Jump to content

Facet na solarium

Guest Amethyst

Recommended Posts

13 godzin temu, Wania napisał:

Ehe.

A zresztą...

Sen z powiek spędza mi myśl, że ktoś da minusa. Gdyby nie to, że od czasu do czasu przypalę " lawendę ", to bym pierdolca dostał z obawy o pozbawienie mnie stopnia oficerskiego. A zresztą... 

13 godzin temu, Wania napisał:

Ehe.

A zresztą...

Waniuszka, dam ci plusiora, boś ostatnio markotny jesteś jak panna na wydaniu. 

8 godzin temu, Niebieska napisał:

A może po prostu przestań się bawić w to dawanie minusów? Bo to już robi się nudne. To dotyczy też Robiego. Dorośli faceci a zachowujecie jak nastoletni gówniarze.

Jestem trochę socjo i psycho. Mam tak od dziecka, nie lubię jak frajerzy znęcają się nad dziećmi, kobietami i dziewczynami. Dawno temu dałem w ryja gościowi, który dokuczał otyłej koleżance, za to poniosłem surowe konsekwencje, pomimo tego niczego nie żałuję. Teraz postąpiłbym dokładnie tak samo. Robi czy też nie robi namolnie frajerzył i zastraszał Disorder, dlatego mu to pamiętam i ma u mnie pr***ebane. 

8 godzin temu, Robi.Wielki napisał:

Jestem supernowy gościem :) 

Prrrrrr!! Psssss... Bum, bum!!

20 minut temu, Niebieska napisał:

Ty napisałeś na shoutboxie, że Robi chce zgwałcić Disorder.

Widocznie miał ochotę to zrobić. Ale, - "Od ochoty do roboty droga daleka, nieraz kućka zawiedzie i masz babo śledzie ". Dlatego pytałem, czy mu stoi, bo jakoś nerwowo przebierał nogami. 

Pamiętam, że wtedy gościu nic nie odpowiedział, wobec powyższego uznałem, że ma problemy z erekcją i nie stanowi zagrożenia. Myślę, że w tej materii nic u niego się nie zmieniło. Disorder po tym nieprzyjemnym dla niej zdarzeniu opuściła forum pogrążając nas wszystkich w żałobie. Może wróci kiedyś do nas, może czas zaleczy ranę w jej psychice, ponieważ była to dziewczyna niezwykle delikatna i czuła na wszelkie grubiańskie zachowania. Miejmy nadzieję , bo przecież nadzieja umiera ostatnia. 

8 godzin temu, Janko Bzykant napisał:

zgwałcić

https://pl.wikipedia.org/wiki/Zgwałcenie

Widać ze hejt robi swoją robotę. Bo Janko Bzykant, dał hejta i tak poleciało.   

8 godzin temu, Janko Bzykant napisał:

Dlatego pytałem, czy mu stoi, bo jakoś nerwowo przebierał nogami. 

I tu właśnie Janko Bzykant, odwracasz kota ogonem, bo sam byś chciał. 

8 minut temu, Niebieska napisał:

No właśnie Janko, to, że ktoś się komuś podoba nie znaczy, że zaraz by go zgwałcił. To dla mnie był bardzo niesmaczny żart z twojej strony. 

Nie. Powodem był niejaki Robi. Disorder obawiała się jego " barokowych " zaczepek. 

8 minut temu, Niebieska napisał:

No właśnie Janko, to, że ktoś się komuś podoba nie znaczy, że zaraz by go zgwałcił. To dla mnie był bardzo niesmaczny żart z twojej strony. 

Niejaki Robi był bardzo namolny. Można zapoznać się z jego ' ciekawymi wypowiedziami ' na czatbox- ie.

12 minut temu, Niebieska napisał:

Dziwnie się zachowywał, więc miałem prawo twierdzić, że z nim jest coś nie w porządku. 

9 godzin temu, Niebieska napisał:

Ty napisałeś na shoutboxie, że Robi chce zgwałcić Disorder.

Że jest napalony i że ją zgwałcić.

Chce - to nie znaczy, że jest w stanie to zrobić. Chyba był napalony, bo zaczepiał biedną dziewczynę na maksa. Teraz powinien podkulić ogon i zmówić paciorek na odpuszczenie grzechów. 

To teraz każdy facet, który zaczepi dziewczynę to gwałciciel i zboczeniec? Weź się zastanów zanim coś napiszesz. Dziwnie się zachowywał bo nie czuje się tu dobrze, wszyscy mają do niego pretensje (oprócz Blacki i Jacka) to się dziwisz. Jeszcze ty od razu zaatakowałeś go i zdziwiony jesteś, że nie przepada za tobą. A Disorder sama sobie z nim radziła, nie potrzebowała rycerza do obrony. 

