eXmate 62 Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Samo-chodem, autem, autobusem, pociągiem . Chętnie bym też się samolotem i helikopterem przeleciał ale no niestety kur...de to nie na mój budżet. No i nawet statkiem się zdarzyło popływać :). Link to post
sparqe 10 Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Jeśli z rodziną to samolotem/samochodem. Jeśli sama lub na jakiś obóz to busem. Link to post
margot1616 73 Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Autobusem, samochodem, tramwajem. Największe opory miałabym chyba przed samolotem :D albo statkiem..Jakoś bezpieczniej czuję się na lądzie ;) Link to post
Disorder 332 Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 wszystko zależy od odległości. za granicę raczej samolotem, chociaż jeśli jest to wycieczka to autokarem. po Polsce raczej zawsze samochodem, a po mieście MPK. Link to post
diamentowa 8 Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Odkąd mam prawko i samochód, to preferuję ten rodzaj komunikacji :) Link to post
Anonimka. 171 Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Autem najczęściej. Na drugim miejscu pociąg. Link to post
Fleurette 1 Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 do innego miasta jesli mam mozliwosc to wole jechac busem, bo wychodzi taniej,wygodniej i higieniczniej niz pociagiem. po miescie to wiadomo, komunikacja miejska Link to post
Fiamma 35 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Jeżdżę wszystkim:) Samochodem najrzadziej i krótsze trasy. Autobusami na krótkie i długie, nie wiem czy to lubię ale jestem już "zaprawiona w boju". Objechałam autobusem całą Europę i jestem w stanie to przeżyć ;) Skuterkiem po mieście Samolotami w dalsze trasy, i boję się latać mimo, że gdzieś w środku bardzo to lubię, ciężko mi wytłumaczyć ten fenomen. Pociągami dłuższe i krótsze trasy, o ile na krótsze jest w porządku to na dłuższe lubię jeździć tylko kolejami hiszpańskimi, które zasuwają 300km na godzinę, mają skórzane fotele, dają darmowe gazety, puszczają filmy i można sobie podłączyć słuchawki do mini odtwarzacza w fotelu gdzie jest radio :D A na ekranikach pokazuje trasę i miejsce w którym aktualnie pociąg się znajduje. Taki pociąg w 6 godzin pokonuje trasę Málaga - Barcelona (przez Madryt - 1156km), to taki czas jaki polskiej kolei zabiera dotarcie z Katowic do Poznania (przez Wrocław - 350km). Niestety ta szybka kolej jest dość droga i raczej nie często można sobie na nią pozwolić. Link to post
Niebieska 224 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Podróżuję głównie tramwajami, potem autobusami. No i samochodem. Link to post
wyczerpana 0 Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 na co dzień jeżdzę autem i nie wyobrażam sobie już bez niego życia, natomiast jeśli chodzi o wakacje to preferuję takie połączenia lotnicze, teraz to jest bardzo przystepny rodzaj transportu i za małe pieniądze można lecieć na koniec świata, nie wspominając już oczywiście o tym zaoszczędzonym czasie :) Link to post
Siergiej 9 Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Niestety zazwyczaj jest to autobus, a w dłuższe trasy pociąg/samolot. Link to post
Fiamma 35 Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Po mieście tramwajami a w dłuższe trasy pociągiem i samolotem. Kiedyś dużo jeździłam autobusami, aktualnie praktycznie wcale. Link to post
dobrodziejka 30 Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Przeważnie jeżdżę pociągami, prywatnym samochodem, ale już na dłuższe trasy ( Monachium, Austria, czy Glasgow) - liniami lotniczymi, mimo, że obawiam się tego środka transportu. Link to post
JanPoszept 4 Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 nogami i autobusem. rzadko autem czy motorem. [powód? - trzeba po nie wrócic.. Link to post
Blackia 117 Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 Sie wie ze tandem...tnym roverem haha Link to post
dobrodziejka 30 Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 Miejski autobus mam viv a vis mojego mieszkania, a mimo to wolę używać własnych nóg. ;) Link to post
Wanilia 4 Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 nie lubię podróżować. jak już muszę to samochodem ewentualnie pociągiem. Link to post
dobrodziejka 30 Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 Podróżować lubię, ale tylko wówczas kiedy jadę wygodnym samochodem ;) Czasami rowerem robimy wypad ze znajomymi - w obrębie mojej dzielnicy. Jest sporo km. Link to post
lewitka 0 Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Wszystkim. Własne nogi, rower, samochód. Bardzo rzadko jeżdzę komunikacją miejską Link to post
kazikul 0 Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Wszystko zależy od celu podróży. Na wczasy które z reguły wykupujemy w biurze podróży to wiadomo że lecimy samolotem. Po miastach to czasami wypożyczamy samochód albo robimy wycieczki rowerowe. Pociągami też się zdarza ale bardzo rzadko, z reguły są to wyjazdy po naszym kraju jak nie chce mi się auta prowadzić. Link to post
Cesarski Egzekutor. 10 Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 Autobusem. :D Link to post
Janko Bzykant 79 Posted January 11, 2020 Report Share Posted January 11, 2020 Samochodem. Link to post
Niebieska 224 Posted January 12, 2020 Report Share Posted January 12, 2020 Tramwajem, autobusem i czasami samochodem :) Link to post
Recommended Posts