Jump to content

Coca Cola czy Pepsi?

Guest Amethyst

Recommended Posts

• 1 year later...
Serio taka jest?

Jest ale w Niemczech a to że mam blisko do granicy to czasem i taką sobie załatwię ;). Ale ja mówi ciocia wiki dostępna jest też w markecie o zacnej nazwie Piotr i Pawleł. I to muszę zobaczyć a raczej sprawdzić :D

http://pl.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola_Vanilla
Serio taka jest? :o

Jest! :) W Niemczech piłam kilka razy, w sumie dobra, tylko strasznie słodka, szybko mdli. Przynajmniej mnie :) W Polsce raczej ciężko ją dostać, widziałam w Piotrze i Pawle, ale polska cena jest moim zdaniem niekorzystna ;) Czasem w Biedronce pojawia się Cola Original (?) waniliowa, kiedyś widziałam, ale nie wiem jak smakuje, bo nie lubię tych tanich wersji coli i ich nie pijam, więc nie jestem w stanie nic powiedzieć. Ale ta oryginalna Coca-cola waniliowa jest całkiem dobra! :)

Ale ja mówi ciocia wiki dostępna jest też w markecie o zacnej nazwie Piotr i Pawleł. I to muszę zobaczyć a raczej sprawdzić :D

Jest, jest, ja widziałam! :)

Jest, jest, ja widziałam!

Dobra jak tak to ja wierzę ci na słowo i na pewno jest ;)

niekorzystna Czasem w Biedronce pojawia się Cola Original (?) waniliowa

Dla mnie to ona nie ma nic wspólnego z Coca Colą, ale nie powiem bo jest nie najgorsza, więc nie będę tu się czepiał tej Coli :)

• 11 months later...
  • 2 weeks later...

Jako że już wynalazłem gdzie jest u mnie Cola waniliowa stwierdzam że jest ona za***ista dla mnie i mi ona smakuje. Ale tylko wersja Niemiecka bo ostatnio napotkałem Polski odpowiednik i nie ma tragedii ale rewelacji również brak :P

• 5 months later...

Ostatnio kojarzą mi się tylko z ostrym melanżem, bo na codzień piję je tylko w ostateczności. Smakują mi ale ilość cukru w tych napojach jest odrzucająca, łatwo się od niego uzależnić i znam kilka osób które piją je nałogowo.

Edited by Jaskier
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...