Jump to content

Wolisz zdobywać czy być zdobywanym?

Cichy

Recommended Posts

• 9 months later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...

Hm.. :mysli:

Z tego co wiem, i z tego co inni mówią, lubię być w centrum zainteresowania kobiet, ponoć bardzo lubię gdy to one tak obok mnie `tańcują`. Może i coś w tym jest, zdobywanym być to bardzo miłe uczucie, bardzo.

A z drugiej strony, sporą satysfakcję się ma z tego jak to zdobędzie się taką niedostępną kobietę. Więc mówię pół na pół.

Zdobywać. Przynosi mi to cholerną przyjemność, gdy widzę, że powoli zdobywam Jej zaufanie, wiarę, względy i uczucia. No i każdy następny dzień ,,zdobywania", gdy utrwala się wszystkie te rzeczy, też jest dla mnie przyjemny. Wolę dawać, jeśli chodzi o tą dziedzinę życia. Tym bardziej, dawać tej Jedynej. Chociaż nie powiem, że mile jest widzieć, że drugiej osobie też zależy na Tobie. ;)

• 1 year later...

To trudne pytanie. W zasadzie to dwa razy ja zdobywałem, raz się z partnerką wzajemnie zdobywaliśmy (xD). Chyba wolę zdobywać, przynajmniej wiem że jak się postaram to do wszystkiego mogę dojść. Ale byłoby miło gdyby ktoś mnie próbował zdobyć. Takie przeświadczenie, że ktoś Cie zauważył.