Jump to content

Pościel

slank

Recommended Posts

Znów kolejny, bezsensowny i do bólu naciągany temat ,który dowodzi wyłącznie braku pomysłu na dalsze rozwijanie strony. Wiem ,że jest to forum wielotematyczne, ale dyskusje prowadzone w większości z jego działów i tak są wystarczająco jałowe. Zakładanie coraz to nowszych tematów, w których wypowiada się zaledwie garstka osób jest zupełnie zbędne. Uwierz mi adminko, że forum rozwijać można na masę innych sposobów. Chociażby tego, którego wymieniłem dzisiaj w SB.

Koniec Dygresji. Żeby nie zostać znowu zwarnowanym, postaram się napisać co nieco na temat.

Zapomniałam zapytać jaki kolor ma Wasza pościel?

Pościel zmieniam regularnie, wiec głupotą byłoby wymienić jej konkretny kolor.

lubicię ją? dobrze Wam się w niej śpi?

Skoro w niej śpię, to raczej jest wygodna.

[ Komentarz dodany przez: Magiczka: 2009-07-14, 22:47 ]

Zakładam tematy takie jakie mi się podoba.

Ja tylko wyrażam, co myślę^^

• 3 weeks later...

Na zimę grubsza na lato cienka.

Poduszka za każdym razem taka sama... poszewka(? tak to się nazywa? xD) jest co najwyżej zmieniana. Średnia, nie za twarda nie za miękka. Co do tego ostatniego nie wiem jak można nazwać to poduszką. Zwykły flak... ja tego nie ścierpię, ale brat mówi, że mu na takiej wygodnie o_O

Guest Anonymous

Najlepiej na trawce pod gołym niebem, na golasa, ew. w czerwonych stringach ala... nie muszę chyba wymieniać z nazwiska? Przecież w Polsce mamy tylko jednego takiego czterdziesto-paroletniego odchyleńca.

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
Guest Anonymous

Taka pewnie spodobałaby się Zbigniewowi :D

No, na pewno. Zaproszę go :D

A tak bardziej do tematu, wstyd się przyznać, ale sypiam czasem w bajkowych pościelach.

Mam dużą kolekcję takowych i wciąż je lubię, mimo że są obciachowe.

• 3 weeks later...