Guest Amethyst Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Tak jak w temacie.:) Czy sądzisz, że Wasze tajemnice są bezpieczne u Waszych przyjaciół? W wypadku zerwania takiej przyjażni, ryzykujesz tym, że Twoje sekrety mogą nie pozostać tylko między Wami ....;) Link to post
Mglista 1 Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Hm, wszystko zależy od tego jacy są Ci przyjaciele i jak blisko my sami z nimi jesteśmy zżyci. Byłabym ostrożna z wyjawieniem WSZYSTKICH moich sekretów dla przyjaciela. Myślę, że nie jestem w stanie zaufać aż tak bardzo drugiej osobie. Link to post
Guest Anonymous Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Nie mam przyjaciół, więc nie martwię się o takie sprawy :D. Link to post
Dziki 1 Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Czy powierzacie swoim przyjaciołom swoje sekrety? Zdarza się. Niestety- przeważnie pod wpływem alkoholu. Link to post
Daerdin 0 Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Powierzam, lecz nie wszystkie. Link to post
Guest Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Tak jak Daerdin, powierzam, choć nie wszystkie. Lepiej, żeby niektóre sprawy zostały tylko dla nas ;) Poza tym trudno o takiego prawdziwego przyjaciela, któremu można powierzać sekrety :P Link to post
val 75 Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Jestem nieufna. Jest jedna osoba, której lubię się wygadać- za***iście potrafi słuchać. [; Jednak pewne rzeczy zostają tylko dla mnie. btw. nie mam przyjaciół, zbyt wiele razy sie przejechałam. Wolę zachować dystans. Link to post
Guest Dev Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Nie powierzam. Po co? Jak sekret to nikt ma się nie dowiedzieć.. Link to post
Bardock 1 Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Zdarzyło się parę razy powiedzieć za dużo kumplowi, ale to nie były aż takie sekrety, jednak żałuje, nikomu nie można ufać, więc już tego nie zrobię. Link to post
Vart 0 Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Raz się zdarzyło, że powiedziałem pewnemu człekowi o kilku sprawach, ale ważniejsze zachowałem dla siebie(coś mnie powstrzymywało) i na szczęście się przeczucie sprawdziło, bo na następny dzień wiedziałaby o tym połowa szkoły. Cóż, więc dlatego nie mówię. :) Link to post
Stephanie 1 Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Mam tylko jednego przyjaciela i koleżankę - jemu mówię o wszystkim, jej - prawie. Link to post
Guest Anonymous Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Nie utrzymuje kontaktu z nikim, wiec nie przejmuje sie tym. Link to post
pola 0 Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Mam przyjaciółkę, której mogę powiedzieć wszystko i wiem, że ona zatrzyma tajemnicę dla siebie. Jednak jest bariera, której nie przekraczam. Nie paplę jej wszystkiego o czym pomyślę. Niektóre sprawy zachowuję dla siebie. Link to post
Secret 1 Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Gdy wierzyłam w takie przykre coś jak przyjaźń to owszem miałam tylko jedną przyjaciółkę nie bałam się ,że zdradzi jakiś sekret czy coś przez kilkanaście lat tego nie zrobiła . Link to post
Nawiedzona 0 Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Nie powierzam sekretów przyjaciołom, nie mam zaufania do ludzi. Link to post
callador 0 Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 jak powyżej, przejechałem się już raz na przyjacielu ;) Link to post
Lipton 0 Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 kiedyś powierzałem ale zwątpiłem w przyjaźń Link to post
rebellious angel 80 Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Mam/ miałam taką przyjaciółkę, której wcześniej powierzałam wszystkie tajemnice. Teraz oddaliłyśmy się od siebie. Ona mi zdradza swoje sekreciki, ale ja już jej nie potrafię wszystkiego zdradzić. Może to nie chodzi o zaufanie a o to, że nie mam ..ochoty, aby jej opowiadać moje tajemnice. Zresztą ludziom rzadko zdradzam swoje sekrety, dużo zachowuję dla siebie, albo piszę sobie o nich w pamiętniku. Fajna to jest sprawa, bo wiem, że on tego nie zdradzi nikomu. ; ] Link to post
Lipton 0 Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Fajna to jest sprawa, bo wiem, że on tego nie zdradzi nikomu. ; ] Ale zawsze ktoś może je przeczytać :) Link to post
val 75 Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Ale zawsze ktoś może je przeczytać :) Dlatego ja swój spaliłam. Link to post
Woland 0 Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Cenię swoją prywatność i nie mówię wszystkiego . Nawet tym sprawdzonym, wieloletnim kumplom. Czyli wszystko to co powinni wiedzieć. Tylko tyle. Link to post
rebellious angel 80 Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Ale zawsze ktoś może je przeczytać :) No niby tak, ale jak się go dobrze schowie to nie powinno się obawiać o to, że ktoś go przeczyta. W końcu chyba każdy ma prawo do prywatności i rodzice czy ktoś inny powinni o tym pamiętać. ; ) Dlatego ja swój spaliłam. O nie..ja bym tego nie mogła zrobić. Za dużo jest tam zapisanych moich uczuć, wspomnień, wydarzeń.. zależy... Od czego? Link to post
Lipton 0 Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 No niby tak, ale jak się go dobrze schowie to nie powinno się obawiać o to, że ktoś go przeczyta. W końcu chyba każdy ma prawo do prywatności i rodzice czy ktoś inny powinni o tym pamiętać. ; ) Oczywiście zgodzę się z tym ale jest takie coś jak ciekawość ludzka :) czasem ludzie aż nie potrafią się powstrzymać żeby poznać czyjeś sekrety :) Więc powierzanie sekretów dla przyjaciela tak jak i dla własnego pamiętnika ma swoje minusy :) Link to post
val 75 Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 O nie..ja bym tego nie mogła zrobić. Za dużo jest tam zapisanych moich uczuć, wspomnień, wydarzeń.. dlatego spaliłam. nie miałam zamiaru wracać do tego co było, zamknęłam pewien rozdział w moim życiu paląc go. nie chcę już tego pamiętać. Link to post
Recommended Posts