Mglista 1 Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Często z kumplami chodzimy na grzyby,najczęściej do Borów Tucholskich lub do Ostrzyc. Bardzo to lubię, a jak jest z Wami? :) Link to post
Guest Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 No cóż... na grzybobraniu byłem raptem raz. Urządziliśmy sobie z wujkiem i braćmi ciotecznymi swego rodzaju turniej. Moją największą zdobyczą był naprawdę sporej wielkości prawdziwek... niestety zgubiłem go o_O Megan - nie dziwie Ci się, że to lubisz. Też bym poszedł, gdybym tylko miał okazję :) Link to post
val 75 Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Chodzę i to często. Rodzice od dziecka zabierali mnie do lasu. Nie wiem jaką miałam największą zdobycz, bo DUŻO tego było. W tym roku jeszcze ani jednego nie znalazłam. Link to post
Daerdin 0 Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Często nie chodzę, ale od czasu do czasu na grzybobranie lubię sobie pojechać. Link to post
nero469 1 Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Uwielbiam zbierać grzyby są pycha szczególnie podgrzybki i prawdziwki .Nie pogardze tez kaniami. Link to post
rebellious angel 80 Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 W swoim życiu to może byłam raz na grzybkach. Nie przepadam za zbieraniem ich, ale za to jedzenie ich jest przyjemnością. Link to post
Zagadka 14 Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Nie znosze grzybów i dlatego ich nie zbieram, może jest to ciekawe zajęcie ale nie dla mnie a tak pozatym to się wogóle na grzybach nie znam i pewnie bym zbierał same trujące ;D Link to post
val 75 Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Z tamtego roku: a to z dzisiaj [; w sumie kiszka była, dwa znalazłam, duże, ale robaczywe... Link to post
Lullaby. 0 Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Nie lubię ani zbierać ani jeść. Trzeba łazić po lesie pełnym robactwa, niestety nie przepadam za takimi klimatami.. Link to post
Sasek666 0 Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Czasem się chodzi ale to jak ochota i chęci. Takie miłe spokojne (nie zawsze) spędzenie czasu. Link to post
kissmyass 12 Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Lubie chodzić po lesie, ale nie dostrzegam grzybów :/ Przejdę obok grzyba a go nie zobaczę, moje oczy źle "pracują" w ciemnym środowisku. W sumie nie przepadam za grzybami, dla mnie mogą nie istnieć. Link to post
Piter10 0 Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Kiedyś lubiłem zbierać grzyby w lesie ale teraz coś już nie bardzo mi się chce. Link to post
Koleszko 204 Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 W życiu nie byłem i raczej nie zamierzam. Zanudziłbym się chodząc zgarbiony i szukając czegoś co ledwo odrosło od ziemi... Link to post
dolly 2 Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Lubię chodzić po lesie, ale grzybów zbierać nie lubię ;) Kiedyś chodziłam , i nigdy żadnego nie znalazłam, mam słaby wzrok. Nie widzę w zbieraniu grzybów żadnej przyjemności. Link to post
Judy Neko 4 Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Kiedyś lubiłam chodzić po lesie i zbierać grzyby, zwłaszcza jak był grzybny rok. Ochota mi na grzybobranie przeszła, bo w ostatnich latach była susza i mało grzybów rosło, nawet w moich miejscach. A teraz nie będę mieć okazji na grzybobranie, bo się przeprowadziłam. Link to post
Guest Anonymous Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Na grzybobranie mogę iść z kimś kto się na tym zna. Po lesie lubię chodzić, ale nigdy nie przejawiałam chęci do zainteresowania się grzybami, dlatego wolę nie ryzykować w obawie, że coś nie takiego zerwę. Chociaż te najbardziej znane odróżnię. Link to post
Pyskata. 179 Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Lubię chodzić po lesie, ale jakoś zbieranie grzybów mnie wielce nie interesuje. Po za tym nie lubie grzybów jeść, więc to może też ma jakiś wpływ. Ale 'grzybobranie' jest dobrym pretekstem, żeby pojechac do lasu i odpocząć :) Niestety moja rodzina nie jeździ, więc na zbieraniu grzybó miałam okazję być może z 4 razy, jak byłam młodsza. Link to post
agusiek 3 Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Kiedyś chodziłam do lasu na grzyby. Nawet co nieco o nich wiem i potrafię rozróżnić. Teraz owszem chodzę,ale na spacer. Zdecydowanie wolę tą wersję. Link to post
trus 208 Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 nie ciekawi mnie to zbytnio, bo jak już jakiegoś grzyba znajdę to zwykle jest niejadalny xD Link to post
Gary 1 Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 nie dzięki wole dziewczyny Link to post
PLANETA 0 Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Jak jestem na wsi u cioci ,to czemu nie znam las to i wiem gdzie są grzyby ,to i od małego się chodziło i zbierało i czynię, tak zawsze jak jestem to i na zdrowie wychodzi. :letssin: Link to post
kiriosz 2 Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 PLANETA, tak te przecinki powstawiałeś, że tekst nie do rozczytania jest. Grzybobranie? Raz zdarzyło mi się pójść do lasu, nawet chyba jednego grzybka udało się zebrać, ale niespecjalnie mi się to spodobało. Link to post
Gary 1 Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Grzybobranie? Raz zdarzyło mi się pójść do lasu, nawet chyba jednego grzybka udało się zebrać, ale niespecjalnie mi się to spodobało. gejowo.pl? xD :hihi: Link to post
Gary 1 Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 hmm no niektóre panie też zbierają po jednym grzybku w lesie i nawet siano za to dostają xD ale że ciebie do grzybków ciągnie xD Link to post
Recommended Posts