Guest Amethyst Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Co wolicie ? parówki czy serdelki? Parówki never die :sugoi: najlepsze jak dla mnie są z Indykpola z serem w środku! zjedzone z bułeczką i ketchupem. Nie lubię morlinek i berlinek. Link to post
Guest Anonymous Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Tak, wolę parówki. Lubię z keczupem zjeść :) Link to post
MalinoweLove 0 Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Paróweczki z keczupem i musztardą. :P A jakie? To nie wiem. Każde zjem. :D Link to post
melassa 2 Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Parówki Berlinki- są najlepsze:D Link to post
kiriosz 2 Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Od kilku lat w ogóle nie jem parówek. Kompletnie przestały mi smakować. Niedawno chciałem sobie zjeść, pomyślałem, że może smak mi się zmienił, a nic innego w lodówce nie było. Ledwo co połowę z niej zjadłem. Nie podchodzi mi ona. Link to post
Myś 9 Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 o nie niee.. nie przepadam ani za parówkami ani serdelkami. Nie podchodzą mi i w ogóle do ust bym ich nie wzięła. Link to post
eli 0 Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Ja uwielbiam parówki z biedronki, te pakowane po ileś tam ich :) Tylko na nie sera żółtego, do mikrofali + ketchup i jest jedzonko :) Link to post
T85 95 Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Oj czasami to lubię zjeść :) Link to post
Hexe 0 Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Czasem lubie zjeść parówki , do tego ketchup i musztarda na jednym talerzu i wychodzi taka mieszanka :P Najlepsze są tylko te cieńkie parówki , za grubszymi nie przepadam :) kabanosy również bardzo lubię :) Link to post
T85 95 Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Hexe, ja tam to wolę ale z białym chrzanem i to taki ostrym he he :P Link to post
agusiek 3 Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Swego czasu lubiłam parówki z ketchupem, musztardą, nawet w cieście. Od jakiegoś czasu w ogóle nie wezmę do ust. Smak mi się chyba odmienił. Link to post
klara 2 Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Kiedyś nienawidziłam parówek z całego serca, teraz czasem aż mam smaka na nie i sobie wszamam na kolację ze dwie z keczupem. Serdelek nie jadłam nigdy (chyba?). Link to post
Pyskata. 179 Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Lubię parówki, mówię na nie kopytka z wiadomych przyczyn (). Z ketchupem, bez nie zjem. :D Link to post
Jacqueline 20 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Jestem uzależniona, (bo z pewnośćią można mówić tu o uzależnienieniu) od parówek kilogramowych z biedronki. Są obłędne, szczególnie z keczupem. Link to post
Guśka 13 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Ja tam lubie parówki, fajnie je sobie zjeść na kolacje. Link to post
sekundka 117 Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Lubię parówki, najlepiej z kepuczem. Najzdrowsze są te, które mają powyżej 60-70% mięsa, ale nie mechanicznie oddzielonego, najczęściej te dla dzieci są najlepsze, ale nie wszystkie. Link to post
Maurycy 225 Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 W Lidlu są parówki z wysoką zawartością mięsa (bodajże ponad 80%). Nie rozłażą się przy gotowaniu, mają pełniejszy kolor i są smaczne :) sekundka 1 Link to post
carolynn 84 Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Gdy byłąm młodsza, strasznie lubiłam parówki, potem przestał mi odpowiadać ich smak. A teraz, cóż... Nie jem ich dla zasady - wolę zjeść inne teoretycznie "szkodliwe" rzeczy :P Link to post
Mrs_Misery 220 Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Kiedyś lubiłam, teraz po tych wszystkich programach i paru innych własnych spostrzeżeniach ciężko mnie przekonać. Co prawda wszędzie jest "świństwo" ale jakoś to we mnie uderzyło znacząco. Link to post
Maurycy 225 Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Legendy głoszą że niektóre wyroby zawierają nawet papier toaletowy :) Link to post
sekundka 117 Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Legendy głoszą że niektóre wyroby zawierają nawet papier toaletowy :) Papier toaletowy, pety i inne smakołyki. xD Link to post
benzulli 5 Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Mięso, ale jakie mięso. Mechaniczne oddzielone? Produkty z kurcząt? = kości, genitalia, mózgi itp. Zapraszam do lektury w googlach - mięso mechaniczne oddzielone - smacznego. Link to post
sekundka 117 Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Mięso, ale jakie mięso. Mechaniczne oddzielone? Produkty z kurcząt? = kości, genitalia, mózgi itp. Zapraszam do lektury w googlach - mięso mechaniczne oddzielone - smacznego. To szukasz normalnego, są parówki z normalnego mięsa, ale na pewno nie w supermarketach gdzie większość ludzi się zaopatruje. Po drugie nie wszystko co w google to prawda. xD Link to post
benzulli 5 Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 To uwierz telewizji, reklamom i portalom informacyjnym. Sęk w tym, aby mieć trochę tej wiedzy i w poszukiwaniu nowej analizować przez tą co się posiada. Oczywiście, że nie wszystko co w google to prawda, trzeba znaleźć odpowiednie i wiarygodne strony. Link to post
sekundka 117 Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 To uwierz telewizji, reklamom i portalom informacyjnym. Sęk w tym, aby mieć trochę tej wiedzy i w poszukiwaniu nowej analizować przez tą co się posiada. Oczywiście, że nie wszystko co w google to prawda, trzeba znaleźć odpowiednie i wiarygodne strony. Trzeba mieć swój rozum ;) U mnie i tak większość tego co można robi się samemu :) Link to post
Recommended Posts