rebellious angel 80 Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Za pewnie słyszeliście o takich programach. Może oglądacie je? Co myślicie na ich temat? Czy one wyłaniają ludzi, którzy mogą być na prawdę prawdziwymi gwiazdami? Zapraszam do dyskusji. ;) Link to post
Guest Dev Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Oglądałem 3 edycje Jak Oni Śpiewają :) Nie lubię Liszowskiej i nie oglądam już :) Link to post
kiriosz 2 Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Taniec z gwiazdami to kompletna porażka =,= Jak oni śpiewają - oglądałem tylko dwie pierwsze edycje. Coraz to nowsza, to więcej osób nie znam o.o Link to post
Stephanie 1 Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Pierwsza, ew. druga edycja "Tańca..." była ok. "Jak oni śpiewają" nie oglądałam. Obecnie nie oglądam niczego - na szczęście, nie mam telewizora :) Link to post
Guest Amethyst Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Nie posiadam telewizora więc całe szczęście nie oglądam tego badziewia. Link to post
MalinoweLove 0 Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Pierwszą edycję "Jak oni śpiewają" oglądałam, ale reszty już nie. Połowy osób nie znam, już chyba gwiazdy im się kończą, to biorą coraz mniej popularne. Taniec z Gwiazdami tak samo, oglądałam pierwszą edycję, ale teraz to nawet nie wiem kiedy to dokładnie puszczają w telewizji. Link to post
Lorczi 1 Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Nie oglądam czegoś takiego. Nie interesują mnie takie programy. Moim zdaniem to porażka. Link to post
Pogodynka 2 Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 "Jak oni śpiewają" oglądałam pierwszą i trzecią edycję. "Taniec z Gwiazdami" oglądałam pierwsze dwie. Potem już mi się znudziło. Coraz mniej ciekawe to jest. Link to post
Dziki 1 Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 na szczęście, nie mam telewizora :) Nie posiadam telewizora Zaprawdę, nie macie nad czym ubolewać. :D Link to post
Guest Anonymous Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Niech sobie zarabiają pieniądze na tym, mi to nie przeszkadza, ale i tak nie oglądam niczego, oprócz kanałów Discovery :D. Link to post
val 75 Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Na początku coś popatrzyłam. Jednak jakieś to nie ciekawe. I jak Kiri zauważył- kolejna edycja programu- znam coraz mnie osób. Rozwaliła mnie Ola Kwaśniewska w Tańcu z GWIAZDAMI. Naprawdę za***ista z niej gwiazda, nie ma co. Link to post
Guest Amethyst Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Rozwaliła mnie Ola Kwaśniewska w Tańcu z GWIAZDAMI. Naprawdę za***ista z niej gwiazda, nie ma co. O Kasi Tusk już nie wspomnę. Gwiazdy pełną gebą xD Większość nazwisk nie jest mi znana. Jakie gwiazdy? Podobno ma ruszyć nie długo 10 edycja tego programu. :eek: Link to post
val 75 Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Podobno ma ruszyć nie długo 10 edycja tego programu. :eek: To będą same znane osobistości Oni już nie mają czego puszczać w tym tv. Link to post
Mglista 1 Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Równie dobrze mogą wziąć przypadkowych ludzi z ulicy. Niczym nie wyróżniających się tak samo jak te rzekome gwiazdy. :eek: Link to post
rebellious angel 80 Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Podobno ma ruszyć nie długo 10 edycja tego programu. :eek: Omg. Ludzie, kto to będzie jeszcze oglądał? Niczym nie wyróżniających się tak samo jak te rzekome gwiazdy. :eek: A wiesz co, Ci zwykli, przeciętni ludzie mogą być nawet lepsi niż te gwiazdeczki. :] Link to post
Nawiedzona 0 Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Jedno i drugie beznadzieje. ostatnio zastanawiam się czy kiedyś wymyśla coś, co skończy się tylko na pierwszej edycji. Link to post
Secret 1 Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Właśnie mama ogląda u mnie taniec z c*p.ami . Dla mnie to po prostu dwa badziewia. Rysujące ludziom głowy . Link to post
