Myś 9 Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Nigdy łowienie ryb mnie nie ciekawiło, zawsze to była strata czasu i nuda :) Link to post
T85 95 Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Oj kiedyś to lubiałem teraz nie mam na to czasu niestety :) Link to post
Psychodela 3 Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Byłam raz z wujem na rybach, nuda niesamowita. To ewidentnie nie dla mnie, zostawiłam to i poszłam spać do samochodu. Ryby nie jem, przez wegetarianizm. Link to post
Ingrid 0 Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Wypad na ryby to rewelacyjny relaks, można sie wyluzaować, ale amo wędkowanie wogóle mnie nie kręci. I trzeba wstwać o takich koszmarnych porach z samego rana, a najlepiej jeszcze przed świtem :eek: Link to post
Cornel 0 Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Byłem kilka razy i generalnie za tym nie przepadam. Raz - momentami robi się naprawdęęę nudno, dwa, walka z rybką. Dziwnie jest mi odbierać komuś świadomie życie, zwłaszcza czemuś, co jest większe od komara. Link to post
sfr 0 Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 byłam kilka razy, z ojcem, z wujkami. strasznie mi się podobało, chociaż nic szczególnego nie robiłam ;D kusi mnie żeby pojechać z kumplami, ale wiadomo jak takie ich wypady się kończą :oczami: Link to post
Gary 1 Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Kiedy byłem mały, boja wiem 10-11 lat to uwielbiałem jeździć z ojcem na ryby. Później mi przeszło. Zawsze rozbrajało mnie to że nikt nie wyciągał zbytnio ryb tylko my xD Link to post
icydrug 135 Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Lubię, ciągle to robię z ojcem i szwagrem. Nie robię tego dla złowienia ryby, często nawet te złowione wypuszczam z powrotem. Robię to dlatego żeby posiedzieć i posłuchać szumu wody i się odprężyć. Rekreacja przede wszystkim. Link to post
Frodeck 4 Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Nie nałogowo ale lubię posiedzieć na rybach. Tak jak icydrug, głównie dla relaksu Link to post
Melancthe 3 Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Chodzi ktoś z Was na ryby? Lubicie to? Uwielbiam wędkarstwo, co prawda nie odnotowałam większych sukcesów w tej dyscyplinie, ale nic nie może zastąpić chwil spędzonych w ciszy na oczekiwaniu na rybkę. Hah człowiek w pełni skupia się na swoim "zadaniu", a jednocześnie może odpocząć i zostawić "za sobą" wszystkie troski dnia codziennego. Jeżeli chodzi o miejsce to owszem, całkiem niedaleko mam kilka dogodnych "miejscówek" - stawy, rzeki. Link to post
Guśka 13 Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Chodziłam kiedyś na ryby z tatą, fajne zajęcie. Nic w prawdzie nie złowiłam, byłam bardzo mała wtedy. Mam nawet blisko.. z 10-20 km. Link to post
Jacqueline 20 Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 W moich okolicach corocznie organizowane są jakieś zawody kto najwięcej złowi. Cieszą się dużą frekwencją, ja jednak nigdy nie jarałam się tym. Link to post
Disorder 332 Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 nie rozumiem tej formy spędzania czasu... z tego co się orientuję to jedni łowią ryby i je zabierają ze sobą (jedzą), a inni łowią, robią sobie fotę i wrzucają do wody. dla mnie to jest dziwne, bo nie rozumiem, jak można być tak cierpliwym, ale jeśli kogoś to uspokaja czy cokolwiek - cóż, niech się bawi. Link to post
Niebieska 224 Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 Mnie to by się nie chciało tak wcześnie wstawać, wystarczy, że do pracy muszę wstać o 6 😞 Link to post
Recommended Posts