Fiamma 35 Report post Posted December 1, 2013 Ja teraz studiuję dziennie i pracuję, ale będę musiała z tego zrezygnować bo na dłuższą metę na pewno nie da rady... oznacza to cały tydzień na uczelni i cały weekend w pracy, a gdzie życie? ;) Share this post Link to post
Dev 295 Report post Posted December 1, 2013 W weekendy mam naukę, a na tygodniu praca. Nie jest ciężko. Zjazdy raczej co 2 tygodnie także daję radę. Share this post Link to post
val 75 Report post Posted December 1, 2013 pracuję i studiuję. na szczęście zajęcia mam co dwa tygodnie, więc dwa weekendy w miesiącu mam wolne ;p Share this post Link to post
Blackia 117 Report post Posted December 2, 2013 Tez tak mam jak Val...ale z ta roznica,ze mam dwa fakultety i wolny tylko jeden weekend przewaznie. Share this post Link to post
Wiedźma 12 Report post Posted December 2, 2013 Studiuję dziennie, a pracuję w piątek,sobotę i niedzielę, da się to pogodzić, ale wiadomo, że jest mniej czasu na wyjścia, coś za coś. Share this post Link to post
Marcinox 37 Report post Posted February 26, 2015 Bardzo ciężkie połączenie... Brak czasu dla siebie i myślę, że nauka też na tym cierpi, ale.. jeśli ktoś nie chce wykorzystywać ciągle swoich "kochanych" rodziców i być samodzielnym, to cóż jak to mówi Wiedźma: "coś za coś". Share this post Link to post