Lorczi 1 Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Słuchacie jego muzyki?? Słuchacie muzyki w tym klimacie?? Ja od niedawna mam nową miłość muzyczną -właśnie jego. Wspaniale śpiewa. Człowiek wszech czasu. Uwielbiam Go. Podziela ktoś moje zdanie ?? Link to post
Guest Amethyst Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Człowiek wszech czasu. Podpisuję się pod tym zdaniem. Andrea Bocelli to niewiarygodny talent .A utwor “Time To Say Goodbye” (Andrea Bocelli & Sara Brightman) uważam za przepiękny. Nuta chwyta za serce :) Link to post
rebellious angel 80 Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 'Con te Partiro' tę piosenkę znam, ale nie wiedziałam, że to śpiewa Andrea Bocelli, po prostu mnie to nie interesowało. Nie gustuję w tym gatunku, ale uważam, że ten pan ma talent. I to prawda, porusza serducho. ;) Link to post
Ropson 0 Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 “Time To Say Goodbye” jest tak wspaniałe ze tego nie da się opisać słowami:) Link to post
Lorczi 1 Posted August 25, 2009 Author Report Share Posted August 25, 2009 “Time To Say Goodbye” Uwielbiam tą/tę piosenkę. Link to post
Gibon 4 Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Ja również znam tylko z utworu "Time to say goodbye", ale za to jak bardzo szanuję.Może to nie ma znaczenia ,ale z tego co wiem to ten Pan jest niewidomy.A wracając do utworu to chciałbym aby był zagrany na moim pogrzebie kiedyś... Link to post
Fiamma 35 Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Niesamowite, że jest tutaj temat o Bocellim. Jestem niesamowicie zaskoczona :) Głos ma wspaniały a piosenki mocno działające, przynajmniej na mnie. Moja ukochana - Vivo per lei (Żyję dla niej) http://www.youtube.com/watch?v=4QZk3Z0NXqc Link to post
Recommended Posts