Jump to content

Pisanie

Pogodynka

Recommended Posts

Próbowałam wziąć się za jakieś sensowne opowiadanie, z początkiem i końcem, ale nigdy jeszcze nie udało mi się go dokończyć... W mojej głowie chyba brakuje jakiegoś oryginalnego pomysłu, mam również nie dość wypracowany styl pisania. Brakuje mi słów, i to jest najgorsze. Ale pisać zawsze lubiłam i będę lubić.

Lubię pisać. Zwykle pisałem blogi w formie pamiętników czy dzienników. Teraz prowadzę bloga, na którym umieszczam swoje miniatury. Moim marzeniem jest napisanie książki. Marzenie bardzo realne i będę dążył do jego spełnienia. Mam zamiar zacząć od przeprowadzki, może trochę wcześniej.

moje pisanie raczej jakimś wielkim pisaniem nazwać nie można. owszem, lubię, nawet trochę umiem (z tego co mi mówiono), ale żebym tworzyła jakieś opowiadania, wiersze? nie, raczej ubieram swoje myśli w ładne słowa, dobrze idzie mi uzewnętrznianie myśli, uczuć.

prowadzę bloga od kilku lat.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...

jak mam humor to siądę zapodam bit w słuchawki i pisze i pisze i pisze :D ale to zalezy ;) czesto pod wplywem chwili wpada pare linijek do lba i trzeba je zapisac chocby na komorce co by zrobic cos z tego kiedys w domu ;)

To w zasadzie mój sposób na życie. Ostatnio głównie piszę wiersze, czasem jakieś krótkie formy. Myślę nad napisaniem czegoś dłuższego i chyba to marzenie się spełni, bo trzeba w końcu wziąć się za magisterkę :P

• 3 weeks later...

Nawet lubię, ale ostatnio nie mam na to zbyt dużo chęci, ani czasu.

Najpierw pisałam wiersze (jakieś 2 lata temu), a potem zaczęłam pisać

teksty piosenek oraz opowiadania. Póki co jednak wolę się tym z nikim

nie dzielić. ; d

• 3 months later...

Lubię czasem coś skrobnąć, nazbierało się nawet trochę makulatury. Na szczęście tych kilka osób, którym przypadło zapoznać się z moimi wypocinami, przeżyło.

Traktuję tę pisaninę w kategorii lekarstwa, jak się w człowieku zbyt dużo nazbiera, to czasem trzeba wsadzić dwa palce głęboko do gardła...

• 3 months later...
  • 3 weeks later...

Bardzo lubię pisać, nawet ostatnio brałam się za pisanie książki, ale napisałam tylko 23 strony, które wydały mi się beznadziejne, chciałam je przeczytać na jakiejś kartce ale nie zdażyłam wydrukować bo mi dysk twardy padł i teraz nie mam nawet kropki... A szkoda... Chciałabym pisać książki ale nie wiem jak się do tego zabrac:(

• 1 year later...