ŁysyGość 0 Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 I ja lubię pisać - na co dzień żem copywriterem, prywatnie żem blogerem, także lubię, lubię. : ) Link to post
sołtys 5 Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Ja także lubię pisać, na codzień jestem dziennikarzem-amatorem, zajmuję się sportem. :) Pisanie jest moim hobby i pasją, z którego niestety ciężko jest wyżyć, bo grono dziennikarzy "zawodowców" jest bardzo ciasne i nie jest łatwo się do niego dostać. Link to post
Cypis 0 Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 pisać głupie komentarze lubię :D Link to post
Nygus 53 Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Codziennie piszę- papierkowa robota ;p Link to post
agnieszka729 0 Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 (edited) A ja lubię pisać i lubię snowboard :) z połączenia tych pasji piszę bloga, moja radosna twórczość pod adresem :) http://swiatsnowboardu.blogspot.com/ Edited January 14, 2015 by Marcinox Kodowanie linków.. Link to post
dobrodziejka 30 Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Uwielbiam pisać, profesorowie zawsze mieli sporo czytania - jeśli trzeba było napisać, wymyślić jakiś temat do opracowania. :) Link to post
Marcinox 37 Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Pisze twórczo :D ale chyba tylko eski :D Link to post
dobrodziejka 30 Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Coś w tym chyba jest,ponieważ wolę pisać niż mówić,łatwiej mi idzie,chociaż jeśli zacznę opowiadać to z detalami i to może trwać i trwać ;) Link to post
Maurycy 225 Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 (edited) Także wolę pisać ale nie oznacza to że lubię to robić. Na brak kreatywności nie narzekam ale mam problem z przelewaniem myśli na papier, wolę symboliczne i abstrakcyjne notatki których prawdopodobnie nikt inny by nie zrozumiał. Wypracowania są dla mnie torturami, tym bardziej że pisząc je załącza mi się tryb pedanckiego natręctwa i trudno mi zrobić to na odwal. Edited January 16, 2015 by Jaskier Link to post
dobrodziejka 30 Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 No właśnie z tym problemów nie miewam, szybko myślę i jeszcze szybciej piszę ;) ,żeby tak można było szybko zdobywać pieniądze...wow.....;) Link to post
jeruka9-san 4 Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 (edited) wszelakie są u was rzeknę możliwości i tyle prestiżu i dobroduszności gratuluje będąc jak kwiat opadły sluga schylony panie i panowie powiem w kilku zdaniach albo w jednym słowie dumać wymyślac krzesac iskry z duszy lecz tylko poeta ktory w tlum wyruszy ognien wieczny w umysle wznieca i mury potrafi kruszyc wiec glowa do gory i machnac reka po glowie by poprawic wloski szkoda bzdury gadac plesc by swa gadka jak mieczem wladac kluc ludzi nim aby mieli troski Edited October 1, 2015 by jeruka9-san Link to post
Cesarski Egzekutor. 10 Posted October 3, 2015 Report Share Posted October 3, 2015 Ja też lubię pisać ale wstydzę się swych wypocin. Link to post
Nygus 53 Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Wolę czytać... ale jak trzeba coś skrobnąć też potrafię... Link to post
Summer 1 Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Dużo czytam, dużo piszę, mam nadzieję wkrótce wydać coś obszerniejszego. Zobaczymy, jak się wszystko potoczy. Link to post
Petroleo 0 Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Lubię i piszę sporo (głownie opowiadań), ale na razie nikomu nie pokazuję. Takie hobby ;) Link to post
Recommended Posts