Vart 0 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Wydaje mi się, że temat jednak do tego działu najbardziej pasuje, jeśli nie to proszę o przeniesienie do właściwego. :) Nosicie coś na szczęście? Wisiorki, bransoletki czy może jakieś inne? Jeśli tak to czy jak o nich zapomnicie to specjalnie się wracacie czy uważacie, że nie warto? Link to post
Guest Amethyst Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Nie wierzę w tego typu sprawy. Nie mam amuletów. Nie jestem przesądna.Ale nie neguję - jeśli ktoś lubi, wierzy, że to daje mu jakąś moc - proszę, nie wadzi, nawet nie śmieszy ani irytuje. Po prostu jest. Powiedzmy, że łańcuszek z medalikiem może być moim amuletem ... ale to bardzo naciągane. Link to post
val 75 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Nie mam. Nie wierzę w takie bzdury. Niektóre elementy biżuterię noszę non stop., nie zdejmuję ich, ale to nie są moje amulety. Link to post
Guest Anonymous Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Nie noszę nic takiego i nigdy nie posiadałem. Link to post
rebellious angel 80 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Nie wierzę w takie coś, że jakiś przedmiot może przynieś mi szczęście np. na jakimś teście. Przede wszystkim na takim teście liczy się wiedza, no i szczęście też, ale bez wiedzy to byłoby w tym przypadku ciężko. Link to post
MalinoweLove 0 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Nie wierzę w takie coś, ale dostałam od rodziny pierścionek który ponoć przynosi szczęście. On daje szczęście tylko właścicielowi, jeśli ktoś inny go dotknie, trzeba dokładnie umyć. Czy tak robię? Oczywiście, że nie. Noszę go zawsze tylko dlatego, że ładnie wygląda ;) Link to post
Kaha 1 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Również nie wierzę. Na filmach jest często wykorzystywany ten motyw :) Link to post
PLANETA 0 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Nie nie nosze ,w cuda raczej nie wierzę. ort.//Kiri Link to post
Guest Dev Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Nie noszę nic na szczęście. W kieszeniach mam jedynie telefon i portfel, a nie obwieszam się jakimiś medalikami czy coś ;> Link to post
Tabiitha 0 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Mam jeden łańcuszek. Ale to nie mój amulet. Dostałam go w prezencie, i nosze go non stop już prawie 2 lata. Nigdy go nie zdejmuje. (: Noszę go bo mi się bardzo podoba. ot co. Link to post
Lorczi 1 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Nie wierzę w takie coś, ale noszę zawsze w portfelu medalik-koniczynkę dostałam ją na osiemnatę urodziny do cioci. Noszę to ze względu na nią ale nie wierzę w jego moc. Link to post
kiriosz 2 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Nie, nie, nie. To nie dla mnie. Nie wierzę w takie coś. Link to post
Mglista 1 Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Nie noszę nic na szczęście : żadnych medalików,obrączek ,łańcuszków itp itd bo nie wierze że coś może szczęście przynościć! Link to post
Daerdin 0 Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Na szczęście nic nie noszę. Link to post
krolewskie 1 Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Noszę 5 zł . PLN :D Może i wam sie wyda głupie ale mi szczęście przynosi :D Link to post
Terefere 0 Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Nosicie coś na szczęście? ...Gaz pieprzowy :wstyd: nie raz mi szczęście przyniósł :P Link to post
Sruu 0 Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Nie, nie noszę. Jakoś nie wierzę w to, że mi to szczęście przyniesie. Link to post
Vanney 0 Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 ja nic takiego nie nosze, wydaje mi się, że to nie ma sensu . Nie wierzę w takie rzeczy Link to post
TrisHa 2 Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Ja również nic nie noszę.. :nerd: Link to post
MroQ 0 Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Yyy.. prezerwatywy.. Ja normalka, krzyżyk i tyle. Link to post
K4K 27 Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Coś na szczęście? A jest coś takiego? Prędzej człowiek nosił by coś co może mu zaszkodzić, czyli na nieszczęście :D Nie nosze, nie wierze w takie bzdety.. Link to post
Pokrak 0 Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Nosze, tatuaz na szczescie......... mam na lapie. Wystarczy. Link to post
kissmyass 12 Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Oczywiście, zawsze w kieszeni noszę pieniądze, ot takie moje talizmany szczęścia. A tak serio, to nie. Nie jestem zabobonny, nie wierze w moce jakichś śmierdzących króliczych kończyn, wisiorków etc. Szczęście raczej zależy od losu, i tego co nam ześle. Link to post
Koleszko 204 Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Pewnie :) Telefon :> Czasem potrafi dostarczyć szczęścia xD Link to post
Guest Kass Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Noszę 5 zł . PLN :D No tak.. zawsze na piwo będzie jak coś nie pójdzie po Twojej myśli :P Amulety.. heh... ;P Nic takiego przy sobie nie mam, nie wierze w tego typu "szczęscie" aczkolwiek co kto lubi :D Link to post
Recommended Posts