Wanilia 4 Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 Temat w stylu "czy warto jeść" hehe. tak, warto mieć pasje. :) Link to post
Axis 3 Posted December 29, 2014 Report Share Posted December 29, 2014 cóż za pytanie! oczywiście, że tak..z najgorszych życiowych dołów potrafi wyciągnąć człowieka jego pasja :) Link to post
sołtys 5 Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 (edited) Pasje warto mieć. Wszyscy tak odpowiedzą. Ale nie wszyscy to rozumieją. Trenuję dość specyficzny sport. Niekiedy, ktoś zapyta się mnie co to jest, po co mi to. Przecięż to nie da Ci pieniędzy, nie nauczy praktycznie niczego pożytecznego. Po co to robisz? To są ludzie, którzy odpowiedzą, że pasję warto mieć, ale nie rozumieją co mówią. Zależność jest prosta. Ludzi można podzielić na : a - tych, którym nie trzeba tłumaczyć swojej pasji i b - na tych którym się jej nie wytłumaczy. I ta grupa "b" to właśnie Ci o których pisałem wyżej. Edited December 30, 2014 by sołtys Link to post
nonameman 0 Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Tak, warto mieć pasję. Wtedy inni ludzie nie są tak az potrzebni, potrafimy żyć sami ze sobą i czuć się świetnie. Taka jest moja opinia. Link to post
dobrodziejka 30 Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Człowiek bez pasji ,raczej nie jest sam dla siebie wartościowym, cokolwiek miałoby to znaczyć. :) Link to post
Blanche 5 Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 Oczywiście, że warto mieć pasję! Ja co prawda nie mam, ale bardzo chciałabym, bo uważam, że miałabym wtedy więcej chęci do życia. Jeśli jest coś, co się kocha robić, to raczej z chęcią się tą pasją zajmuje, prawda? Więc jest czym wypełnić sobie czas wolny i na pewno jest z tego masa przyjemności. A dodatkowo, jeśli pasję można połączyć z pomysłem na życie, z zarobkiem, to jest to z pewnością bardzo fajne i przyjemne rozwiązanie. Uważam, że bardzo ważne jest wykonywanie pracy, którą się lubi, w końcu wykonuje się ją codziennie :) Link to post
whoop 0 Posted May 24, 2015 Report Share Posted May 24, 2015 No pewnie, ze warto. nie ważne jaką, ale jak czlowiek robi coś więcej to ma ciekawsze zycie i jest tak postrzegany przez innych. Link to post
Onil 7 Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 ja miałem fajna pasję, ale zamieniłem ją na zawód i musiałem poszukać sobie innej i znalazłem : fotografia daje dużo przyjemności i zabawy, ale jest niestety droga Link to post
dobrodziejka 30 Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Mając pasję,wiemy, że jesteśmy np potrzebni,przydatni - jeśli nie innym to cieszymy się,że ta nasza pasja przynosi nam zadowolenie. Link to post
kropla 0 Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 oczywiscie,ża warto mieć pasje. mój mąż ma nie mały probem, nie umie odpczywać i nie ma hobby-tragedia! Link to post
fibi80 0 Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 To wspaniała sprawa jest. Link to post
Ragnarsson 0 Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 Uważam, że każdy współczesny człowiek powinien mieć pasje. Ja np. uwielbiam czytać, oglądać dobre filmy. Ludzie bez pasji, moim zdaniem są mocno ograniczeni Link to post
Doris99 0 Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 odpowiedź oczywista, a co najważniejsze, warto zaszczepiać ją naszym dzieciom od małego... Link to post
adaria5 0 Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Pewnie że warto tak by to życie nie miało sensu:) Link to post
sikor69 0 Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Dziwne pytanie, warto nie warto, jakąś pasję trzeba mieć! Bez tego życie nie miało by sensu - wstawanie rano, robota, obiad, powrót do domu, sen. Nie wytrzymałbym nawet tygodnia w ten sposób... :( Link to post
WandziaMaks 0 Posted March 21, 2019 Report Share Posted March 21, 2019 (edited) Mam nadzieję, że to pytanie retoryczne mające na celu aktywizowanie ludzi do pisania o swoich pasjach. Włączę się oczywiście do wątku. Moją największą pasją jest żeglarstwo. Mam nadzieję, że spotkam tu kogoś kto podziela moje upodobania i może uda nam się kiedyś razem spotkać w jakiejś przystani. Edited March 22, 2019 by MNK Reklama Link to post
Wania 55 Posted March 22, 2019 Report Share Posted March 22, 2019 Nie warto. I tak wszyscy umrzemy. Janko Bzykant 1 Link to post
Janko Bzykant 79 Posted March 22, 2019 Report Share Posted March 22, 2019 35 minut temu, Wania napisał: Nie warto. I tak wszyscy umrzemy. Masz rację kolego. Lepiej napić się browara. Link to post
Wania 55 Posted March 22, 2019 Report Share Posted March 22, 2019 3 minuty temu, Janko Bzykant napisał: Masz rację kolego. Lepiej napić się browara. Otóż to! Link to post
Recommended Posts