Guest Amethyst Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Czyli co pokrywa Wasze ściany? Co podoba Wam się najbardziej? tapety czy może farba? Jaki kolor mają Wasze ściany? Wieszacie na nich jakieś ozdoby typu obrazy,obrazki? może plakaty?? :D Link to post
Tabiitha 0 Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 ja mam tapetę na ścianie, brzydką. taką.. beżową, czy żółtawą. kij wie. ;f w jakieś brzydkie wzorki, listki czy coś. i mam dwa plakaty: jeden to Bob Marley taki duży, a drugi to plakat z Famy (taki powiedzmy festival, odbywający się co roku w moim mieście) ;) Link to post
Guest Anonymous Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Ściany niebieskie (jasne). Po prawej ode mnie wiszą różne zdjęcia starych motorów, niemiecki barometr, rosyjski termometr (stare po cholerze), dalej są stare zdjęcia w starych ramach i czarne tablice rejestracyjne. Po mojej lewej wiszą plakaty Linkin Park, Warcraft III Frozen Throne, jakieś obrazki fantasy i mapa świata. Link to post
val 75 Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Farba. Taka ciekawa zieleń. Nie mam żadnych obrazków, zdjęć, plakatów. Zresztą trudno żebym miała. Mój pokój ciągle ulega zmianom meblowym, chociaż mam nadzieję, że wczorajsze przenoszenie rzeczy to już ostatnie było. Planuję na ścianach zawiesić zdjęcia w antyramach. (: Link to post
rebellious angel 80 Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Moje ściany w pokoju pokrywa farba. Kolor- taki zielony ciemniejszy. Na jednej ścianie mam obrazek - pamiątka z I Komunii Świętej, na drugiej mam mały obrazeczek Jana Pawła II i kwiatek jakiś, a na 3 ścianie mam takie coś co można nazwać plakatem z Robertem Plantem. A czwarta ściana jest zajęta przez meble. A planuję pomalować sobie pokój na fiolet taki mocny. :) i mam dwa plakaty: jeden to Bob Marley Ja też chce mieć. :D Link to post
val 75 Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 A planuję pomalować sobie pokój na fiolet taki mocny. :) W pokoju obok mam śliwkę węgierkę, i kolor jest cudny. Taki chciałam mieć w swoim pokoju, to wszyscy twierdzili, że sanktuarium dla wampira sobie zrobię. pff, a kolor wcale jakiś grobowy nie jest. Tylko sufit sobie zostaw biały jak coś. Ciemny kolor ma to do siebie, że tak zmniejsza pokój. (: Link to post
kiriosz 2 Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 A ja mam białe ściany. Marzę o niebieskich albo o zielonych *-*. Może po remoncie będzie ciekawy kolorek xD Na ścianie mam kalendarz, zegarek i obrazki komunijne. Link to post
rebellious angel 80 Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Tylko sufit sobie zostaw biały jak coś.Ciemny kolor ma to do siebie, że tak zmniejsza pokój. (: Hmm..Ale będzie pasować biały sufit do fioletowych ścian? Tak wiem, ale mam nawet spory pokój, więc to mi nie będzie przeszkadzać. ;) Link to post
Tabiitha 0 Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Ja też chce mieć. to kup w necie :D ja mój dostałam od przyjaciółki. cudny jest, taki duuuży *__* Link to post
val 75 Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Hmm..Ale będzie pasować biały sufit do fioletowych ścian? Moim zdaniem tak, zresztą w tamtym pokoju ładnie to wygląda. Pokaże Ci potem zdjęcie. Bo tam jest jeszcze pomalowane na biało cześć ściany. [na szerokość taśmy] Zresztą popatrz: Jeszcze dodatkowo te białe paski robią swoje. W kątach też jest tak pomalowane, i na rogach. Jak chcesz to Ci mogę potem zdjęcie zrobić. No a ta śliwka węgierka to z dulux'a, nie wiem jaki Ty chcesz konkretnie odcień. Tak wiem, ale mam nawet spory pokój, więc to mi nie będzie przeszkadzać. ;) To tylko takie wrażenie się robi ;P Pamiętam jak weszłam po godzinie do pokoju i mi zmalał w oczach ;P Jak pomalujesz sufit też na ciemni, to sufit Ci się obniży, no i warto się zastanowić, czy chcesz dość ciemny pokój. No, ale kto co lubi. Link to post
Guest Dev Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Farba, piasek pustyni. Ujdzie w tłoku... Link to post
Lorczi 1 Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Farba intensywny pomarańcz. No i na ścianie wisi jeden kalendarz na 2009 rok i tablica korkowa. Link to post
