Jump to content

Facet na solarium

Guest Amethyst

Recommended Posts

Guest Anonymous

Panie : co myślicie o Panach z opalizną made solarium? :) Laluś czy co? =P

Eeee.. nie laluś tylko poprostu bardzo dba o wygląd a to dwie inne sprawy . :)
Facet solarka? xD to nie prawdziwy mężczyzna a ciota....

dokładnie facet ktory chodzi na solarke tak o to dla mnie ciota a nie facet

jak sie chce opalac i stac kgo na chodzenie na solarke to niech se wyjedie gdzies i złapie naturalnej opalenizny

jak sie chce opalac i stac kgo na chodzenie na solarke to niech se wyjedie gdzies i złapie naturalnej opalenizny

Skarbie, minuta solarium kosztuje od 80 groszy do 1,5 zł. Jakieś pół godziny (po 5 minut 2 razy w tygodniu przez trzy tygodnie) daje efekt tygodnia leżenia plackiem na Majorce, więc nie gadaj z łaski swojej głupot. Macho się znalazł, patrzcie państwo :rotfl:

Skarbie, minuta solarium kosztuje od 80 groszy do 1,5 zł. Jakieś pół godziny (po 5 minut 2 razy w tygodniu przez trzy tygodnie) daje efekt tygodnia leżenia plackiem na Majorce, więc nie gadaj z łaski swojej głupot. Macho się znalazł, patrzcie państwo :rotfl:
ja napewno sie nie bede opalał w solarce dla mnie solarka jest dla chłopakow a jezeli ktos uzywa jej to albo musi bo np ma prace w ktorej musi dobze wygladc albo jest lausiem i tyle z mojej wypowiedzi
ja napewno sie nie bede opalał w solarce dla mnie solarka jest dla chłopakow

Sam sobie przeczysz. Przed chwilą mówiłeś, że solarium jest nie dla facetów O_o

Według mnie mężczyźnie nie wypada chodzić do solarium. Mówi się, że dla ludzi wszystko, jednak niektóre rzeczy pasują tylko do kobiet a inne do mężczyzn ;P