Fiamma 35 Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Wiele kobiet świetnie się nadaje do biznesu i do robienia kariery ale ja tego nie popieram. Jestem za tradycyjnym podziałem ról w związku, niestety dzisiejsza propaganda stworzyła świat takim, jaki jest :) Link to post
dobrodziejka 30 Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Fiamma - to prawda, ale dzisiaj nikt na to nie patrzy,tylko każdy prze do przodu jak czołg,rozbijając przy okazji wszystko to co stoi na drodze. Zresztą kobiety też nie od macochy,potrafią wiele. W dzisiejszych czasach świat stanął na głowie - żony robią karierę, ojcowie biorą "tacierzyński" urlop i siedzą w domu,gotując,sprzątając i niańcząc dzieci. Mało jest takich rodzin? Kobiety jakby nie patrzeć są - co tu dużo mówić, zaradniejsze, sprytniejsze i jeśli wyrzucyją je drzwiami,włażą oknem. ;) Link to post
agnieszka729 0 Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 Czy kobiety mniej nadają się do biznesu? Jakie macie zdanie na ten temat? Czy może to tylko takie stereotypy? ;) Kobiety nadają się tak samo jak faceci, tylko wiecie co? Mnie się wydaje, że część albo się obawia, albo wygodniej jest im mówić, że są babami... więc lepiej siedzieć w domu/pracować na etacie dla kogoś. Ale mówią, że to wszystko wina tego, że są babami. Skąd to pytanie? Dlaczego kobiety miałyby się nie nadawać? Właśnie. Np. znajoma założyła ostatnio stronę: niepotrzebny link : ) Na razie jeszcze nie działa jakoś bajecznie, ale jednak... no coś się ruszyło, ma pomysł. Na e-sklep, ale inny trochę;-) Link to post
dobrodziejka 30 Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 prawda jest taka, że cyckami czasem więcej ugrasz. nasz wdzięk potrafi naprawdę dużo zdziałać. wiedza też się liczy, ale jeśli jesteś naprawdę ładna to najpierw patrzą na Twoje 'wdzięki', a później dopiero dostrzegają walory czysto techniczne- inteligencję i to jak działasz. i jak pisałam wyżej- mamy trudniej, bo jednak chcemy udowodnić, że nasz wygląd to nie wszystko. No nie wiem , nie wiem - dzisiejszy świat jest bardzo okrutny,nie zawsze uroda idzie w parze z inteligencją ;) i nie zawsze cyckami coś się ugra - tak na poważnie ,jednak ważna jest nie tylko uroda, ale i przede wszystkim wiedza,umiejętność wybrnięcia z każdej sytuacji jak i możliwość załatwienia spraw niemożliwych. :) Link to post
Janko Bzykant 79 Posted February 20, 2020 Report Share Posted February 20, 2020 Pieprzone równouprawnienie. Link to post
jagna 4 Posted August 2, 2021 Report Share Posted August 2, 2021 Dziewczyny, niedługo będę szukać ambasadorek do mojego mini sklepu. W ofercie mam kartki, exploding boxy, metryczki ale też dekoracje do pokoi dziecięcych. Więc będę chciała dotrzeć do mam dzieci, które mają piękne pokoje. Współpraca na zasadzie barterowej. Ale ze już przejechałam się wcześniej na takich współpracach przy poprzedniej firmie to mam do Was pytanie. Co warto zawrzeć w takiej umowie barterowej? To co oczekuje od współpracy to piękne zdjęcia, wspominanie o firmie przy pytających postach, udostępnienia postów konkursowych - czyli dobrze działające profile społecznościowe. Co jeszcze jest ważne? Czy przy produkcie ok 100 zł nie za dużo wymagań? Docelowo chciałabym przynajmniej przez 3 miesiące raz w miesiącu wspomnienie o firmie, dla mnie że 2-3 zdjęcia, wspomnienie o firmie kiedy ktoś na grupach będzie pytał i jak będę przeprowadzać konkurs na stronie, udostępnienie na profilach. Dużo? Mało? https://responsywnie.pl/marketing/jak-wybrac-influencera-blogera-do-wspolpracy/ Link to post
Niebieska 224 Posted August 2, 2021 Report Share Posted August 2, 2021 Reklamiarzu przestań już spamować forum. Link to post
Recommended Posts