Mglista 1 Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Ściany pomalowane na łososiowy kolor. Kilka obrazów i jedna antyrama. Link to post
rebellious angel 80 Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 młoda spodobało mi się to zdjęcie. Faktycznie te białe paseczki fajnie wyglądają. W sumie to nie wiedziałam, że to może naprawdę ładnie wyglądać ( połączenie białego z fioletem). :) Link to post
val 75 Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 rebellious angel, przynajmniej pokój się nie 'ścieśnia' i fakt wygląda lepiej. (: Link to post
Kaha 1 Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Ja mam pokój w "jabłkowym" kolorze - zupełnie rozmleczony zielony. Mi się podoba. Na N aścianie mam jedno malowidło - maki, oraz dwa moje najładniejsze ryzunki z dzieciństwa w antyramach. Resztę ścian zajmuje meblościanka i ogromniaste okno :P Link to post
Lady Angelica 0 Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 A ja mam biale sciany i czekam na ten remont i czerwone ściany XP XP dodatkowo na ścianie wiszą obrazki,medal,kalendarz,duży wachlarz nad łózkiem i lusto. Link to post
stokrota 0 Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Na ścianach oczywiście zdjęcia i jeszcze raz zdjęcia. Mam ich mnóstwo - są to zdjęcia tylko i wyłącznie robione przeze mnie jak i pozostałych domowników. Przedstawiają one przyrodę, architekturę czy moich najbliższych. Uchwycone na nich chwile podczas wakacji czy popołudniowego spaceru to jest to coś do czego lubię powracać. Link to post
dolly 2 Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 W moim pokoju kolor ścian jest różowy, na korytarzu mam boazerie . Na ścianach mam obrazy na przykład mam obrazek z komunii świętej. Żadnych plakatów to obleśnie wygląda. Link to post
Judy Neko 4 Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 W moim domu nie ma tapet. W moim pokoju ściana jest pomalowana różową farbą, w telewizyjnym- zieloną (tylko tam się zachowały kasetony), a w środkowym- kremową, która jak dla mnie ma biały kolor, ale moja Mama widzi go inaczej, w łazience i kuchni ściany mają kolor biały. W moim pokoju na ścianie wisi tylko półka, nie mam żadnych obrazów, ani plakatów. W pozostałych pokojach wiszą różne rzeczy: w telewizyjnym- obrazy, w środkowym obrazy, półka i rzeźby i makatka, w kuchni- obrazy. W łazience wisi półka, zajęła miejsce lustra. Link to post
Impulsive 1 Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 mam cały pokój obity białym ch*jowym styropianem. na ścinach wisi kilka plakatów i tyle - taka monotonia ogólnie Link to post
kissmyass 12 Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Mój domek jest bardzo starodawny...prawie w każdym pokoju jest boazeria, co daje przytłaczający obraz pomieszczeń, przez nią wydają się mniejsze, ale też przytulniejsze. Ale w najbliższym czasie mam w planach ją zlikwidować, a ściany machnąć na jakiś ciemny kolor fioletu, albo czerwieni. Na suficie mam kasetony, bleee! Prócz tego na ścianach jest masa obrazków, takich w drewnie wyrytych. Ogólnie poprzedni właściciele urządzili go w bardzo złym guście. Link to post
Wyeliminowany 17 Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 U mnie dwie ściany podchodzą pod taki ciemny fioletowy, a następne dwie pod taki bardzo jasny prawie, że różowy :) Link to post
Guest Dev Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Moje ściany przeważnie były koloru piasku pustyni. Teraz jest taki jakby rozjaśniony brzoskwiniowy. Nad łóżkiem wisi Mona Lisa, nad drzwiami jakaś płaskorzeźba przedstawiająca Maryję czy coś tam innego co powiesiła mi mama kiedyś, a obok 3 obrazki przedstawiające krajobrazy jakieś. Link to post
Pyskata. 179 Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 W moim nowym domu mój pokój ma kolor " wiosny tatarakowej ". Taki żywy, jasny zielony. Planuję powiesić jakiś duży obraz albo zdjęcie w antyramie. Po za tym parę małych zdjęć, któe przedstawiają ważne dla mnie chwile. Korytarz mam w kolorze takiej mocnej pomarańczy, wygląda prawie jak czerwony. Jest śliczny! Sypialnia rodziców ma taki kremowy kolor, salon jest 'biała czekolada' i o'rzech włoski' a mój brat ma błękitne ściany. Link to post
Recommended Posts