25 minut temu, Niebieska napisał:

To teraz każdy facet, który zaczepi dziewczynę to gwałciciel i zboczeniec? Weź się zastanów zanim coś napiszesz. Dziwnie się zachowywał bo nie czuje się tu dobrze, wszyscy mają do niego pretensje (oprócz Blacki i Jacka) to się dziwisz. Jeszcze ty od razu zaatakowałeś go i zdziwiony jesteś, że nie przepada za tobą. A Disorder sama sobie z nim radziła, nie potrzebowała rycerza do obrony. 

Wania też ma do niego pretensje?!  To już gruba przesada. Jeśli chodzi o mnie, to zawsze będę bronił kobiet i dzieci i nie pozwolę, aby ktoś ich zaczepiał. Niech sobie to Robi zapamięta,  że najlepiej gdyby trzymał ręce w kieszeniach, nie tylko w mroźne dni i upalne noce. Jestem białym rycerzem na czarnym koniu ze stadniny z Janowa Podlaskiego, który walczy ze złem wszelakim. 

Chyba Ci Janko ta szałwia zaszkodziła bo pierdzielisz jakieś głupoty. Robi nie jest mistrzem podrywu, ale robienie z niego gwałciciela i zboczeńca to już gruba przesada. Nie rób z siebie Janku bohatera na siłę bo wychodzisz conajmniej śmiesznie. Disorder się znudziła forum, nie pierwszy i nie ostatni raz i dorabianie do tego ideologii jest głupie. 

Cicho Niebieska, bo jest Janko Bzykant obrazi na nas, i dostaniesz minusa. :) 

😂😂😁😁

A dopiero było że to są jaja, a teraz już nie ?  Janko Bzykant gorzej niż baba. Wielki sorki wszystkim kobietom. 

Bzykant ba urażoną dumę . Ja dla jaj daje – a też się odwdzięcza i tez daje i focha ma.  Ale jaja  :) 

Janko Bzykant może hejtować kogoś np. na  SB i nazywać go gwałcicielem, a jak samemu ma „–„ to jest foszek   :) 

Godzinę temu, Niebieska napisał:

Chyba Ci Janko ta szałwia zaszkodziła bo pierdzielisz jakieś głupoty. Robi nie jest mistrzem podrywu, ale robienie z niego gwałciciela i zboczeńca to już gruba przesada. Nie rób z siebie Janku bohatera na siłę bo wychodzisz conajmniej śmiesznie. Disorder się znudziła forum, nie pierwszy i nie ostatni raz i dorabianie do tego ideologii jest głupie. 

Oczywiście, że nie jest on mistrzem podrywu, śmiem twierdzić że w bliskim kontakcie z kobietami zapomina o języku w gębie, bo jak napisałaś jest bardzo nieśmiały. Nie wnikam, co jest tego przyczyną. Że jest zboczeńcem - to nie mam odpowiedniej wiedzy, aby tak twierdzić. Zdaję sobie sprawę z tego, że cnoty jakim hołduję dokonały żywota wraz z Don Kichotem z La Manchy. To nie ideologia, tylko  git zasady,  albo nawet super gites zasady. Nie chwaląc się jam jest ostatni ze sprawiedliwych - Janko Bzykant z Lignitz. 

35 minut temu, Robi.Wielki napisał:

Heee no tak,  jednak Janko Bzykant to nie rycerz na białym koniu, może w gadce ale nie w zachowaniu.  

No!  Wreszcie forum ruszyło, Robi się przebudził, a i naszej szanownej koleżance ciśnienie się podniosło. Nie jestem taki zły, to tylko pozory. 

33 minuty temu, Niebieska napisał:

No aktualnie tego nie pokazuje.

Jaki tam ze mnie rycerz. Ostatni raz siedziałem na koniu jak miałem pięć latek. Konik był z drewna i miał bieguny. Po kwadransie husiania zrezygnowałem z zabawy, bo mnie d*pa zabolała od twardego siodełka. 

53 minuty temu, Niebieska napisał:

Ale minusowanie postów przeciwnika to już nie jest zachowanie rycesarza ani git zasada tylko zwykłe gówniarskie zachowanie na poziomie dziecka z podstawówki. To nie jest honorowe zachowanie.

Minusy czy plusy, to zwykła d*pa. Nie rozumiem, dlaczego ludzie tak się podniecają pustymi opakowaniami po czekoladkach? Zbyt łatwo dajecie się wkręcać. Jedynie Wania zachowuje odpowiedni dystans, tak charakterystyczny dla ludzi wschodnich rubieży naszej Najjaśniejszej Rzeczypospolitej.