Jump to content

Czego słuchasz w tej chwili...

Guest Amethyst

Recommended Posts

Hemp Gru - Sami swoi

Hemp Gru - To jest to

Naszło mnie na słuchanie 'Klucza' ;)

[ Dodano: 2010-08-25, 00:39 ]

HWDP śmierć k**wom i frajerom

Na zawsze wolność ludziom i złodziejom

A także:

Domowe kłopoty nie z powodu floty

Dzieciak na gigant przez ojca pedofila

Matki morderczynie nie ludzie a świnie

Za to na chwilę trafiają do puszki

Ukradniesz dwie gruszki i wyłapiesz więcej

Niesprawiedliwość aż opadają ręce

Służbista na zmianie i masz przechlapane

wp***dol za chęć do życia

Wiesz co jest grane

W mordy je***e ku*** rozjeżdżałbym walcem

Za kasę marną brata bić jesteś już gotowy

Wybij sobie z głowy szukać na komendzie pracy

ch*** idzie na łatwiznę bo zarobić nie potrafi

Przekonasz się dopiero gdy bliskiego przez szmaty stracisz

Ale lepiej wybrać najsłabszy fragment i twierdzić, że utwór nie przedstawia żadnego poziomu. Prawda jest taka, że w policji od dawna następuje ku***two i upadek zasad, a Hemp Gru czy nawet Firma(w niektórych kawałkach, nie zmienia to faktu że są słabi) bardzo dobrze przedstawia tą sytuację. Owszem, są również porządni policjanci, ale to nieliczne wyjątki. Bo są psy i policjanci. Miałem do czynienia z policją swego czasu i do dziś pozostała nienawiść.

Ale lepiej wybrać najsłabszy fragment i twierdzić, że utwór nie przedstawia żadnego poziomu.

Tak wygląda prawie cały tekst.

Prawda jest taka, że w policji od dawna następuje ku***two i upadek zasad, a Hemp Gru czy nawet Firma(w niektórych kawałkach, nie zmienia to faktu że są słabi) bardzo dobrze przedstawia tą sytuację. Owszem, są również porządni policjanci, ale to nieliczne wyjątki. Bo są psy i policjanci.

Akurat gdy Hemp Gru zauważyło jak ich muzyka oddziałuje na poszczególnych nastolatków, zwolniło. Po prostu ludzie chcieli zrobić coś popularnego i nie spodziewali się, że dzieciaki zaczną mieć parcie na wkładanie organom przymusu penisa w odbyt. Co nie zmienia faktu, że zachowywali się w odbyt.

W tekstach w dodatku raczej ciężko znaleźć wspomniane przez Ciebie podejście "część policjantów to psy, reszta to policjanci". Tutaj ciągle następuje generalizacja.

Wolałbyś, aby policja w takiej formie w jakiej istnieje teraz istniała, czy też aby jej zwyczajnie nie było?

Najśmieszniejsze jest to, że z tego co zauważyłem, na policjantów kształcą się przedstawiciele jp. Taka prawda. Sprawdzałem skład klas mundurowych u mnie w mieście - większość osób jeszcze niedawno najeżdżała ciągle na niebieskich, wyjeżdżała ich od ku***. I w zasadzie spora część owych klas to ludzie z najgorszych części blokowisk, gdzie łatwiej znaleźć bandytę niż policjanta.

Ja ku*** nie rozumiem jak można najpierw na niebieskich najeżdżać, a potem na takiego się kształcić. No chyba, że chcą ich metody ścigania poznać, ale na taki pomysł tym ludziom niewielki umysł nie pozwala.

Miałem do czynienia z policją swego czasu i do dziś pozostała nienawiść.

No to śmiało, powiedz co takiego złego zrobiła Ci policja i za co. Tylko BEZ ZMYŚLONYCH HISTORYJEK.

No to śmiało, powiedz co takiego złego zrobiła Ci policja i za co. Tylko BEZ ZMYŚLONYCH HISTORYJEK.

Po ciężkim pobiciu mojego brata, jedyne słowa jakie usłyszeliśmy od psów to "Nie znaleźliśmy winnych. Ale to dobrze. Niech się pani cieszy, bo gdybyśmy ich znaleźli, to by pani dom zdemolowali."

Dla mnie to ku***two.

EOT