Roffy 0 Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Chodzi mi o tworzenie grafik w komputerze i rysowanie to moje hobby:P kocham to:P Link to post
Guest Amethyst Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 A masz jakieś pracki ? zaprezentowałbyś je tutaj nam? :) Link to post
Roffy 0 Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 A, no mam jakieś:P ale rysunki czy grafikę?? bo jeśli grafikę, to można nawet po sygnie i avku, bo sam je robiłem Link to post
Guest Amethyst Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 ale rysunki czy grafike?? Wszystko :) bo jesli grafike to mozna nawet po sygnie i avku bo sam je robiłemDomyśliłam się ,ze to Ty je zrobiłeś. Bardzo fajne. Więc prosze o więcej przykładów Twego hobby. Link to post
Roffy 0 Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Po 1 przykładnie z tego i z tego:P grafika: rysunek: moze rewelacja to nie jest ale moje własne:P Link to post
Guest Amethyst Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Niczego sobie. Pierwsza pracka fajna. :kiss: Link to post
Roffy 0 Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Wiem bo moja:PP nie no żartuję, prace są na bardzo słabym poziomie moim zdaniem:P Link to post
PLANETA 0 Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Roffy, Ta 1 jest ładna, i jest okey. :D Link to post
pesca 1 Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Uwielbiam rysować. Pokażę kilka swoich prac jak będę miała dostęp do skanera. ;) Roffy, prace niezłe, ale nie w moim stylu. Za 'skejciarskie' :P Link to post
Guest Anonymous Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Od kilku lat webdesign. Fakt, jeszcze nie profesjonalnie, ale z zamilowania. Swego czasu tworzylem rowniez tekstury do gier, ale dawno nie stworzylem niczego z tego rodzaju. Link to post
Nawiedzona 0 Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Żeby coś wsiąść sie za rysowanie to musi mi sie strasznie nudzić, jak dotąd to moje "prace" wyglądają jak bazgroły 6-letniego dziecka :hihi: Link to post
Psychodela 3 Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Żeby coś wsiąść sie za rysowanie to musi mi sie strasznie nudzić, aczkolwiek zdaje sobie sprawe, że rysuje ładnie ;33 Tyle, że leń ze mnie i nigdy mi się nie chce. Teraz jestem skazana na rysowanie map. A grafikiem certyfikowanym juz jestem, więc osiągnęłam wystarczająco w tej dziedzinie;D Link to post
L3oN 0 Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Ja uwielbiam grafikę xD... ale i tak nie za dużo umiem xD Link to post
Dekster 0 Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Od paru lat webesign. Świetna rozrywka, uwielbiam to. Ale rysować nie umiem w ogóle, trzęsą mi się ręce i nie jestem w stanie po prostu tego robić :D. Link to post
akurat 2 Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 Czasem lubię coś tam sobie stworzyć w programie graficznym. Ale to tylko tak z nudów, wiem, że cuda to to nie są. Link to post
Koleszko 204 Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Grafika mnie kręci , Mnie też :D Link to post
Wyeliminowany 17 Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Jedynie co to graffiti, chciałbym w przyszłości tatuować ludzi : ] Link to post
K4K 27 Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Cóż, ja tam sporo rysuje.. :P czasem po ścianach, czasem po papierze, a czasem po ludziach - już na stałe :) jak się odważę to zapodam jakieś pracki :) Link to post
Pyskata. 179 Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Ja się tym nie zajmuję i średnio się znam na grafice komputerowej, ale gdy ktoś ma do tego rękę, to na prawdę może stworzyć cudo! Parę razy widziałam ładne prace, fajna rzecz, zajmuje dużo czasu, ale warto, bo są efekty :D Link to post
Mercutio 5 Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Jestem grafikiem komputerowym, niebawem może przedstawię swoje portfolio. Zajmuję się webdesignem, sygnaturki i tapety mnie nie kręcą ;) A rysować kompletnie nie umiem :P Link to post
Guest Anonymous Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Czasem rysuję, moje prace nie są jakieś ładne, ale po prostu niekiedy lubię wziąć ołówek i coś nabazgrać. Kiedyś graffiti chciałam się nauczyć, ale jakoś w końcu skończyło się na chęciach, może w przyszłości. Link to post
Koleszko 204 Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Coś nie coś potrafię. Mam zamiar przerzucić się webdesign. (bardziej opłacalne) :D Link to post
icydrug 135 Posted October 10, 2011 Author Report Share Posted October 10, 2011 Photoshop CS2 i kartka + ołówek. Choć kiedyś siedziałem w Photoshopie, to jakoś znudziło mnie to i przerzuciłem się na kartkę papieru, a photoshop skill jakoś się zaczął pogarszać. Link to post
Guśka 13 Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 A zabawą ( rysowanie ) w paincie to też grafika? :D Pochwalę się paroma pracami: Skorpion Muzyka Link to post
Recommended Posts