Guest Amethyst Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Jakie dziewczyny lubicie -blondynki czy brunetki i dlaczego ? Link to post
Guest Anonymous Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 ja bardzo lubię brunetki ponieważ są bardzo miłe i można się z nimi dogadać negatywy Blondynki miałem kiedyś dziewczynę Blondynkę to się pudrowała cały czas uważam ze to barbi ;) Link to post
PLANETA 0 Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Blondynka i tyle mi sie podoba bo ma zonka to blondynka. :D Link to post
detektyf 0 Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ja wole brunetki :) Kiedys ktos powiedzial ze faceci wola blondynki bo uchodza za mniej inteligentne :) Generalnie bardzo lubie kobiety :) Wszystkiego najlepszego z okazji Waszego swieta :kiss: Link to post
Guest Anonymous Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Mi także bardziej podobają się brunetki ale... Link to post
rebellious angel 80 Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Mi także bardziej podobają się brunetki ale... Ale...co ? :) Link to post
Guest Anonymous Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 ...tu nie o wygląd chodzi, bo nie można zakochać się biorąc pod uwagę kolor włosów ;] Bez względu na to lubię każdą fajną dziewczynę. Link to post
rebellious angel 80 Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 No tak :) tylko nie wszyscy mężczyźni tak myślą. Link to post
Guest Anonymous Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 dla mnie blondynki hym znam dużo brunetek i blondynek i blondynki mają to coś ;) Link to post
Guest Anonymous Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 dla mnie blondynkihym znam dużo brunetek i blondynek i blondynki mają to coś Kasia W. :hihi: Link to post
Guest Anonymous Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Mateusz ahhh Ty ;) ogólnie mi się blondynki podobają ;) dużo jest takich ładnych ;) ale brunetki też nie są złe ;) Link to post
Koleszko 204 Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 U mnie tak pół na pół. Szczerze to obojętne jakiego koloru włosy ma dziewczyna. Jak jest inteligentna i dowcipna, a przy tym ładna to dla mnie kolor włosów nie gra roli;p Link to post
Zagadka 14 Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Ja lubie i blondynki i brunetki, kolor włosów niema dla mnie znaczenia najważniejszy jest charakter :) Link to post
krolewskie 1 Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Bez znaczenia nawet i rude lubie, chodz moja kobieta ma czarne włosy Link to post
Stephanie 1 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Zdecydowanie blondynki. bo blondynki są najlepsze :) Link to post
krolewskie 1 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Stefani dlaczego . Uzasadnij :) Link to post
Stephanie 1 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Sama jestem blondynką :) Blondynki mają w życiu lepiej, jak wynika z moich obserwacji: faceci często uważają je za idiotki/istotki nieporadne, co jest dużo wygodniejsze :) Do tego, udowodniono naukowo, że blondynek jest coraz mniej na świecie, a bardzo pociągają mężczyzn - więc jeśli mężczyzna lubi i inteligencję, i blondynki, to będzie takim rozwiązaniem zachwycony ;) Link to post
Çetin 1 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Blondynki mają w życiu lepiej, jak wynika z moich obserwacji: faceci często uważają je za idiotki/istotki nieporadne, co jest dużo wygodniejsze Nie zgadzam się, stereotyp. Link to post
Stephanie 1 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Blondynki mają w życiu lepiej, jak wynika z moich obserwacji: faceci często uważają je za idiotki/istotki nieporadne, co jest dużo wygodniejsze Nie zgadzam się, stereotyp. Oczywiście, że się nie zgadzasz ;) I oczywiście, że to jest stereotyp - tak to działa. Mówię na podstawie moich własnym obserwacji ;) Link to post
krolewskie 1 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Dzieki za uzasadnienie stefani ale centic ma racje to juz tak nie działa :) Link to post
Çetin 1 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Gdzieś słyszałem, że blondynki są niewinne i dlatego pociągają większość ilość mężczyzn. Natomiast kobiety z ciemnymi włosami sprawiają wrażenie pewniejszych siebie i dlatego wielu mężczyzn boi się ryzykować związku z nimi :D To chyla Lew Starowicz mówił. Ja po prostu lubię blondynki, a mówiąc dokładniej - kocham jedną konkretną. :) Link to post
Stephanie 1 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Gdzieś słyszałem, że blondynki są niewinne i dlatego pociągają większość ilość mężczyzn. Natomiast kobiety z ciemnymi włosami sprawiają wrażenie pewniejszych siebie i dlatego wielu mężczyzn boi się ryzykować związku z nimi :D To chyla Lew Starowicz mówił. Coś w tym jest ;) Ja po prostu lubię blondynki, a mówiąc dokładniej - kocham jedną konkretną. :) Szczęściara ;) Link to post
Stephanie 1 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Czy ja wiem :) Ja wiem, wystarczy :) Link to post
Recommended Posts