Maurycy 225 Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Obecnie styl nowoczesny. Link to post
Marcinox 37 Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 Styl nowoczesny, aż oczka graja do takich mebelków. Zaszaleje sobie kiedyś :P Link to post
Nygus 53 Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Nowoczesny styl... biel i szary kolor Link to post
Blackia 117 Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Sama nie wiem.Najlepiej to by mi odpowiadal nowoczesny w stylu wiktorianskim.I nie watpie w to, ze uda mi sie takowy osiagnac :) Link to post
awredkiss 19 Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Raczej wolałabym nowoczesny styl w mieszkaniu, jednak bez przesady. :) Nie lubię mebli i innych średniowiecznych dodatków, mebli za czasów Ludwika XVI, oj nie. Link to post
Manastazja 0 Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 (edited) Mi najbardziej podoba się styl skandynawski, czyli takie proste, czyste i naturalne wnętrza i meble. Ważne aby Reklama były białe i nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba :) Edited November 21, 2014 by Niebieska Link to post
Dev 295 Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Zdecydowanie nowoczesny styl ze stonowanymi kolorami. Link to post
Wanilia 4 Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 czy nowocześnie czy klasycznie, obojętne. ma być przytulnie Link to post
jagna 4 Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 Jestem fanką raczej tradycyjnego wystroju wnętrz. Poza tym uważam,ze takie wnętrza nie wychodzą z mody. Mam u siebie wiele antyków jaki mebli stylizowanych. Łączę je często z nowoczesnymi dekoracjami, dzieki temu powstaje wnętrze nieszablonowe w stylu eklektycznym ;) Jesli szukacie ciekawych mebli, polecam to miejsce: https://www.luxuryproducts.pl/komody.html W sklepie mozna kupic dobrej jakości komody oraz inne dekoracje do mieszkania. Link to post
Recommended Posts