Guest Amethyst Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 W jakiej pościeli śpicie? lubicię ją? dobrze Wam się w niej śpi? :) Link to post
Bardock 1 Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 W jakiej pościeli śpicie? Wygodnej. lubicię ją? Tak. dobrze Wam się w niej śpi? :) Owszem, skoro jest wygodna. Link to post
val 75 Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Wygodnej, miękkiej, ciepłej. Dziwny topic. Tak dobrze mi się pod nią śpi- grunt, żeby było ciepło. Link to post
Guest Amethyst Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Dziwny topic. czy ja wiem czy dziwny?;P z ciekawości pytam . Zapomniałam zapytać jaki kolor ma Wasza pościel? Link to post
Bardock 1 Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Dziwny, bo mało sensowny, taki prosty do bólu. Ale odpowiem. Pościel jest biała. Link to post
Dziki 1 Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Znów kolejny, bezsensowny i do bólu naciągany temat ,który dowodzi wyłącznie braku pomysłu na dalsze rozwijanie strony. Wiem ,że jest to forum wielotematyczne, ale dyskusje prowadzone w większości z jego działów i tak są wystarczająco jałowe. Zakładanie coraz to nowszych tematów, w których wypowiada się zaledwie garstka osób jest zupełnie zbędne. Uwierz mi adminko, że forum rozwijać można na masę innych sposobów. Chociażby tego, którego wymieniłem dzisiaj w SB. Koniec Dygresji. Żeby nie zostać znowu zwarnowanym, postaram się napisać co nieco na temat. Zapomniałam zapytać jaki kolor ma Wasza pościel? Pościel zmieniam regularnie, wiec głupotą byłoby wymienić jej konkretny kolor. lubicię ją? dobrze Wam się w niej śpi? Skoro w niej śpię, to raczej jest wygodna. [ Komentarz dodany przez: Magiczka: 2009-07-14, 22:47 ] Zakładam tematy takie jakie mi się podoba. Ja tylko wyrażam, co myślę Link to post
Guest Dev Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Biała, wygodna. Może kupię kiedyś inną. Link to post
Lorczi 1 Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 W jakiej pościeli śpicie? W czystej. :lol-sweat: ? lubicię ją? Tak. dobrze Wam się w niej śpi? Tak. Link to post
Mglista 1 Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Na ogół mam wzorzystą pościel. Dzisiaj zmieniłam na niebieską w słoneczniki - moją ulubioną. Zawsze jest to pościel z kory, pachnąca kwiatowym płynem do płukania. Link to post
borysek01 0 Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Pościel, czerwona czysta manchesteru united , klub piłkarski oczywiscie. ;-) Dobrze mi sie spi... materac jest nie wygodny ale pościel znakomita. Link to post
Daerdin 0 Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Czysta, biała, wygodna i miękka :P Link to post
Guest Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Na zimę grubsza na lato cienka. Poduszka za każdym razem taka sama... poszewka(? tak to się nazywa? xD) jest co najwyżej zmieniana. Średnia, nie za twarda nie za miękka. Co do tego ostatniego nie wiem jak można nazwać to poduszką. Zwykły flak... ja tego nie ścierpię, ale brat mówi, że mu na takiej wygodnie o_O Link to post
Guest Wojtek Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 W lecie śpie pod kocem, albo bez żadnego przykrycia, w zimie różna pościel, najczęściej taka zielona, w żółte coś, chyba kwiatki Link to post
Guest Anonymous Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Najlepiej na trawce pod gołym niebem, na golasa, ew. w czerwonych stringach ala... nie muszę chyba wymieniać z nazwiska? Przecież w Polsce mamy tylko jednego takiego czterdziesto-paroletniego odchyleńca. Link to post
Daerdin 0 Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Gracek jest tylko jeden :P On zasnąłby tak. Link to post
Secret 1 Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Mam przyjemną pościel ^ W ogóle lubię pościele ^ :D Gładkie szczególnie bo karbowane nie są tak super ;) -Śpi się cudnie ;) Link to post
Dreamgirl 0 Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Moja własna( ja zawsze w pościeli z kory śpię - najlepiej w jasnych kolorach, sny są piękniejsze) wygnieciona na swój sposób, nie lubię sztywnej pościeli, musi być mięciutka, milutka i cieplutka i mogę nie wychodzić z wyrka... :- Link to post
Guest Anonymous Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Moja ulubiona pościel to taka satynowa, fioletowa. ;3 Poza tym sypiam w różnej, bo co dwa tygodnie zmieniam. Link to post
Guest Dev Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Moja ulubiona pościel to taka satynowa, fioletowa. ;3 Jest całkiem w porządku ;> Moja pościel.. Też często zmieniam, mam nawet w jakieś pokemony czy coś takiego xD Link to post
Guest Anonymous Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 mam nawet w jakieś pokemony czy coś takiego xD Nie przebijesz mnie, ja mam ze Smurfami, wiekowa pościel sprzed uhm, 18 lat, ale jeszcze się trzyma xD Link to post
Guest Dev Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Nie przebijesz mnie, ja mam ze Smurfami, wiekowa pościel sprzed uhm, 18 lat, ale jeszcze się trzyma xD Taka pewnie spodobałaby się Zbigniewowi :D Link to post
Guest Anonymous Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Taka pewnie spodobałaby się Zbigniewowi :D No, na pewno. Zaproszę go :D A tak bardziej do tematu, wstyd się przyznać, ale sypiam czasem w bajkowych pościelach. Mam dużą kolekcję takowych i wciąż je lubię, mimo że są obciachowe. Link to post
trus 208 Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 a ja mam teraz śliczną czerwoną w owieczki z napisami '' słodkich snów '', o taka moja ulubiona inne mam w dość różnych kolorach i wzorach, nie zwracam w sumie na to większej uwagi ;P Link to post
dolly 2 Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Ja mam niebieską pościel, nie lubię wzorków. Jest przyjemna w dotyku, miło się pod nią śpi. Link to post
Ingrid 0 Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Moja pościel koniecznie musi być bawełniana i w jasnych kolorach, najprzyjeniej się śpi zaraz po jej zmianie, hrrrr.... Link to post
Recommended Posts