tidus106 1 Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 lubicie jak dziewczyna mówi do was np w towarzystwie misiaczku itp? Link to post
Cookie 0 Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Jakoś nigdy nie zrobiło mi to 'siary'. Uważam to za naturalne. Link to post
melassa 2 Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Ja się wtrącę:D Przy ludziach mówię do Niego najwyżej per "Kochanie". Wszelkie koty i inne słodkie przezwiska zostawiam raczej na sam-na-sam:) Link to post
Çetin 1 Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Przy ludziach mówię do Niego najwyżej per "Kochanie". Wszelkie koty i inne słodkie przezwiska zostawiam raczej na sam-na-sam:) Myślę, że to najlepsze rozwiązanie :) Link to post
PLANETA 0 Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Ja lubię być nazywany: miśiaczku ,koteczku i kochanie ,ale nie za często . :lmao: Link to post
Stephanie 1 Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Ja mówię zwykle również ,,Kochanie", czasem zdarzy się ,,Kotku", duuużo rzadziej po imieniu albo ksywie. Link to post
Guest Anonymous Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 dziewczyny mówili na mnie ciacho ;P bardzo mnie to śmieszyło i lubiłem to ;P Link to post
krolewskie 1 Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Do mnie moje skarbie möwi , tygrysku , nie zawstydzam się :) przy ludzich , bo lubię jak tak do mnie mówi :) Link to post
kissmyass 12 Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Nie lubię gdy kobieta mówi do mnie kochanie :/ tak mnie denerwuje to słowo! Za to podoba mi się kotku :D I gdy mówi do mnie brzydko... Link to post
Samuel 67 Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 najlepiej brzmi zdrobnienie od imienia Link to post
icydrug 135 Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 najlepiej brzmi zdrobnienie od imienia Jak dla kogo... Jestem Marcin, więc moja dziewczyna czasami zdrobnia mnie... Maciuś. Ma mnie to cieszyć :P ? Nie, bo każdy kojarzy Maćka... Link to post
Gary 1 Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 każdy kojarzy Maćka... Daj śrubokręt. Link to post
icydrug 135 Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Daj śrubokręt. Ano właśnie, dzięki za przypomnienie, Gary. Dlatego sądzę że zdrobnianie imienia czasem jest głupie. Link to post
Marcinox 37 Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Nie chciałbym i nigdy nie byłem nazywany w towarzystwie ''Ty mój Tygrysku - Misiaczku, Pysiaczku''. Nie, nie... po prostu dziwacznie się czuję. Nie mam nic przeciwko jak powie do mnie ''Kochanie, Skarbie lub Marcin''. - również nie lubię zdrobnienia - Marcinku. Link to post
Lechu 0 Posted August 21, 2010 Author Report Share Posted August 21, 2010 Przeważnie zdrabniają moje albo ksywkę, pasuje mi to. Link to post
Anubis 121 Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Misiaczku, Pysiaczku, Kociaczku, Słodziaczku, Kochanie, Słońce... Co Jej tylko ślina na język przyniesie, i jest miłe, fajne, i fokle. :D Lubię takie słówka, są fajnym dodatkiem do związku, na swój sposób chyba nawet zbliżają. A czy mam jakieś obiekcje w związku z tym, jak mnie kiedy nazywa? Nie. Może mnie nazywać jak Jej się podoba, kiedy Jej się podoba. Pysiaczek przy znajomych? A co w tym złego? Co im do tego tak właściwie, jak się do siebie zwracamy? To nasza indywidualna sprawa, skoro mi się podoba, to chcę tego słuchać, proste. :D A jeśli nazwałaby mnie w taki sposób, który spowodowałby, że będą mieli ze mnie zwałę albo coś w tym stylu - odwdzięczę się, a co ja, gorszy?! :> Link to post
Samuel 67 Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Zmieniłem zdanie. Teraz preferuje po prostu pełną formę mojego imienia, bez zdrobnienia Link to post
Janko Bzykant 79 Posted February 9, 2020 Report Share Posted February 9, 2020 Męską, szowinistyczną świnią. Niebieska and Jacekz 2 Link to post
Jacekz 40 Posted February 2, 2022 Report Share Posted February 2, 2022 W towarzystwie to było zawsze tak:Nieudaczniku,stary ośle,mogłam być z ... to bym miała wszystko.Jesteś beznadziejny..itp. Link to post
Niebieska 224 Posted February 20, 2022 Report Share Posted February 20, 2022 Fajna dziewczyna. Link to post
Recommended Posts