Jump to content

Pisanie

Pogodynka

Recommended Posts

Ja także lubię pisać, na codzień jestem dziennikarzem-amatorem, zajmuję się sportem. :) Pisanie jest moim hobby i pasją, z którego niestety ciężko jest wyżyć, bo grono dziennikarzy "zawodowców" jest bardzo ciasne i nie jest łatwo się do niego dostać.

• 1 month later...

Także wolę pisać ale nie oznacza to że lubię to robić. Na brak kreatywności nie narzekam ale mam problem z przelewaniem myśli na papier, wolę symboliczne i abstrakcyjne notatki których prawdopodobnie nikt inny by nie zrozumiał. Wypracowania są dla mnie torturami, tym bardziej że pisząc je załącza mi się tryb pedanckiego natręctwa i trudno mi zrobić to na odwal.

Edited by Jaskier
  • 8 months later...

wszelakie są u was rzeknę  możliwości i tyle prestiżu i dobroduszności  gratuluje  będąc jak kwiat opadły sluga  schylony panie i panowie powiem w kilku zdaniach albo w jednym słowie dumać wymyślac krzesac iskry z duszy lecz tylko poeta ktory w tlum wyruszy ognien wieczny w umysle wznieca  i mury potrafi kruszyc wiec glowa do gory i machnac reka  po glowie  by   poprawic wloski szkoda bzdury gadac plesc by  swa gadka jak mieczem wladac kluc ludzi nim aby mieli troski 

Edited by jeruka9-san
  • 11 months later...
  • 4 months later...