Guest Amethyst Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Panowie : korzystacie z solarium? Panie : co myślicie o Panach z opalizną made solarium? :) Laluś czy co? =P Link to post
Roffy 0 Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Dla mnie jak facet na solarke pójdzie to homoseksualista albo jakis Ken :P Po co facetowi solarka? Link to post
Guest Amethyst Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 po co facetoi do solarki Może po to aby podobać się kobietom? :) Lub zwyczajnie ,żeby nie być bladym :) Link to post
Guest Dev Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Nie korzystam z tego. W ciepłej porze często opalę się naturalnie. Link to post
Kaha 1 Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 OK, ale jak jest zima opalenizny ni ma :P Link to post
rebellious angel 80 Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 No pierwsze co bym pomyślała o facecie, który chodzi do solarium to laluś. No może nie jest piękne jak ktoś jest blady jak ściana, ale sama bym chyba nie poszła do solarium i nie podoba mi się to za bardzo, a co dopiero w wypadku mężczyzn. Na słoneczku też da się opalić. :) Link to post
Kaha 1 Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 A mi, jeżeli nie przesadzi, to solarium u faceta nie będzie przeszkadzać. Link to post
MalinoweLove 0 Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Dokładnie. Gdy nie chodzi spalony, to oczywiście, niech będzie fajnie opalony. Aby nie przesadził, bo wtedy to nie za ładnie wygląda. Link to post
Kaha 1 Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Aby nie przesadził, bo wtedy to nie za ładnie wygląda. Wtedy mogę pomyśleć, że "laluś" lub "nie zna granic". :) Link to post
Ropson 0 Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 wiec tak ja korzystam a dlaczego? tańcze taniec towarzystki wiec tam jest wymagana opalenizna a jak wiadomo samo opalacze nie opalają zbyt dokładnie;] Link to post
Guest Anonymous Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Panie : co myślicie o Panach z opalizną made solarium? :) Laluś czy co? =P Eeee.. nie laluś tylko poprostu bardzo dba o wygląd a to dwie inne sprawy . :) Link to post
Zeenie 0 Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Facet solarka? xD to nie prawdziwy mężczyzna a ciota.... Link to post
melassa 2 Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Facet po solarium- ok, czemu nie, wszystko jest da ludzi, ale facet (zresztą kobieta też) z opalenizną na Indianina to dno i sześć metrów mułu:) Link to post
Roffy 0 Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Facet solarka? xD to nie prawdziwy mężczyzna a ciota.... dokładnie facet ktory chodzi na solarke tak o to dla mnie ciota a nie facet jak sie chce opalac i stac kgo na chodzenie na solarke to niech se wyjedie gdzies i złapie naturalnej opalenizny Link to post
melassa 2 Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 jak sie chce opalac i stac kgo na chodzenie na solarke to niech se wyjedie gdzies i złapie naturalnej opalenizny Skarbie, minuta solarium kosztuje od 80 groszy do 1,5 zł. Jakieś pół godziny (po 5 minut 2 razy w tygodniu przez trzy tygodnie) daje efekt tygodnia leżenia plackiem na Majorce, więc nie gadaj z łaski swojej głupot. Macho się znalazł, patrzcie państwo :rotfl: Link to post
Roffy 0 Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Skarbie, minuta solarium kosztuje od 80 groszy do 1,5 zł. Jakieś pół godziny (po 5 minut 2 razy w tygodniu przez trzy tygodnie) daje efekt tygodnia leżenia plackiem na Majorce, więc nie gadaj z łaski swojej głupot. Macho się znalazł, patrzcie państwo :rotfl: ja napewno sie nie bede opalał w solarce dla mnie solarka jest dla chłopakow a jezeli ktos uzywa jej to albo musi bo np ma prace w ktorej musi dobze wygladc albo jest lausiem i tyle z mojej wypowiedzi Link to post
melassa 2 Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 A ja nie mówię, że Ty masz się opalać, tylko że masz nie gadac głupot w rodzaju "jak kogoś stać na solarium to niech pojedzie się opalać na Majorkę" :) Link to post
kiriosz 2 Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 ja napewno sie nie bede opalał w solarce dla mnie solarka jest dla chłopakow Sam sobie przeczysz. Przed chwilą mówiłeś, że solarium jest nie dla facetów O_o Według mnie mężczyźnie nie wypada chodzić do solarium. Mówi się, że dla ludzi wszystko, jednak niektóre rzeczy pasują tylko do kobiet a inne do mężczyzn ;P Link to post
BaChmenka 1 Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Solarka jest bardziej kobieca.. Ale opaleni faceci to niezłe ciachaa.. :love: :sex: Link to post
Guest Amethyst Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Wszystko z umiarem. Lekka opalenizna nie wygląda bynajmniej źle. Nie mam nic przeciwko. Link to post
Roffy 0 Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Solarka jest bardziej kobieca.. Ale opaleni faceci to niezłe ciachaa.. :love: :sex: to kochanie mnie i tak traczej tam nie zbaczysz Link to post
krolewskie 1 Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Solarium jak najbardziej dla wszystkich , ale z umiarem :) Link to post
Çetin 1 Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Nigdy nie wybiorę się do solarium i uważam facetów, którzy chadzają, za "spedalonych". Również u kobiet - w nadmiarze - wygląda to nieatrakcyjnie. Link to post
BaChmenka 1 Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Chodzi o lekką naturalnie wyglądającą opaleniznę, a nie spalonych kenów i barbi :) Link to post
Roffy 0 Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 I tak na solarkę nie pójdę dla mnie to śmieszne, żeby facet chodził do solarki Link to post
Recommended Posts