Guest Amethyst Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Nosiliście kiedyś dredy? Może zamierzacie sobie je zrobić? co o nich sądzicie? Link to post
melassa 2 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Nie miałam i nie zamierzam, ale uważam, że dredy utrzymane w czystości i porządku są fajne. Mój brat je ma i współlokatorka też:) Link to post
rebellious angel 80 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Nie nosiłam, jeszcze. ;P Nigdy nie miałam ochoty sobie zrobić ich. Ogółem nie są złe. Mój znajomy miał kiedyś. Nie podoba mi się to u kobiet, u mężczyzn wygląda to całkiem, ale to też zależy jakie one są i jak o nie dba właściciel. :] Link to post
Guest Anonymous Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Nie miałem i jakoś nie mam zamiaru zapuścić. Z bambusami mi się kojarzą. Link to post
Guest Dev Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Dredów nie posiadam i szczerze to mi się to nie podoba za bardzo. Każdy ma swój gust, to nie jest w moim. Link to post
PLANETA 0 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Ja niestety nie toleruje, tego mnie się nie podobają. Link to post
pesca 1 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Nie noszę, nie miałam i mieć nie będę. Niezbyt mi się podobają. Link to post
kiriosz 2 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 A mi się ostatnio one podobają chociaż sam nie chcę ich mieć. Link to post
Kaha 1 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Podobają mi się u facetów. U kobiet mniej. Oczywiście - lepiej gdy są zadbane. I gdy chłopak ubiera się w stylu rege to już w ogóle fajnie. U dziewczyn nie bardzo mi się to podoba, więc sama nie będę mieć ;) Link to post
MalinoweLove 0 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Bardzo mi się podobają dredy, ale sama nie chciałabym mieć. Jednak jeżeli ktoś inny je nosi i dba o nie, to bardzo fajnie wyglądają. ;) Link to post
Dziki 1 Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Mi się podobają, kto wie? Może sobie walne :D Link to post
Tabiitha 0 Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Ach, dredy marzą mi się od dawna, niestety nie zrobię ich ponieważ nie będą mi pasowały. Ale myślę,czy jak mi włosy nie urosną to nie zrobić sobie 3 dredów z tyłu głowy. Link to post
val 75 Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Nie zrobię sobie. A u kogoś mi nie przeszkadza- o ile dba o nie. Bo sterta kurzu na głowie nie wygląda miło. o.O Link to post
Fenoloftaleina 1 Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Za chłopaka w dredach oddam wszystko. Bardzo mi się podobają, szczególnie u mężczyzn. Kiedyś kumpel miał, ale obciął [nawet dał jednego na pamiątkę]. Chciałabym sobie zrobić, ale na razie jest to niemożliwe- mam za krótkie włosy. Może jak mi odrosną sobie zrobię, ale na początek trzy z tyłu głowy. Link to post
Secret 1 Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Nie plątaczy nie miałam i mieć nie będę. Mocno mi się nie podobają. Link to post
Zagadka 14 Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Dredy mi sie nie podobają i nigdy bym sobie ich nie zrobił, kojarzą mi sie z brudem i niezadbanymi ludźmi ale to oczywiście moje zdanie. Link to post
val 75 Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 kojarzą mi sie z brudem i niezadbanymi ludźmi i tutaj nie ma co uogólniać. mam koleżanką ma dredy i jej włosy się fantastycznie prezentują. za to włosy jednego znajomego pozostawiają wiele do życzenia. są okropne. co się dredów tyczy- nie zrobiłabym sobie. dla mnie to psucie włosów. Link to post
Nawiedzona 0 Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 Kiedyś sobie zrobię :D Bardzo mi się podobają. Link to post
jucha 0 Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Mnie tam dready nie przeszkadzają. Jak ktoś nosi - niech nosi. Jedno muszę przyznać - ludzie z dreadami mają swój własny styl i tego typu fruzura na prawdę pasuje do większości z nich. Link to post
Psychodela 3 Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Podobają mi się. Chciałabym z tyłu trzy, syntetyczne, doczepiane. Czerwono-zielono-zółte. Ze swoich naturalnych włosów bym się nie zdecydowała. Link to post
ChocolateMousse 0 Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Nie podobają mi Się ani troche. Szkoda włosów.. :nerd: Link to post
Myś 9 Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 a w życiu bym sobie dredów nie zrobiła.. ja nie rozumiem ludzi którym to się podoba. Nawet nie wyobrażam sobie tego jak można mieć to coś na głowie. Link to post
Mrs_Misery 220 Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Mam jedno pasmo. Planuję jeszcze dwa, chociaż kusi mnie żeby zrobić sobie całą głowę, wiem że by mi pasowały ale za bardzo lubię swoje włosy. Jedyne co to, że trzeba je szydełkować, pielęgnować żeby nie były zaniedbane i brzydko pachniały - a spotkałam się z takimi, bardzo zniechęcający widok. Ogólnie podobają mi się u mężczyzn jeśli są zadbane, szczególnie związane. Link to post
monia 0 Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 hmm dredy mi one się niezbyt podobają sobie bym nie zrobiła . nie mój styl wystarczy ze mam bok głowy wygolony starczy :> Link to post
Recommended Posts