Jump to content

Parówki,serdelki i inne berlinki .;)

Guest Amethyst

Recommended Posts

Guest Amethyst

Co wolicie ? parówki czy serdelki?

Parówki never die :sugoi: najlepsze jak dla mnie są z Indykpola z serem w środku! zjedzone z bułeczką i ketchupem.

Nie lubię morlinek i berlinek.

• 1 year later...

Od kilku lat w ogóle nie jem parówek. Kompletnie przestały mi smakować. Niedawno chciałem sobie zjeść, pomyślałem, że może smak mi się zmienił, a nic innego w lodówce nie było. Ledwo co połowę z niej zjadłem. Nie podchodzi mi ona.

• 1 year later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • 3 months later...

Mięso, ale jakie mięso. Mechaniczne oddzielone? Produkty z kurcząt? = kości, genitalia, mózgi itp. Zapraszam do lektury w googlach - mięso mechaniczne oddzielone - smacznego.

To szukasz normalnego, są parówki z normalnego mięsa, ale na pewno nie w supermarketach gdzie większość ludzi się zaopatruje.

Po drugie nie wszystko co w google to prawda. xD

To uwierz telewizji, reklamom i portalom informacyjnym. Sęk w tym, aby mieć trochę tej wiedzy i w poszukiwaniu nowej analizować przez tą co się posiada. Oczywiście, że nie wszystko co w google to prawda, trzeba znaleźć odpowiednie i wiarygodne strony.

To uwierz telewizji, reklamom i portalom informacyjnym. Sęk w tym, aby mieć trochę tej wiedzy i w poszukiwaniu nowej analizować przez tą co się posiada. Oczywiście, że nie wszystko co w google to prawda, trzeba znaleźć odpowiednie i wiarygodne strony.

Trzeba mieć swój rozum ;)

U mnie i tak większość tego co można robi się samemu :)