Jump to content

"Taniec z gwiazdami", "Jak oni śpiewają"

KolorowaMamba

Recommended Posts

Pierwszą edycję "Jak oni śpiewają" oglądałam, ale reszty już nie.

Połowy osób nie znam, już chyba gwiazdy im się kończą, to biorą coraz mniej popularne.

Taniec z Gwiazdami tak samo, oglądałam pierwszą edycję, ale teraz to nawet nie wiem kiedy to dokładnie puszczają w telewizji.

• 1 month later...

Na początku coś popatrzyłam. Jednak jakieś to nie ciekawe. I jak Kiri zauważył- kolejna edycja programu- znam coraz mnie osób.

Rozwaliła mnie Ola Kwaśniewska w Tańcu z GWIAZDAMI. Naprawdę za***ista z niej gwiazda, nie ma co.

Guest Amethyst
Rozwaliła mnie Ola Kwaśniewska w Tańcu z GWIAZDAMI. Naprawdę za***ista z niej gwiazda, nie ma co.

O Kasi Tusk już nie wspomnę.

Gwiazdy pełną gebą xD

Większość nazwisk nie jest mi znana. Jakie gwiazdy?

Podobno ma ruszyć nie długo 10 edycja tego programu. :eek:

• 2 months later...
  • 5 months later...
Guest Amethyst
Wczorajszy odcinek Tańca z gwiazdami dla odmiany nieco zaskoczył. Z programem nie pożegnali się typowani do odstrzału Saleta i Janachowska, lecz całkiem dobrze oceniony Mrozu w parze z Anetą Piotrowską i jej wielkimi ustami. Na prowadzenie wysuwa się Katarzyna Glinka, która wraz ze Stefano Terazzino zdobyła aż cztery "10" i najwięcej SMS-ów. Na drugim miejscu znalazła się Julia Kamińska z Rafałem Maserakiem, a na trzecim - co raczej nie dziwi - uwielbiany przez telewidzów Artur Barciś. Wysokie miejsca zajęli również skomplementowana przez Galińskiego Ola Szwed oraz wyglądająca coraz lepiej z odcinka na odcinek Katarzyna Grochola.

Co ciekawe, deklaracje Oceany o wielkiej miłości do Polski okazały się w tym tygodniu zdecydowanie mniej skuteczne - mimo aż 39 punktów od jurorów zajęła dopiero odległe, 7. miejsce. Nie pomogły również pochwały jurorów: Jesteś w tym programie jak rodzynek w cieście! - ocenił Galiński. Wygląda więc na to, że ujawnienie jej taneczej przeszłości miało jednak wpływ na spadek sympatii widzów.

pudelek.pl

e1bd5c6600102e094ba6b1c6

• 2 weeks later...
Guest Anonymous

oglądałem kilka odcinków 2 serii tańca z ... obecnie tego nie oglądam

Według mnie tego typu programy są całkowicie głupie i osobiście współczuje wszystkim którzy oglądają wszystkie odcinki tych programów i się jeszcze nimi zachwycają.

Tym co zgadzają się tam wystąpić też współczuję ze się zgadzają wystąpić w czymś takim. Słyszałem nawet że jakiś aktor doznał w czasie jednego z takich programów jakiejś ciężkiej kontuzji i trafił do szpitala i matoł jeszcze wrócił do tego programu w tej samej serii a podobno mógł doznać trwałego kalectwa.

A te jury to też np. w tańcu ... 2 co się zna, skrzypek i aktorka (gdzie i tak głównie to decyduje publiczność)

A ostatnio to nawet chyba na o2 wchodząc na pocztę przeczytałem że ta Tyszkiewicz chce zatańczyć w tańcu ....

oglądałem kilka odcinków 2 serii tańca z ... obecnie tego nie oglądam

Według mnie tego typu programy są całkowicie głupie i osobiście współczuje wszystkim którzy oglądają wszystkie odcinki tych programów i się jeszcze nimi zachwycają.

Tym co zgadzają się tam wystąpić też współczuję ze się zgadzają wystąpić w czymś takim. Słyszałem nawet że jakiś aktor doznał w czasie jednego z takich programów jakiejś ciężkiej kontuzji i trafił do szpitala i matoł jeszcze wrócił do tego programu w tej samej serii a podobno mógł doznać trwałego kalectwa.

A te jury to też np. w tańcu ... 2 co się zna, skrzypek i aktorka (gdzie i tak głównie to decyduje publiczność)

A ostatnio to nawet chyba na o2 wchodząc na pocztę przeczytałem że ta Tyszkiewicz chce zatańczyć w tańcu ....

PS:proszę o usuniecie przez moda mojej wypowiedzi z góry

• 5 months later...

Bardziej przypadł mi do gustu program Jak oni śpiewają, zwłaszcza że śpiewających aktorów nie kojarzę z żadnymi serialami, bo ich nie oglądam. :lol-sweat: Uważam, że w którejś edycji najładniej śpiewał Piotr Polk, szkoda, że wówczas nie wygrał. Co za głos. :sweet:

• 1 year later...
  • 7 months later...