Guest Amethyst Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Wolicie bardziej nowoczesne meble z elementami metalowymi, jasne czy meble sytlizowane na stare? Ja nie lubie mebli w stylu nowoczesnym np takich z Ikea...wszystko nowoczesne, zimne i mało przytulne. Link to post
Stephanie 1 Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Lubię przestrzeń, więc nie ma mowy o zagraconych wnętrzach. Preferuje klasyczność w połączeniu z nowoczesnością. Link to post
melassa 2 Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 A ja lubię nowoczesne wnętrza z domieszką klasyki. Np. wszystko chłodne i z IKEA albo KLER, a do tego stół po prababci:) Link to post
krolewskie 1 Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Nowoczesne , ze sklepu AGATA w Wawie są to meble chinskie nie drogie ale ładne :) Link to post
melassa 2 Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Nowoczesne , ze sklepu AGATA w Wawie są to meble chinskie nie drogie ale ładne :) Hm, na meble chyba wolałabym wyłożyć trochę kasy i mieć takie, które mi się nie rozpadną za trzy lata:D Link to post
pesca 1 Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Ja lubię klasycznie, ale z dodatkiem takiej nowoczesności. Sama mam pokój urządzony w starym stylu, jest biało czerwony, z trzema obrazami marilyn monroe na jednej ścianie i oświetlonymi lampkami, takie jakby witrażowe karnisze z wiszącymi kryształami. Mi się mega podoba. ;) Link to post
Guest Anonymous Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 nowoczesny bardziej mi przypada do gustu :) Link to post
Guest Anonymous Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Ściany w kolorze niebieskim, jak i łóżko, więc niby nowocześnie, ale na ścianach jest pełno starych zdjęć, radzieckich termometrów, czy rejestracji. Po lewej natomiast ogrom starych monet, noży, bagnetów i świec. Muszę przyznać, że wolę styl retro, niż modern. Link to post
Tabiitha 0 Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Klasyczny styl. Raczej większość,żeby była taka.. starsza. Dużo drewna, ciepłe kolory, ciemniejsze trochę. Styl nowoczesny mi się nie podoba.. i jak będę miała swój własny dom urządzę go w stylu klasycznym. Link to post
stokrota 0 Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Stawiam na styl nowoczesny. Wielka otwarta przestrzeń meble o prostej formie. Szkło lub drewno w połączeniu z metalem to jest to:) Link to post
Pyskata. 179 Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Teraz mam w klasycznym stylu, ale za dwa miesiące się przeprowadzam i całe mieszkanie jest zrobione w nowoczesnym stylu. Ten drugi o wiele bardziej mi się podoba. Link to post
Guest Anonymous Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Zdecydowanie nowoczesny, mimo że w moim pokoju panuje aktualnie nie wiadomo co. Link to post
kissmyass 12 Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Teraz mój domek to jest w stylu baaaaardzo starodawnym, na zewnątrz okiennice, w środku boazeria, i drewniana podłoga ;D Ale nie przeszkadza mi, gdy idąc podłoga trzeszczy mi pod nogami :P Link to post
Jacqueline 20 Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Mój dom jest zdecydowanie w klasycznym stylu, ale jest bardzo przytulny. Denerwują mnie tylko trzeszczące podłogi w moich pokojach na piętrze. Link to post
Guśka 13 Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Klasyczny, na pewno - nie dość, że mieszkam w starym bloku to nie ma tu jak czegoś nowoczesnego zrobić. Link to post
Allyna 6 Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Wolę mieszkanie w stylu nowoczesnym i sama w takim mieszkam ;) Link to post
Lexis 15 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Wolę nowoczesny, jestem zwolenniczką minimalizmu. Lubię połączeni bieli/czerni i intensywnych kolorów. Lubię duże przestrzenie, bo mam lekką klaustrofobię, mocno oświetlone, skromnie umeblowane. Link to post
Mrs_Misery 220 Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Brązowe ściany, ciemne zasłony, blade lampy, obrazy, drewniane meble, wszystko wydaje mi się takie przyjemne. Nie podoba mi się klasyczny, nudny styl, łóżko, stolik, telewizor wszystko ze sklepowego kompletu. Podobają mi się zasłony, ciemniejsze ściany, wielkie kanapy, poduszki, stare meble, wszystko z duszą. Link to post
carolynn 84 Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Ja lubię przytulne mieszkanka :) podobają mi się te raczej w starym stylu, mają już swój urokliwy klimat, charakterystyczną atmosferę jak z bajki, czego czasem brakuje mi w tych minimalistycznych wytworach wyobraźni projektantów. Link to post
margot1616 73 Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 A mi sie podoba coś, co nie będzie ani skrajnym klasycyzmem, ani nowoczesnością. Coś po środku, łączące te dwa style. Link to post
trus 208 Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Jak najbardziej stawiam na styl nowoczesny. Link to post
KolorowaMamba 21 Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Zdecydowanie styl nowoczesny. Link to post
Disorder 332 Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 nie lubię nowoczesnych mebli. lubię nowe, ale stylizowane na stare. głupia przypadłość "nowoczesnych" to te wszystkie kanty, ostrości i przezrocza, ble. Link to post
icydrug 135 Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Cóż, ja mieszak nieco klasycznego umeblowania z nowoczesnym. A jako że mieszkam w Danii, styl klasyczny jest dość nietypowy, i dotyczy głównie ornamentów i dekoracji pokoju. Dlategoż sufit, zamiast zwykłego białego tynku, to ładne, wyszlifowane, ale bron boże lakierowane deski, które przy ścianie zdobi lina marynarska. Wygląda to fajnie, bynajmniej dla mnie. Jedyna rzecz, nie pasująca do nowoczesności reszty pokoju, to chyba 80 calowy ekran do projektora, który zastepuje nieobecny juz w pokoju telewizor. Choć jesli plany sie powiada, i uda mi sie wynając mieszkanie w przyszłym roku, chcę zrobić je na styl azjatycki, dokładniej japoński. Link to post
Luvuu 380 Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Bardziej lubię nowoczesny styl i będę chciała, żeby moje mieszkanie było urządzane w takim właśnie stylu. Choć meble stylizowane na stare też mają swój urok. Wszystko zależy tak naprawdę od dobrania odpowiednich dodatków, kolorystyki. Link to post
Recommended Posts