unrealisticdreams 9 Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Zazwyczaj co 3 dni. Dobrze masz. Ja myję codziennie, na drugi dzień są oklapłe, tłuste i pozbawione blasku... Link to post
Gremlinka 5 Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 A próbowałaś farbowania? Często jest tak, że nałożenie farby nawet w zbliżonym do swojego kolorze wysusza lekko włosy i sprawia, że mniej się przetłuszczają a dzięki temu można na puszystość zadziałać inaczej. Ja lubię odżywki w mgiełkach ;) Link to post
unrealisticdreams 9 Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Gremlinko, ja farbuję włosy od 13 lat ;P Fakt, zaraz po farbowaniu są w dobrej kondycji i jeszcze na drugi dzień nie widać żeby były przetłuszczone ale na trzeci dzień obowiązkowo z samego rana muszę je już umyć ;-) A próbowałam wielu szamponów. Niestety taka moja "uroda" ;-) Ja lubię odżywki w mgiełkach Mogłabyś polecić jakąś dobrą? ;) Link to post
Gremlinka 5 Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 No to jak farbujesz to już nie wiem jak pomóc :) Możliwe, że jakieś kombinacje witamin mogą wesprzeć. Podobno jest też duża gama domowych sposobów chociaż nie znam, żadnego sprawdzonego. Mgiełkę obecnie mam Radical i jestem z niej zadowolona. Link to post
Luvuu 380 Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Aktualnie myję włosy 2 razy w tygodniu, nie mam problemów z przetłuszczaniem itp. więc mogę sobie na to pozwolić. :) Link to post
awredkiss 19 Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Zazdroszczę ludziom, którzy moga pozwolic sobie na mysie włosów co dwa, trzy dni lub rzadziej... Moje wlosy są dość wymagające, przez co potrzebuja codziennej pielęgnacji, tudzież codziennego mycia i odżywek. :) Link to post
Gremlinka 5 Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Chyba nie wyobrażam sobie mycia włosów codziennie. Link to post
dobrodziejka 30 Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Jedni myją co dzień, inni co 2-3 dni, a ja myję raz w tygodniu. Częściej nie muszę. Na szczęście. :) Link to post
jagna 4 Posted November 13, 2024 Report Share Posted November 13, 2024 Myłam z lenistwa co 5dni jakoś, obecnie myje co 3-4 dni, ale włosy wyglądają dobrze nawet po 4 dniach. Stosuje peelingi i szampony z Biovax (linie z czarnuszką albo octem) i z Tołpy mam serum zmniejszające przetłuszczanie. No i jeśli możecie sobie pozwolić to warto jest kupić odżywkę z K18 https://naszradziejow.pl/pl/651_artykuly-sponsorowane/8165_kosmetyki-do-wlosow-k18-rewolucyjne-podejscie-w-codziennej-rutynie-pielegnacyjne.html Fajnie odbite mam włosy od nasady od kiedy stosuje to serum i faktycznie nie są takie że szybko są brudne. Myje częściej ze względu na wszechobecne zanieczyszczenia, kurz. Mam długie włosy i to wszystko mam wrażenie na nie siada. Link to post
Recommended Posts