Alina 3 Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Próbowałam wziąć się za jakieś sensowne opowiadanie, z początkiem i końcem, ale nigdy jeszcze nie udało mi się go dokończyć... W mojej głowie chyba brakuje jakiegoś oryginalnego pomysłu, mam również nie dość wypracowany styl pisania. Brakuje mi słów, i to jest najgorsze. Ale pisać zawsze lubiłam i będę lubić. Link to post
Mrs_Chocolate 0 Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 kiedyś napisałam kilka wierszy. Miałam również bloga, na którym pisałam raz na jakiś czas. Ale to było chwilowe, później odechciało mi się jakoś pisać... Link to post
Cichy 4 Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Lubię pisać. Zwykle pisałem blogi w formie pamiętników czy dzienników. Teraz prowadzę bloga, na którym umieszczam swoje miniatury. Moim marzeniem jest napisanie książki. Marzenie bardzo realne i będę dążył do jego spełnienia. Mam zamiar zacząć od przeprowadzki, może trochę wcześniej. Link to post
kot 20 Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Piszę wiersze o polityce. Link to post
Zagadka 14 Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Piszę wiersze o polityce. Zaprezentuj jakiś swój wiersz. Link to post
sfr 0 Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 moje pisanie raczej jakimś wielkim pisaniem nazwać nie można. owszem, lubię, nawet trochę umiem (z tego co mi mówiono), ale żebym tworzyła jakieś opowiadania, wiersze? nie, raczej ubieram swoje myśli w ładne słowa, dobrze idzie mi uzewnętrznianie myśli, uczuć. prowadzę bloga od kilku lat. Link to post
PLANETA 0 Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Raczej nie lubię pisać i tego nie robię. :] Link to post
agusiek 3 Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Moje pisanie kończy się na bazgraniu notatek w zeszycie na lekcji. Nigdy nie pisałam pamiętnika, ani wierszy. Chociaż lubię pisać recenzje, opowiadania itd. ( oczywiście na potrzeby szkolne). Link to post
slank 0 Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Kiedyś dużo pisałam. Nieudolnie, ponieważ bardzo szybko traciłam zapał. Link to post
Prophet 1 Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Kiedyś miałem zajawkę na pisanie opowiadań z gatunku horroru, fantastyki albo sci-fi. Do dzisiaj na dysku w kompie zalega kilka niedokończonych projektów, które tak sobie czekają aż do nich wrócę. I jak znam siebie, to pewnie jeszcze sobie poczekają... ;] Link to post
comewithme 0 Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Mama zawsze powtarzała mi, że całkiem nieźle piszę. Acz... Jakoś nigdy nie mogłam przekonać się do swoich tekstów, więc w końcu zaprzestałam w ogóle. Ale może jeszcze kiedyś coś wyskrobię... :D :) Link to post
Frodeck 4 Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Kiedyś starałem się pisać opowiadania fantasy, ale zawsze w głowie jakoś wyglądało to lepiej niż gdy już przelałem swoje wizje na papier :P potem wszystko poszło na laptopa, a potem po formacie straciłem wszystko niestety Link to post
margot1616 73 Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Bardzo lubię pisać. Piszę wiersze, opowiadania, chodzi mi czasem po głowie, by porwać się na coś większego. Czy to umiem - nie wiem, ale na pewno sprawia mi to przyjemność.;) Link to post
unrealisticdreams 9 Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Jak byłam nastolatką to pamiętniki pisywałam namietnie chyba z 6 zeszytów sie zebrało i musze przyznać, że fajne to było i mi pomagało jakos wyrazić siebie to co czuje i mysle :) Jednak wszystkies paliłam gdy po kilku latach zabralam sie do ich czytania. Śmiać mi sie chciało z tych bzdur. Link to post
K4K 27 Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 jak mam humor to siądę zapodam bit w słuchawki i pisze i pisze i pisze :D ale to zalezy ;) czesto pod wplywem chwili wpada pare linijek do lba i trzeba je zapisac chocby na komorce co by zrobic cos z tego kiedys w domu ;) Link to post
Allyna 6 Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Lubię pisać opowiadania, ale zwykle jak pisze to takie dla siebie. Nie rozpowszechniam raczej. Link to post
Lexis 15 Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 To w zasadzie mój sposób na życie. Ostatnio głównie piszę wiersze, czasem jakieś krótkie formy. Myślę nad napisaniem czegoś dłuższego i chyba to marzenie się spełni, bo trzeba w końcu wziąć się za magisterkę :P Link to post
sparqe 10 Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Nawet lubię, ale ostatnio nie mam na to zbyt dużo chęci, ani czasu. Najpierw pisałam wiersze (jakieś 2 lata temu), a potem zaczęłam pisać teksty piosenek oraz opowiadania. Póki co jednak wolę się tym z nikim nie dzielić. ; d Link to post
AlreadyUnloved 2 Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 też się czasami tak bawie ale nikomu zazwyczaj tego nie pokazuje ;3 (dzisiaj napisałem 3) to jest progress. może kiedyś udostępnie :) Link to post
HorrorcoreDzifko 15 Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Jakoś nigdy nie ciągnęło mnie do pisania pamiętnika. Chyba tylko i wyłącznie z racji na to, iż może się do niego dobrać osoba niepowołana.. i wtedy byłoby niemiło :D Link to post
semidiablo333 8 Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Lubię czasem coś skrobnąć, nazbierało się nawet trochę makulatury. Na szczęście tych kilka osób, którym przypadło zapoznać się z moimi wypocinami, przeżyło. Traktuję tę pisaninę w kategorii lekarstwa, jak się w człowieku zbyt dużo nazbiera, to czasem trzeba wsadzić dwa palce głęboko do gardła... Link to post
Disorder 332 Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 pisałam pamiętnik i wiersze w podstawówce, w gimnazjum i liceum kilka tekstów, ale wszystko wyrzuciłam. ostatnio mam dużo pomysłów i zapisuję sobie pojedyncze zdania albo kilka wersów - może kiedyś to skleję w sensowną całość. Link to post
joobler 0 Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Bardzo lubię pisać, nawet ostatnio brałam się za pisanie książki, ale napisałam tylko 23 strony, które wydały mi się beznadziejne, chciałam je przeczytać na jakiejś kartce ale nie zdażyłam wydrukować bo mi dysk twardy padł i teraz nie mam nawet kropki... A szkoda... Chciałabym pisać książki ale nie wiem jak się do tego zabrac:( Link to post
malynaaaaa 25 Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Zdarza mi się naskrobać na kartce jakieś tam teksty ala wiersze, ale to tylko w formie zabijania nudy raz na jakiś czas albo na czyjąś prośbę :) I ostatnio bardzo rzadko wrzucam jakieś swoje przemyślenia na bloga, ale kiedyś robiłam to częściej. Link to post
Maurycy 225 Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Pisanie nie jest moją mocną stroną, mam matematyczny umysł i wszelkie eseje i raporty są po prostu męczarnią. Czasem mam tylko chwile olśnienia w których coś tam nastukam, ale są krótkotrwałe. Link to post
Recommended Posts