Jump to content

Wibrator

Lorczi

Recommended Posts

• 2 years later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
  • 4 months later...

Osobiście nawet nie wiem, czy istnieje coś takiego jak wibrator dla facetów, więc się nie wypowiem... :D A jeśli chodzi o damskie zabaweczki - zawsze sądziłem, że przyjemniej jest dla kobiet pobawić się zabaweczką swojego faceta, niż kawałkiem plastiku, wykończonego gumą... ^^ Nie wiem, może daje to wystarczająco przyjemności, żeby na jakiś czas zastąpić seks, ale już chyba sama masturbacja jest lepsza, bo jednak ,,ciało o ciało".

• 1 year later...

Nie chodzi tutaj o zastępowanie tylko o inny rodzaj doznań. Ja bym chciała mieć wibrator, gdybym miała kasę to na pewno bym sobie kupiła, ileś już oglądałam ale zawsze brakuje mi pieniędzy na wszystko, więc oczywistą sprawą jest, że najpierw wydaję na potrzebniejsze rzeczy, a na rozrywki już nie zostaje. Ale jak już kiedyś będę bogata to sobie kupię, dzięki masturbacji uczymy się swojego ciała, ja też bym sobie chciała popróbować.

• 2 weeks later...
Dostałam na 18 jakiś taki dziwny gumowy, na dodatek różowy.

Chyba lepszy różowy niż czarny :P Moja koleżanka dostała na 18 czarny wibrator, nawet jej mama nie omieszkała tego nie skomentować - "ja rozumiem że osiemnastka, rozumiem że wibrator, ale dlaczego kur** czarny" xD Hahaha.

Co do tematu nie mam wibratora, na razie nie czuję takiej potrzeby, ale kiedyś sobie może sprawię, myślę podobnie jak Nesreen - wibrator nie musi być zastępowaniem "sprzętu" faceta, a jest po prostu inną lub nawet dodatkową formą doznań podczas zabaw z partnerem, przynajmniej ja tak to widzę. ;)

• 3 months later...
  • 5 weeks later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...