Guest Amethyst Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Wczorajszy odcinek Tańca z gwiazdami dla odmiany nieco zaskoczył. Z programem nie pożegnali się typowani do odstrzału Saleta i Janachowska, lecz całkiem dobrze oceniony Mrozu w parze z Anetą Piotrowską i jej wielkimi ustami. Na prowadzenie wysuwa się Katarzyna Glinka, która wraz ze Stefano Terazzino zdobyła aż cztery "10" i najwięcej SMS-ów. Na drugim miejscu znalazła się Julia Kamińska z Rafałem Maserakiem, a na trzecim - co raczej nie dziwi - uwielbiany przez telewidzów Artur Barciś. Wysokie miejsca zajęli również skomplementowana przez Galińskiego Ola Szwed oraz wyglądająca coraz lepiej z odcinka na odcinek Katarzyna Grochola.Co ciekawe, deklaracje Oceany o wielkiej miłości do Polski okazały się w tym tygodniu zdecydowanie mniej skuteczne - mimo aż 39 punktów od jurorów zajęła dopiero odległe, 7. miejsce. Nie pomogły również pochwały jurorów: Jesteś w tym programie jak rodzynek w cieście! - ocenił Galiński. Wygląda więc na to, że ujawnienie jej taneczej przeszłości miało jednak wpływ na spadek sympatii widzów. pudelek.pl Link to post
Guest Anonymous Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 oglądałem kilka odcinków 2 serii tańca z ... obecnie tego nie oglądam Według mnie tego typu programy są całkowicie głupie i osobiście współczuje wszystkim którzy oglądają wszystkie odcinki tych programów i się jeszcze nimi zachwycają. Tym co zgadzają się tam wystąpić też współczuję ze się zgadzają wystąpić w czymś takim. Słyszałem nawet że jakiś aktor doznał w czasie jednego z takich programów jakiejś ciężkiej kontuzji i trafił do szpitala i matoł jeszcze wrócił do tego programu w tej samej serii a podobno mógł doznać trwałego kalectwa. A te jury to też np. w tańcu ... 2 co się zna, skrzypek i aktorka (gdzie i tak głównie to decyduje publiczność) A ostatnio to nawet chyba na o2 wchodząc na pocztę przeczytałem że ta Tyszkiewicz chce zatańczyć w tańcu .... Link to post
Samiel 0 Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 oglądałem kilka odcinków 2 serii tańca z ... obecnie tego nie oglądam Według mnie tego typu programy są całkowicie głupie i osobiście współczuje wszystkim którzy oglądają wszystkie odcinki tych programów i się jeszcze nimi zachwycają. Tym co zgadzają się tam wystąpić też współczuję ze się zgadzają wystąpić w czymś takim. Słyszałem nawet że jakiś aktor doznał w czasie jednego z takich programów jakiejś ciężkiej kontuzji i trafił do szpitala i matoł jeszcze wrócił do tego programu w tej samej serii a podobno mógł doznać trwałego kalectwa. A te jury to też np. w tańcu ... 2 co się zna, skrzypek i aktorka (gdzie i tak głównie to decyduje publiczność) A ostatnio to nawet chyba na o2 wchodząc na pocztę przeczytałem że ta Tyszkiewicz chce zatańczyć w tańcu .... PS:proszę o usuniecie przez moda mojej wypowiedzi z góry Link to post
Judy Neko 4 Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Bardziej przypadł mi do gustu program Jak oni śpiewają, zwłaszcza że śpiewających aktorów nie kojarzę z żadnymi serialami, bo ich nie oglądam. :lol-sweat: Uważam, że w którejś edycji najładniej śpiewał Piotr Polk, szkoda, że wówczas nie wygrał. Co za głos. :sweet: Link to post
trus 208 Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 wolę JOŚ, bo TzG po tylu edycjach cholernie mi się znudziło . choć w sumie i tak jak to pierwsze leci to mi się oglądać nie chce, bo ogółem mi zbrzydły programy tego typu Link to post
KolorowaMamba 21 Posted September 3, 2010 Author Report Share Posted September 3, 2010 syf jak nic. wolę obejrzeć Super Sweet 16 niż jakiś polski shit. Link to post
carolynn 84 Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Nie oglądałam żadnego z tych programów i nie czuję, aby ominęło mnie coś wyjątkowego. Link to post
Anonimka. 171 Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 a mi żaden nie przypadł do gustu. Nie lubię programów w, których występują celebryci. Wolę YCD czy X-Factor. Link to post
Recommended Posts