Daerdin 0 Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Oczywiście że warto. Trzeba mieć w życiu coś, co się robi z przyjemnością. Link to post
Jeux 0 Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Macie świadomość, że ten temat nie ma głębszego sensu? Prędzej niedźwiedzie polarne zaczną sadzić palmy kokosowe, niż znajdzie się ktoś z argumentami przeciwko posiadaniu pasji... Link to post
Lilly 0 Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 To fajnie zaszczepić się tak czymś i podporządkować temu tyle dziedzin życia. :) Link to post
sznikers21 0 Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 Warto mieć pasję ponieważ masz wtedy sens w życiu do którego możesz dążyć w sposób taki jaki chcesz =) Link to post
Roffy 0 Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 moją pasją est grafikaa i mozliwosc jakiegos tam uszczesliwiania ludzi tym:) Link to post
stokrota 0 Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Oczywiście, że warto mieć pasje. Dzięki nim poznajemy i doskonalimy bardziej siebie. Link to post
Pullczi 0 Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Również uważam, że warto mieć pasję, może to być forma odskoczni od codziennego stresu. Link to post
Cyniu 0 Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Oczywiście, że warto. Powinniśmy dziękować Bogu, że jesteśmy zdrowi, na tyle by czynić to co kochamy. Link to post
Samuel 67 Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Oczywiście, że warto. Powinniśmy dziękować Bogu, że jesteśmy zdrowi, na tyle by czynić to co kochamy. A jeśli ktoś jest chory, to co z tym bogiem? Link to post
Cyniu 0 Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 A jeśli ktoś jest chory, to co z tym bogiem?Jesteś chory? Link to post
Piter10 0 Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Człowiek bez pasji to taki zwykły człowiek ciągle tylko praca dom praca i po za tym nie ma żadnego zajęcia. A człowiek z pasją zawsze znajdzie w swoim monotonnym życiu choć trochę czasu na rozwijanie swoich zainteresowań i realizowanie ich jak tylko się da, przynajmniej powinien. Wiec warto mieć pasję. Link to post
monia 0 Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 oczywiście ze warto , bez niej nasze życie jest puste i nic nie znaczy Link to post
Delicja 0 Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 Warto, bo nasze pasje coś wnoszą w życie. Osoba, która się czymś pasjonuje jest bardziej 'barwną' osobą. Link to post
Koleszko 204 Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Pewnie że warto. Człowiek bez pasji jest pusty, monotonny. Jego dzień przepełnia rutyna. Warto czasem oderwać się od świata i robić to co się lubi. Link to post
Sindbad 0 Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Wiele osób przede mną napisało posty typu "Pewnie, że fajnie mieć pasję.". Pytam teraz ja: Gdzie są moderatorzy? Ale skończmy off topic. Moją pasją jest webmasterstwo, pisanie opowiadań. Warto ją mieć, aby w czasie wielkiej nudy - tak to nazwę :) - można było mieć co robić. Link to post
agusiek 3 Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Warto. Kiedy mamy pasję, dążymy do tego by się rozwijać w tym kierunku. To kształci w jakimś stopniu nasz charakter. Link to post
K4K 27 Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Pewnie że warto, to tak samo jak praca - nadaje naszemu życiu sens :) Link to post
Impulsive 1 Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Oczywiście, że warto. Pasje rozwijają wewnętrznie człowieka. Bez pasji życie byłoby monotonne i nudne. Sama mam kilka pasji i cieszę się, że mogę czymś sobie zająć wolny czas. Link to post
Gary 1 Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 ktoś ma pasję do zabijania to co też warto żeby ja miał? nie. Warto mieć zdrowe pasje. Link to post
B4rt3K 28 Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Pasje? Tak, warto czymś się zając, do czegoś dążyć. Link to post
fuckinladycore 0 Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 pasje powiadasz? warto. trzeba sobie wytyczać cele oparte na marzeniach i zmierzać małymi kroczkami do ich spełnienia.Ale jak to powiedział Gary pasję muszą być "Zdrowe" i nie przesadzone. Link to post
mörkmoln 0 Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Wiele osób przede mną napisało posty typu "Pewnie, że fajnie mieć pasję.". Pytam teraz ja: Gdzie są moderatorzy? Ale skończmy off topic. :thumbup: Pasje kształtują człowieka i jego charakter. Najbardziej wartościowi ludzie których znam, to Ci którzy je posiadają. Uwielbiam się nimi otaczać i przebywać w ich towarzystwie. Ludzie owi, nie giną gdzieś w tłumie, unikają sztampowości i wytartych schematów. Posiadają pozytywną energię. Kerouac pisał: "[...]tak jak przez całe życie kusztykam za fascynującymi mnie ludźmi, bo dla mnie prawdziwymi ludźmi są szaleńcy ogarnięci szałem życia, szałem rozmowy, chęcią zbawienia, pragnący wszystkiego naraz, ci, co nigdy nie ziewają, nie plotą banałów, ale płoną, płoną, płoną, jak bajeczne race eksplodujące niczym pająki na tle gwiazd, aż nagle strzela niebieskie jądro i tłum krzyczy „Oooo!" Ten cytat doskonale oddaje mój pogląd: ] Link to post
Gary 1 Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Pasje kształtują człowieka i jego charakter. Najbardziej wartościowi ludzie których znam, to Ci którzy je posiadają. Uwielbiam się nimi otaczać i przebywać w ich towarzystwie. Ludzie owi, nie giną gdzieś w tłumie, unikają sztampowości i wytartych schematów Hitler też miał fajne pasje, tu tam kogoś ubił tu komuś coś tam wybił, spoko koleś ogólnie Link to post
mörkmoln 0 Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Pasje kształtują człowieka i jego charakter. Najbardziej wartościowi ludzie których znam, to Ci którzy je posiadają. Uwielbiam się nimi otaczać i przebywać w ich towarzystwie. Ludzie owi, nie giną gdzieś w tłumie, unikają sztampowości i wytartych schematów Hitler też miał fajne pasje, tu tam kogoś ubił tu komuś coś tam wybił, spoko koleś ogólnie Yhm, bardzo "ogólnie". Jak nazwiesz pasje Hitlera? Proszę o doprecyzowanie tej ubogiej w znaki interpunkcyjne wypowiedzi:] Myślę że przy każdej rzeczy znajdziemy pozytywne i negatywne aspekty. Skrajny fanatyzm czy to w "lewo", czy w "prawo" zawsze będzie według mnie niebezpieczny. Tylko Ty akurat piszesz o wypaczeniu. W każdej sferze znajdziemy tego rodzaju wypaczenia i nie bardzo rozumiem sensowność rzucania takimi przykładami i usiłowanie podparcia ich pseudo ironią. Ciężko to wyłuskać z jednego zdania:] Link to post
Gary 1 Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 mörkmoln, eksterminacja żydów, mordowanie, hmm tak można ową pasję chyba nazwać Link to post
Recommended Posts