielbiam Link to post
Guest Anonymous Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 W każde wakacje gdzieś wyjeżdżam, zazwyczaj przywożę ze sobą miłe doświadczenia i wspomnienia. Jedyne czego nie lubię to pakowanie i rozpakowywanie. W tym roku z pewnością dojdzie do tego odległość, będę strasznie tęsknić. Link to post
monia 0 Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Lubicie podróżować? lubię to jest za mało powiedziane po prostu uwielbiam Gdzie najbardziej chcielibyście się wybrać? Włochy , Chiny , Turcja A jaka wycieczka najbardziej Wam się udała/podoabała? W górach byłam latem i zimą to,chyba było najlepsze moje wyprawy. Link to post
dolly 2 Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Nie lubię podróży, bo są męczące. Ale podróżować zawsze warto. Chciałabym się wybrać do Japonii. Jaka podróż się wam najbardziej podobała ? Mi się najbardziej podobał wyjazd do Danii, rok temu na wakacjach, było super, poznałam ciekawych ludzi, i wybawiłam się na najwspanialszych imprezach pod słońcem, chciałabym się jeszcze raz tam wybrać :] Link to post
vicealigator 0 Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Tym razem Francja: Wal Atlantycki i plaze inwazyjne Normandii LINK DO RELACJI Link to post
Lili 0 Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Podróże są cudowne, zawsze lubiłam wyjeżdżać w różne miejsca. Najbardziej kolonie.... Wtedy można było dużo zwiedzić, zobaczyć, poznać. Ciężko stwierdzić, które miejsce najbardziej mi się spodobało, bo każde ma swój urok. Na Ukrainie jest ładnie. Wybrałabym sie tam jeszcze raz.... Albo Wiedeń, Praga.... Cudowne miejsca i cudowne wspomnienia:) Mam nadzieję na więcej jeszcze takich wycieczek. Link to post
Prelegent 2 Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Podróże jak najbardziej, ale wole te bliższe, wychodzę z założenia, że to co "piękne" mam pod ręką. :letssin: Link to post
Lili 0 Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Oczywiście, krajobrazy nasze są piękne. Dopiero niedawno odkryłam jakie skarby natury są w mojej okolicy. Wystarczy rower, trochę chęci i dobry przewodnik. I wracać mi się nie chciało... Link to post
Vanney 0 Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 uwielbiam podróżowac, najbardziej samochodem bądź autokarem najbardziej chciałabym zwiedzić Hiszpanie, to moje największe marzenie ;3 A ostatnio byłam nad morzem w Ustce i w górach na koloniach w Wiśle , Link to post
Racket 0 Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Kto nie kocha podróżować ? Każdy chciałby pojechać w takie miejsce gdzie jest cicho ,pięknie i spokojnie ... ;) Ostatnio byłem w Holandii polecam ;) Link to post
Ingrid 0 Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Najchętniej wróciłabym do Budapesztu, świetne miasto. A moje marzenie to Skandynawia, zbieram juz kasę, bo tam nie jest tanio, niestety. Link to post
poszept 0 Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 tak - lubie. gdybym juz był na emeryturze to najchętniej nie wracałbym do domu. ale i tak prawie co sobotę czy niedziele gdzieś sie włóczę. chętnie wyjeżdżam i przywożę sporo zdjęć. to mnie nastraja na kolejny tydzień pracy. Link to post
poszept 0 Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 może się pochwalisz jakimiś ciekawymi zdjeciami ? pochwaliłbym sie, ale.... juz to robie z niewielkim oddzwiekiem na TS. więc skoro to siostrzane fora można tam zaglądnąć. bo powielac posty tu i tam czy tam i tu..? Link to post
Arantxa 0 Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Uwielbiam podróżować. Moim marzeniem jest arabska północ Afryki - Maroko, Algieria, Tunezja, Egipt. A później, jeśli czas i możliwości pozwolą to bardzo chciałabym się wybrać do Ameryki Południowej :) oby! Link to post
Recommended Posts