Guest Anonymous Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Zdobywać. Lubię sam zawalczyć o względy kobiety. Link to post
Guest Anonymous Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 tak jak napisał kolega na górze.. lubię walczyć o względy dziewczyny ponieważ mogę pokazać na co mnie stać :> Link to post
kissmyass 12 Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Bujać to my, nie nas Facet to zdobywca Link to post
kissmyass 12 Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 chyba zdobywać To pytanie do facetów Link to post
Pyskata. 179 Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 znowu do facetów... chyba pisze, że dział dla facetów? -.-" myślenie nie boli, złotko. Link to post
dolly 2 Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Pyskata., pamiętam ze kiedyś kissmyass napisał w temacie dla kobiet i później przeprosił Davera napisała mu że może również pisać na takie tematy Link to post
Mglista 1 Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Ja lubię facetów zdobywać :D Link to post
wskazanespozycie 1 Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Być zdobywanym. Link to post
Andreas 0 Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Być zdobywanym ... chyba dlatego że zawsze byłem zdobywany . Ale zdobywać również trzeba kiedy kobieta cię zdobywa . ;D Link to post
Marcinox 37 Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Hm.. Z tego co wiem, i z tego co inni mówią, lubię być w centrum zainteresowania kobiet, ponoć bardzo lubię gdy to one tak obok mnie `tańcują`. Może i coś w tym jest, zdobywanym być to bardzo miłe uczucie, bardzo. A z drugiej strony, sporą satysfakcję się ma z tego jak to zdobędzie się taką niedostępną kobietę. Więc mówię pół na pół. Link to post
Puszkówna 0 Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Bardzo często biorę sprawy w swoje ręce. Ale lubię być adorowana. Pół na pół, tak więc. Link to post
Anubis 121 Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Zdobywać. Przynosi mi to cholerną przyjemność, gdy widzę, że powoli zdobywam Jej zaufanie, wiarę, względy i uczucia. No i każdy następny dzień ,,zdobywania", gdy utrwala się wszystkie te rzeczy, też jest dla mnie przyjemny. Wolę dawać, jeśli chodzi o tą dziedzinę życia. Tym bardziej, dawać tej Jedynej. Chociaż nie powiem, że mile jest widzieć, że drugiej osobie też zależy na Tobie. ;) Link to post
Cichy 4 Posted August 26, 2011 Author Report Share Posted August 26, 2011 Sam nie wiem. Zawsze to ja zdobywałem i w końcu mi się to znudziło. A zdobywanie mnie nie jest takie trudne. Ja uczuciowy facet jestem i bardzo łatwy. Link to post
icydrug 135 Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 To trudne pytanie. W zasadzie to dwa razy ja zdobywałem, raz się z partnerką wzajemnie zdobywaliśmy (xD). Chyba wolę zdobywać, przynajmniej wiem że jak się postaram to do wszystkiego mogę dojść. Ale byłoby miło gdyby ktoś mnie próbował zdobyć. Takie przeświadczenie, że ktoś Cie zauważył. Link to post
Disorder 332 Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 raz się z partnerką wzajemnie zdobywaliśmy ( xD) tak jest najlepiej. też lubię zawalczyć o czyjeś serce i się staram.ale nigdy przy tym nie odbieram mu męskości, o. układ idealny. Link to post
icydrug 135 Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 tak jest najlepiej. też lubię zawalczyć o czyjeś serce i się staram. ale nigdy przy tym nie odbieram mu męskości, o. układ idealny. A myślałem że takie przypadki to rzadka rzadkość o_O. Link to post
Disorder 332 Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 A myślałem że takie przypadki to rzadka rzadkość o_O. chcesz mi znowu powiedzieć, że jestem z kosmosu? xD Link to post
icydrug 135 Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 chcesz mi znowu powiedzieć, że jestem z kosmosu? xD Myślałem że już to przyjęłaś do wiadomości :D. Link to post
Disorder 332 Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 nie wydaje mi się to być jakieś oryginalne. jest dużo kobiet, które lubią zdobywać. ;) Link to post
icydrug 135 Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 nie wydaje mi się to być jakieś oryginalne. jest dużo kobiet, które lubią zdobywać. ;) Ahh, szkoda że wszystkie mnie omijaj szerokim łukiem <3. Link to post
Mrs_Misery 220 Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Jeśli poznaję mężczyznę i spodoba mi się, popchnę wszystko w taki sposób, że pozwolę się zdobyć nieświadomie dla mężczyzny. Ale głównie cała w tym zabawa dwojga, żeby zdobywać się każdego dnia. Link to post
Recommended Posts