Guest Amethyst Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Byliście może kiedyś w SPA? A może marzy się Wam pobyt w takim miejscu ? :) Ja bardzo chętnie wybrałabym się do takego ośrodka. Podobno pobyt w SPA sprawia,że piękno i radość emanują z człowieka przez cały rok :lol-sweat: Link to post
Kaha 1 Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Też chętnie bym tam poszła. Najlepiej na wszystkie zabiegi, i to nie na jeden dzień a najlepiej na tydzień, żeby wszystko powtórzyć po parę razy :D Link to post
Lorczi 1 Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 Byliście może kiedyś w SPA? Nie. A może marzy się Wam pobyt w takim miejscu ? Pewnie że tak. Marzy mi się pobyt w SPA chociażby nawet kilka dni. Link to post
katix5898 0 Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Nie byłem i nie mażę o pobycie w spa , dobrze to moge sobie sam te wszystkie rewelacyjne środki zrobić w domu Link to post
Nawiedzona 0 Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Nie byłam, ale jeszcze wszystko przede mną. Link to post
laleczka 0 Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Nigdy nie byłam w SPA i szczerze to niespecjalnie mnie tam ciągnie. Dla mnie to żaden super luksus, wolałabym się wybrać na zakupy :] a jak będę chcieć to w domu zrobię sobię pachnącą kąpiel a mój facet zrobi mi masaż a takiej przyjemności nie zastąpi mi najlepsze spa! Link to post
dolly 2 Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Byłam raz z koleżanką w spa:) bardzo mi się podobało. Ale zgadzam się z przedmówczynią to żaden luksus i szczerze 2 dnia czułam się już normalnie. jakbym nigdy w spa nie była Link to post
pdm 0 Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 Dziewczyny, coś dla was. http://rozmowywtoku.tvn.pl/36371,news,,1,kapiel_w_piwie,aktualnosc.html Prosty i praktyczny sposób, spa w domu. Piwo jest dobre dla skóry i włosów. Problem jeno w tym, że musi to być piwo ciemne o wysokim stężeniu ekstraktu (najlepszy porter lub kąpielowe). Spożywanie piwa to nie to samo co kąpiel w piwie. Polecam :) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.195981590421979.42805.195825250437613 tu jeszcze troszkę o piwku kąpielowym. Link to post
Hexe 0 Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 Nie nigdy nie byłam,ale chciałabym się kiedyś wybrać w takie miesjce :) Możliwość jednoczesnego odpoczęcia , wyciszenia się , relaksu dobrze by na mnie wpłynęło . Wiadomo koszty takiego pobytu są drogie ,ale raz na jakiś czas mogłabym sobie pozwolić :) Link to post
Disorder 332 Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 chciałabym się wybrać z przyjaciółkami do SPA. póki co, nie było okazji, ale z pewnością tam zawitam. uwelbiam tego typu miejsca. Link to post
Luvuu 380 Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Jeszcze nigdy nie byłam i raczej nie mam ochoty iść ;) Link to post
Recommended Posts